برای چی پاک میکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sr.hamid

New Member
دوست عزیز برای چی تاپیک رو پاک میکنی
ملت بدبخت چه گناهی کردن پولشون رو بریزن دور؟ از مجید آنلاین توقع نداشتم
و حتماً این فروشگاه ساز**** جزء تبلیغات مجید آنلاین هست که به این راحتی پاک میکنه
اگه این فروشگاه ساز کارش درست باشه که میاد میگه نه ما اینجوری نیستیم و مدارکش رو ، رو میکنه و من هم رو میکنم معلوم میشه کی درست میگه
واقعاً برای مجید آنلاین متاسفم که اینقدر راحت میذاره پول مردم به فنا بره

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز فروشگاهی که ذکر می کنید ربطی به تبلیغات مجید آنلاین نداره.اگر داشت باز هم تفاوتی نمی کرد
من و سایر مدیران مجید آنلاین قاضی نیستیم اینجا هم دادگاه نیست که حکمی صادر کنیم
شما اگر مشکلی با شخص یا شرکتی دارین می تونین از طریق جرائم رایانه ای موضوع رو پیگیری کنید.ولی بنده نه شما رو میشناسم نه شرکت مربوطه رو.نمی تونم قضاوت کنم حق با شماست یا اون طرف مقابل.همینطور اون شخص اینجا نیست که از خودش دفاع کنه بنابراین تاپیک پاک میشه تا بقیه دچار سردرگمی نشن
البته احتمال زیاد حق با شماست ولی مواردی هم در مجید آنلاین مشاهده شده که شرکت های رقیب میان پست می زنن از شرکت مربوطه بد میگن.نمی تونیم اجازه بدیم مجید آنلاین مثل بعضی فروم های ایرانی به محلی برای اینگونه بحث ها تبدیل بشه.
باز هم توصیه می کنم مشکلی دارین با شرکت مربوطه حل کنید، از طریق جرائم رایانه ای پیگیری کنید و هزار و یک روش دیگه.اما اینطور تاپیک ها جاشون توی مجید آنلاین نیست
امیدبارم حق به حقدار برسه و موفق بباشید:rose:

Mandana

Active Member
دوست گرامی تاپیک رو یکبار پاک کردم و بهتونم دلیل رو توضیح دادم.لطفن از ایجاد مجدد تاپیک خودداری کنید و مشکلات شخصی تون رو به داخل سایت نکشید
موفق باشید:rose:

sr.hamid

New Member
من مشکلی ندارم میخوای پاک کنید پاک کنید
ایشون تو عالم و آدم تبلیغ میده و یه جای کوچیک بگن دارن فروشگاهتو برای دانلود میذارن هزار بار میاد به ادمین میگه پاکش کن
و اگه این تاپیک باشه اگر جائی برای دفاع از خودش بینه 10000% میاد از خودش دفاع میکنه شما غصش رو نخور

من اگر این مطالب رو گذاشتم خواستم کاربرها استفاده کنن واشتباه من رو نکنن
در رابطه با جرایم رایانه ائی هم من اینقدر بی کار نیستم و میدونم جوابی هم نمیگیرم اگه یه بار شکایت داشته باشی و رفته باشی کلانتری میفهمی که اگر ببخشی بهتر از اینه که پیگیرش باشی

مسئول اینکه شما نذاشتی کس دیگه ائی از این مطلب استفاده کنه خودتونید من یه بار اشتباه کردم خواستم دیگران اشتباه نکنن اینکه شما میخوای پاکن بکنید سایت ماله خودتون هست و حق دارید

Mandana

Active Member
بهر حال احتمال اینم بدین که تاپیک رو نبینن.و تا زمانی که نبینن خیلی از بازدید کننده ها یک طرفه قضاوت می کنن.
بنده هم مامورم و معذور دوست جان.در ضمن این سایت هم مال بنده نیست...می هم فقط وظیفه م رو انجام میدم و چیزی که عقلم میگه.طبیعی ئه جای شما بودم ناراحت میشدم.ولی روش شما اشتباهه.مثل اینه یکی حق شما رو بخوره برین توی خیابون یکی بزنین زیر گوشش.پلیس نمیاد بگه حقش بوده میگه چرا زدین زیر گوشش...
بهر حال بازم بابت اینکه مراعات می کنین ازتون ممنونم..روال کار مجید انلاین در مورد همه موارد مشابه به همین صورت هست.حتی وقتی دو طرف جریان در سایت باشن ازشون میخوایم مشکلاتشونو نه داخل سایت، که ایمیل یا پیغام خصوصی حل کنن.چون همونطور که می دونین مجید آنلاین یک سایت تخصصی هست و مسائلی غیر از حیطه ی فعالیت سایت در اون جایی نداره
امیدبارم مشکلتون حل بشه و موفق باشین:rose:

sr.hamid

New Member
خانم ماندانا عزیز بحث سر این هست که دیگر کسائی که میخوان از ایشون خرید کنن اطلاع داشته باشن
و قاعدتاً این اطلاعات باید جایئی باشه که بازدید کننده و مربوط به مبحث باشه
بر فرض اینکه من توی ایمیل مثل یک ساله گذشته هیچ جوابی نگرفتم اما شمائی که زحمت کشیدید و یه سایتی رو دارید اداره میکنید نباید جوری باشه که کاربرها ازش استفاده کنن؟
من از 400 تومن پولم گذشتم اما خواستم دیگر دوستان اشتباه من رو تکرار نکنن و قصدم این بود چون دلم نیمد کسی که با هزار بدبختی یه پولی رو در میاره یه نفر به همین راحتی از دستش دربیاره و هیچ چیزی در قبالش نگیره

به نظر من شیوه کاری شما ایراد داره چون مجید آنلاین یک مرجع هست و با دید دیگه ائی بهش نگاه میشه
من اگر تو این انجمن یه مشاوره در رابطه با وب بگیرم درصد مرغوب شدن به اون نظر بیشتر از یه پایگاه دیگه هست

و حق کاربرا هست که با اطلاع کافی سراغ یه چیزی برن

sr.hamid

New Member
من حتی با رو کردن مدارک شاید همین یه نیمچه فروشگاه رو هم ازم بگیره اما چون از 400 تومن پولم گذاشتم حاضر شدم رو کنم تا دیگران این اشتباه من رو تکرار نکنن

the_king

مدیرکل انجمن
مجید آنلاین از اینجور موارد که کاربری ظاهرا به قصد افشاگری و آگاه سازی سایرین اعتبار شخص یا شرکتی رو
زیر سوال می بره زیاد داشته، در هیچکدوم از موارد هم چنین اجازه ای رو نداده. جایی برای بحث کردن و اصرار
هم نیست، همچین مباحثی با قوانین و شرایط مجیدآنلاین مطابقت نداره، همیشه هم همین شرایط برقراره
و تغییر نمی کنه. نمونه واضح اش هم هست :

تذکر عمومی در خصوص موضوعاتی نظیر شکایت و اعلام کلاهبرداری در هاستینگ

مجید آنلاین نه امکان بررسی صحت ادعا های مطرح شده در تبلیغات ها رو داره و نه در مورد شکایت ها مسئولیتی داره.
به هیچ کاربری هم این اجازه رو نمیده که اعتبار شخص یا شرکتی رو زیر سوال ببره. اینکه شخص یا شرکتی عملکرد
صحیحی نداشته باشه ارتباطی با مجید آنلاین نداره.

تاپیک قفل گردید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا