سلام . میخوام بدونم از شروع کار تا پایان چقدر وقتتو گرفت ؟ ممنون بخاطر کار زیبات
mzmz1 Member Apr 7, 2013 #21 سلام . میخوام بدونم از شروع کار تا پایان چقدر وقتتو گرفت ؟ ممنون بخاطر کار زیبات
dr.hashemi کاربر فعال Apr 25, 2013 #24 سلام فرشيد جان. آقا اين كارت حرف نداره كلا يه كسايي مثل تو آدمو تحريك ميكنن كه بيشتر تمرين كنن. هيچ جاي حرفي نيست. واقعا به اين كارت حسوديم ميشه. تاپ گالري كمشه . . .
سلام فرشيد جان. آقا اين كارت حرف نداره كلا يه كسايي مثل تو آدمو تحريك ميكنن كه بيشتر تمرين كنن. هيچ جاي حرفي نيست. واقعا به اين كارت حسوديم ميشه. تاپ گالري كمشه . . .
dr.hashemi کاربر فعال Apr 26, 2013 #26 *farshid* گفت: تو فوتوشاپ با لیر بلند screen میسازم .. کلیک کنید تا باز شود... فرشید جان این پلاگینه برای فتوشاپ؟ من کلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم.
*farshid* گفت: تو فوتوشاپ با لیر بلند screen میسازم .. کلیک کنید تا باز شود... فرشید جان این پلاگینه برای فتوشاپ؟ من کلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم.
*farshid* کاربر VIP Apr 26, 2013 #27 اون مسیر حرکت نور light trail رو باید به عنوان یک لیر بیاری رو کار ... بعد حالت leyer blend رو از normal تغییر بدی به screen
اون مسیر حرکت نور light trail رو باید به عنوان یک لیر بیاری رو کار ... بعد حالت leyer blend رو از normal تغییر بدی به screen
M mahdiye gertasi Member Jun 5, 2013 #29 در طبقه همکف داخل مغازه ها رو هم کار کردی ؟ چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی خوب شده