بی بی کد برج قابوس

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

اینم یه کار اولیه از برج قابوس که گفته بودم خودم تکی زدم و کسی هم کمکم نکرد بعضی از دوستان گفتن که کار سختیه و ولش کن ----اما من می خوام کم کم روش کار کنم

راستی یه چیزه دیگه ما کارها مونو می زاریم اینجا که بچه ها بیان نظرشونو بدن و ایراداتمون گرفته بشه ولی انگار بچه ها میرن فقط برای کارهای شاخ نظر میدن و هی بهشون میگن آفرین --معرکه شده --ترکوندی چرا به ما هم یه کمکی نمی کنین تا ما هم راه بیفتم

من تا اینجا که کار هامو گذاشتم فقط نزدیکه 10 تا نظر داشتم برا سه تا پست و من اگه بخواد اینجور باشه دیگه من پستی نمی زنم و کارهامو برای دوستام ایمیل می کنم یعنی این کار درسته لطفا یه کاری بکنید برای این مشکل سایت

max13---------v-ray----------photo shap مشکل زیاد داره فقط یه طرح اولیه هسته که می خوام ادامش بدم

پیوست ها

• 222.jpg
    222.jpg
    225.8 کیلوبایت · بازدیدها: 52

madmaster_3d

Well-Known Member
کارت قشنگ شده. فقط مخروطی بالای برج مشکل داره یعنی uv می خواد.

در مورد نظر دادن اینها. بهت میگم.

taghi abbas

Well-Known Member
سلام مدلسازی عالیه ولی یه کم رو تکسچر دادن ات کار کن مثلا همین که madmaster گفت مخزوطش uv میخواد بعد یه مشکل دیگه که نمیدونم مشکله یا نه چون تصویر اصلی برج رو ندیدم : تو عکس نشون دادم(ببخشید :green:222.jpg)

javadgonbadi

Well-Known Member
ممنون آره من مخروطی رو uv کردم ولی نمی دونم چرا درست نشد

و آره اونجاش هم که دوستمون آقا تقی گفت نمی دونستم چی کار کنم فقط یه متریال دادم که به شما نشون بدم بگم باید براش چی کار کنم بازم ازتون ممنون که نظر دادین

taghi abbas

Well-Known Member
برای درست شدنش باید یه uv map بهش بدی بعد اون قسمت هایی که با تکسچرش مشکل داری رو انتخاب کنی در قسمت edit اون تکسچرتون رو یا باید وارد کنید یا اینکه همونجا هست . بعد باید بوسیله ی دستکاری vertex ها یا polygon ها یا ... هر قسمت رو درست روی تکسچر مورد نظر قرار بدین و به نتیجه دقت کنین . این جوری باید درست بشه . اگه درست نشد دیگه نمیدونم. این یک امر تجربیه که منم بر اثر تجربه فهمیدم. موفق باشی

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
من تا اینجا که کار هامو گذاشتم فقط نزدیکه 10 تا نظر داشتم برا سه تا پست و من اگه بخواد اینجور باشه دیگه من پستی نمی زنم و کارهامو برای دوستام ایمیل می کنم یعنی این کار درسته لطفا یه کاری بکنید برای این مشکل سایت
اینو به مدیر بخش اطلاع بدین تا حل بشه! میتونید برای حل مشکلاتتون از کاربرای متخصص کمک بگیرین حتی تو پیغام خصوصی هم میتونید سوالات رو مطرح کنید

madmaster_3d

Well-Known Member
جواد جون اینجا هم پیوست می کنم که حتما ببینی و کارت رو بهتر کنی. راستی به آسمون یک تکسچر آسمون با ابر. البته خیلی زیاد نباشه بده. و این آموزش رو هم ببین که نور خورشیدت اینها رو درست کنی. کارت بهتر میشه. تازه می تونی تو فتوشاپ خوشکل ترش کنی.

پیوست ها

• V-ray Sun Tut.rar
    508.6 کیلوبایت · بازدیدها: 49

جدیدترین ارسال ها

بالا