PhonieX
مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
دادستان تهران از تعیین دو شعبه ویژه جرایم اینترنتی و فن آوری ارتباطات خبر داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، سعید مرتضوی رسیدگی به پیامک های انتخاباتی تخریب آمیز را یکی از صلاحیت های این شعب اعلام کرد و گفت: در روزهای نزدیک به انتخابات برخی افراد با ارسال پیام کوتاه مبادرت به تخریب بعضی اشخاص می کنند که این موضوع قابل پیگیری است.
وی بدون اشاره به پرونده های ارجاعی افزود: این شعب ویژه، پرونده هایی را در این زمینه رسیدگی کرده است.
مرتضوی با بیان این که این پیامک های تخریب آمیز یا جنبه عمومی و یا خصوصی دارد گفت: در صورت داشتن جنبه عمومی، مدعی العموم شکایت خواهد کرد و در صورت داشتن جنبه خصوصی، شاکی باید اعلام شکایت کند.
دادستان تهران افزود: افراد شاکی می توانند برای طرح شکایت به دفتر کل دادسرای مرکز در میدان 15 خرداد مراجعه کنند تا شکایت آنان به شعب مربوطه ارجاع شود.
مرتضوی همچنین از گشایش دادسرای ویژه جرایم اینترنتی و فناوری ارتباطات تا هفته آینده خبر داد و گفت: با گشایش این دادسرا به عنوان ناحیه 31، تخریب افراد و تخلفات انتخاباتی از طریق پیام کوتاه نیز در آن رسیدگی خواهد شد.
سرپرست دادسرای ویژه کارکنان دولت نیز ملاک تشخیص عمومی یا خصوصی بودن جرم را قانون دانست و گفت: قاضی در این خصوص ارزیابی خواهد کرد.
جعفری افزود: اگرضرر و زیان وارده از طریق پیامک، متوجه جامعه نیز باشد دادستان پیگیری خواهد کرد و اگر فقط متوجه اشخاص باشد، با اعلام شکایت شاکی خصوصی رسیدگی خواهد شد.
منبع