بردن بازتاب نور رو از روي شيشه ماشين چطوريه؟

bbbb

Member
عزیز من ب عکسی که گذاشتی داغوونه..
یه طرف اصلا نداره... درواقع فقط سفیده چی میخوای از توش درآد...؟ نمی شه خب...
منم فکر می کنم از اونورش کپی کنی خوبه.. چون غیر این نمی توونی بکنی...

مخلصیم..(اینقدر عصبانی نباش عزیز..خب؟)

تابعد...

بابك خان منم اگر ميدونستم نميشه كه اينهمه اصرار نميكردم . ولي وقتي يه مدير ميگه روش كار ميكنم و نتيجرو ميگم ،يعني = اميدوار باش كه ميشه.
و وقتي دو روز وا ميستي و ميبيني كه سر كار بودي نميتوني ساكت بشيني . ميتوني ؟

عزيزم ببخشيد
اشكال از ما بود
نبايستي به امثال انسان هاي مانند شما اصلا كمك كرد

من از شخص شما كمك نخواستم ، ولي وقتي لطف ميكنيد جواب ميديد چرا اينجوري ؟
چرا نگفتيد كه اين‌ عكسو كاريش نميشه كرد عير كپي ؟
من اگه بلد بودم كه سوال نميكردم ، اگه راهنمايي مدير سايت نبود ، من هنوزم فكر ميكردم سر كارم.

اين كه شما اقا شهرام پستاي منو پاك نكرديد نشون ميده تازه مدير شديد و خوب داريد پيش ميريد اما اينو بدونيد كاربر از مدير توقع داره و دوست نداره تو خماري بمونه
يوسف خان اگه من به شما نميتوپم به خاطر اينه كه منو يه نوع از ادما حساب كرديد. اين براي هر كسي ناخشاينده اما من ميخوام به شما بتوپم چون بهتون بدهكارم و دوست دارم پيشرفت كنيد.
فقط اينو بدونيد كه من يا هر كس ديگه جزوي خاص از ادما نيستيم.

FashisT

Active Member
اول بگم.. تقصير من بود و به خاطر بعضي مسائل يادم رفته بود که به شما قولي دادم!
چون خداقل شب که مياد نت بايد به دو سه تا قولي که دادم برسم و متاسفانه شما رو يادم رفت!
......
اين از اين..
ولي دوست من ... برخورد شما هم اصلا درست نبود..درسته که من بدقولي کردم ولي شما انگار براي اين کار به من پول داديد که حالا بايد جوابگو باشم!.. کاشکي با يک پست اين مسئله رو ياداوري ميکرديد و اگه رسيدگي نشد بعد طلبکار ميشديد!!!!
....
اين كه شما اقا شهرام پستاي منو پاك نكرديد نشون ميده تازه مدير شديد و خوب داريد پيش ميريد
اين ربطي به تازگي و کهنگي مديريت من نداره...
من ترسي از هيچ کسي ندارم که بخوام يک پست انتقادي از خودمو پاک کنم ...
من هيچ فرقي با کاربرا ندارم و تنها فرقم مسئولتم هست و اين دليل نميشه خودمو بدون بدي نشون بدم!!
..در هر صورت من تلاشم رو ميکنم تا اون نور رو بردارم...
فعلا
13.gif

bbbb

Member
- منم خودمو مقصر میدونم چون میتونستم یاداوری کنم .
- اقا شهرام من از اون ادمام که شده پول مردمو بالا بکشم قولمو انجام میدم یعنی اگه سرم یره قولم نمیره .برا همین به قول شما طلبکار شدم . البته اینو بگم چون تجربه 40 سال زندگیمه .پول ازرش نداره اونقدر که قول ادم با ارزش.
- نمیخوام شما رو به زحمت بندازم برای برداشتن اون نور چون به قول بقیه کار سخت و تقریبا ناممکنی یه. فقط لطف کنید بگید ایا نورهای کمترو میشه برداشت با نه مثلا >>>>

ac7gh.jpg

آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
....
ببين چطوره؟
ميدونم زياد خوب نيست ...
0016vk copy.jpg

..........
راستي اين نور ها رو هم ميتوني خيلي ريز کل شيشه ماشينو سلکت کني و در قسمت adjusment> Shadow&contrast کم کم کنتراست بينشون رو کم کني و کمي هم level و اگه mix color هم روي رنگ سفيد بزاري تا رنگ سفيد تصويرتو کم کم برداره فکر کنم بتوني تا حدودي کمش کني!
حالا اون سايه ها رو من فکر کنم پنجره کناري رو با stamp بر داري بهتره چون داخلش هيچي نيست و اگر هم سايه ي درختها نبود..قاعدتا بايد تيره ميشد که ميتوني با استمپ همين کارو بکني!
اون سايه روي ماشين هم خيلي راحت با stamp ميره!
فقط شيشه جلو ميمونه که چون داخلش شي ديده ميشه نميشه با استمپ کار کرد ..اونو باهمين دستورات adjusment کار کن شايد کمتر شد!
فعلا
13.gif

faranama

New Member
اين چيزي كه دوستمان گفت به دليل داشتن جزپيات تصويري در زير شيشه هيچگاه طبيعي در نمي آيد در عكاسي از فيلتر پولاريزه بايد استفاده مي شد :cool:

babakslt

Member
شهرام از اون طرف گرفتی یا رو همون کار کردی؟
من که باور نمی کنم از او ور این دراومده باشه...
درسته؟

تابعد...

bbbb

Member
نه اقا شهرام خیلی هم خوبه به خاطر راهنماییتونم تشکر میکنم . ممنون
فقط اقا یوسف به نظرم ناراحت شدن خفن!

bbbb

Member
نه اقا شهرام خیلی هم خوبه به خاطر راهنماییتونم تشکر میکنم . ممنون
فقط اقا یوسف به نظرم ناراحت شدن خفن!

جدیدترین ارسال ها

بالا