برای یادگیری فلش نیاز به یاد داشتن فتوشاپ هستش؟

saeed-71

New Member
سلام.
برای یادگیری فلش نیاز به یاد داشتن فتوشاپ هستش؟
من فتوشاپ رو در حد متوسط بادم.شایدم بین مبتدی و متوسط.

حالا میخوام بدونم فلش ربطی به فتوشاپ داره یا خیر؟

++Hadi++

Active Member
اولین باری که فلش رو دیدم ،گفتم خوب این چه فرقی با فتوشاپ داره ...
بعدش شاهد کارای تحت وب و اینتر اکتیو مثل سایتای بهرام رادان و ... شدم و تازه فهمیدم فلش اینتر اکتیو هست و قابل برنامه نویسی و می تونه تو وب پلیر خودش و تو وب اجرا شه...
یادگیری فتوشاپ در کنار فلش هیچ ربطی به فلش نداره مگر اینکه یه وقتایی که می خواهید یه کار گرافیکی بکنید از فتوشاپ برای طراحی گرافیک نوع بیت مپ (رستر) و از illustractor برای طراحی وکتور استفاده کنید که البته برای اینکه وکتور شما از illustractor به فلش بهتر و بهینه تر باشه ،باید یه سری اصولی رو تو اون بلد باشید.
فلش وکتور بیس هست و فتوشاپ بیت مپ بیس...و یه سری گرافیست ها از فتوشاپ یا فتو ایمپکت برای طراحی گرافیکی کارای فلش استفاده می کنند و البته اگه گرافیکتون از نوع بیپ مپی (فتوشاپ - فتوایمپکت) باشه ،حجم فایل swf خروجی بالا می ره ولی پرفرمنس و میزان اشغال و درگیری cpu می یاد پایین ولی با وکتور شدنش ،میزان حجم swf می یاد پایین ولی درگیری cpu بالا می ره...علت هم به این خاطره که سیستم وکتور ،تو یه حالتی شبیه به فرمولهای ریاضی هست که فلش پلیر اونها رو لحظه به لحظه رسم می کنه و ثبت خود فرمول نیازمند گرفتن جای کمه و رسم اونها لحظه به لحظه نیازمند پردازش بالا ولی مزایاش اینه که هر چقدر عکسو کش بدین و بزرگش کنید ،کیفیتش افت نمی کنه...بای...

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

نه زیاد ریطی نداره. مگر تعدادی ابزارهای طراحیش .
فتوشاپ رو بیس بیت مپ کار میکنه و فلش رو وکتور .
شما که فتوشاپ را بلد هستی خیلی بهت کمک میکنه که از این برنامه بصورت مکمل تو طراحی ها مانور بدی.مثلا طراحی یک آرم را با فلش بکشی و بعد کارهای گرافیکی بعدیش را با فتوشاپ.

موفق باشی دوست عزیز

ویرایش : دوباره من پستم با استاد هادی عزیز همزمان شد.لطفا صحبت های استاد را مد نظر قرار بدید.

massoudn

کاربر فعال
سلام،
دوست عزیز،
فلش و فتوشاپ در زمینه یادگیری ارتباط مستقیمی با یکدیگر ندارند،
هر چند ابزاری که در هر دو نرم افزار وجود دارند، ماهیت تقریباً مشابهی از نظر کاربرد دارا هستند،
در عمل فتوشاپ به جذبیات ظاهری خروجی های فلش می تواند کمک نماید،
ولی دستورالعمل های مورد استفاده و نکات درونی فلش، با فتوشاپ کاملاً بی ارتباط خواهد بود،
برای یادگیری فلش بدون نیاز به فتوشاپ و بلعکس، محدودیتی وجود ندارد،
موفق و مؤید باشید.

saeed-71

New Member
من میخوام با فلش فقط بنر طراحی کنم.
زیاد طول میکشه یادگیریش؟

massoudn

کاربر فعال
سلام،
دوست عزیز،
علاوه بر توضیحات این پست،
زیاد طول کشیدن = نوشیدن یک لیوان آب (چقدر زمان صرف خواهد شد؟ میل به آن کی احساس می شود؟ یکجا استفاده خواهد شد؟) - (جواب سؤال ها = بستگی به نیاز مصرف کننده)
برای یادگیری ابتدایی ترین متد (مبتدی) شما 10 جلسه 1 یا 1.5 ساعته در آموزشگاهها یا مراکز مرتبط صرف می نمائید،
پس از سپری شدن این مدت زمان، در صورتیکه علاقمند بودید، بیشتر از حد ابتدایی (مبتدی) آموزش فراگرفته اید و از مکمل های اطراف (کتاب، آموزش صوتی تصویری، وب سایت یا دوستان و اساتید) به نحو احسن بهره بردید،
در این زمان شما به راحتی توانایی خلق بنر هایی در سطح متوسط خواهید داشت،
پس اگر علاقمندید از همین لحظات نیز بهره برداری نمائید،
موفق و مؤید باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا