برای لود کردن یک فایل صوتی از کامپیوتر چه اسکریپی باید نوشت؟

شروع موضوع توسط join ‏27 جولای 2009 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. join

    join New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    1
    می خوام یه playerبسازم بافلش

    برای لود کردن یک فایل صوتی از کامپیوتر چه اسکریپی باید نوشت؟

    من attach sound رو پیدا کردم از hellp هم استفاذه کردم اما موفق نشدم.







    با تشکر فراوان ازهمه دوستانی که منو راهنمایی می کنند:oops:
     
    آخرین ویرایش: ‏27 جولای 2009
    نوشته شده توسط join در ‏27 جولای 2009
    madar graphic و arman_p از این پست تشکر کرده اند.
  2. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    شما در انجمن سرچ كنيد هم آموزشش هست فايل آماده

    لطفا قبل از زدن هر پست در انجمن سرچ كنيد

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏28 جولای 2009
    madar graphic، arman_p و join از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    لود موزیک از خارج فلش با اکشن 3

    لود کردن موزیک با اکشن 3 برای اجرا :
    جای myMusic.mp3 اسم موزیکتو با پسوندش بنویس و این به شرطیه که فرمتش مور قبول فلش باشه و ادرسش درست باشه.
    برا آدرس دهی فایل های خارجی در فلش بهترین راه آدرس نسبی هست و اگه فایل صوتی بغل swf ات باشه در آدرس نسبی فقط اسم موزیکو می نویسی و اگه کنار swf مثلا یه فولدری بنام myFolder و در اون موزکت باشه می نویسی :
    "myFolder/myMusic.mp3"

    //----------------------------------------------------------------------------------------------------------//
    PHP:

    var soundReq:URLRequest=new URLRequest("myMusic.mp3");
       var sound:Sound=new Sound();
      sound.load(soundReq);
      sound.addEventListener(Event.COMPLETE,onComplete);
     function onComplete(event:Event):void
      {
     sound.play();        
      }
     


    BYE...
     
    آخرین ویرایش: ‏28 جولای 2009
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏28 جولای 2009
    arash121، armanbm، Saeed و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. join

    join New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    1
    حمید متال عزیز از راهنمایی که کردی واقعا متشکرم :oops:
     
    نوشته شده توسط join در ‏30 جولای 2009
    madar graphic، arman_p و ++Hadi++ از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    من مخلصتم عزیزم اسمم هادی متاله ها ها ها!!!
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏31 جولای 2009
    madar graphic و arman_p از این پست تشکر کرده اند.
  6. join

    join New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    هادی یا حمید فرقی نمیکنه مهم اینه که جوون با معرفتی هستی .
    دنباله اون لودکردن یه سئوالی داشتم من تونستم یه mp3 player بسازم باکمک یکی از دوستام اما مشکلی که هست من فقط میتونم از دسکتاپ لود کنم از درایو های دیگه امکان پذیر نیست ضمنا من از ورژن 2 اکشن اسکریپ استفاده میکنم.

    ممنون از کمکت آقا هادی متال ........
     
    نوشته شده توسط join در ‏2 آگوست 2009
    madar graphic، ++Hadi++ و arman_p از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. insurer

    insurer Member

    ارسال‌ها:
    239
    تشکر شده:
    138
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببین من با دستور on (release) در cs2 برات نوشتم !
    PHP:
    on (release)
    {
    var my_sound:Sound = new Sound();
    my_sound.loadSound("my music.mp3", true);  
    }
    درضمن اول یه سرچ تو انجمن بکن نبود پست بزنید !
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط insurer در ‏5 آگوست 2009
    madar graphic و join از این پست تشکر کرده اند.
  8. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    :D خواهش می کنم :D


    احساساتی شدم :cry: احساساتی شدم


    متاسفانه من اکشن 2 کار نمی کنم حقیقتش هر موقع خودم کد های اکشن 2 رو می بینم حالم بد می شه.
    من خودم با اکشن 3 شروع کردم و مثل الباقی اساتید که اکشن 2 هم کار می کنن به این زبان مسلط نیستم.(البته خودمو همیشه شاگردی بیش ندیدم بخصوص در این سایت )
    به دو روش می تونین لود کنین و اینجوریه که در حالت اول آدرس URL اونو بدست می یارین (یا از اول رشته آدرسو به صورت استاتیک به اون می دین یا از کاربر با نمایش یه جعبه متن یا همون textbox در یافت می کنین و رشته ورودی آدرسو در متغیر request که معادل اونو در اکشن 2 نمی دونم چیه ، قرار می دین(string می گیره) و بعد به راحتی موزیکو پخش می کنه البته من ایده رو می دم و شما باید خودت با این تفاسیر بشینین و اونو طراحی کنین.
    راه حل دوم اینه که یه کلاسی هست که یه پنجره browse واسه اتون باز می شه و فایلو از شما می گیره و در این مورد نمونه اش در خونه است و اگه پیدا کردم واسه اتون می زارمش.(حالت browse )
    در ضمن آدرس دهی در فلش به دو روش هست :
    1- آدرس مطلق: آدرسی که شروع اون از root منابع سیستمیتون هست یعنی از پارتیشن شروع و به نام فایل ختم می شه مثل :
    C:/myfoalder1/myfoalder2/myMusic.mp3
    2- آدرس نسبی: آدرسی که از فولدر فلشمون شروع می شه به این روش که فرض کنین ما در program file مون یه فولدری به اسم flash داریم و در اون فلشمون (swf ) قرار گرفته . خوب کنار فلشمون یه فولدری به اسم created و در اون یه فایلی به اسم myMusic.mp3 هست . آدرس نسبی از فلشمون (که به نسبت مکان فلش هست ) می شه :
    created/myMusic.mp3
    در فلش معمولا از نسبی استفاده می شه تا در جابجایی فولدر در مکان های مختلف (خصوصا برای آپ شدن در هاست همراه با کل فولدر مربوطه و فولدر ها و فایل های ضمیمه ) دچار بحران آدرس دهی نباشیم ولی از آدرس مطلق هم می شه استفاده کرد (به شرط ثابت بودن مکان استقرار فلش در سیستم) .
    اگر هم بخواهین در آدرس نسبی یه قدم عقب تر برین مثلا در دو فولدر بیرون تر و عقب تر (back) از فولدر فلش یه فایل موزیکو باز می کنین اینطوری می نویسین:
    myMusic.mp3 /../..
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏5 آگوست 2009
    splinter cell، arash121، madar graphic و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    در ضمن سعی میکنم حالت browso واسه ات پیدا کنم ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏5 آگوست 2009
    madar graphic از این پست تشکر کرده است.
  10. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    خوب دوست من براي اينكار شما بايد آدرس root درايوتون وارد كنيد شما براي اجرا كردن از Desktop هيچ گونه آدرسي نميديد

    ولي اگه بخواي يك فايل رو از درايو C اجرا كنيد بايد آدرس كامل فايل رو بزاريد

    مثل :

    PHP:

    c:/avang.mp3
     
    هادي جان نمي دونم چه سريه كه همه اول حميد صدات ميزنن :D

    اولين نفرش فكر كنم خودم بودم :D

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏5 آگوست 2009
    madar graphic و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  11. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    :lol::D

    ها ها ها هاهاهاهاهاهاهاههاهاهاهاهاههاهاهاا
    هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
    هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏5 آگوست 2009
  12. join

    join New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    1
    هادی جان دستت درد نکنه که این همه وقت گذاشتی . اتفاقا من از راه دوم استفاده کردم. borwse هم میکنه ولی فقط از دسکتاپ . من فردا این کار و میزارم تا ببینی . باز هم ازت تشکر میکنم .
     
    نوشته شده توسط join در ‏6 آگوست 2009
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  13. join

    join New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    1
    ممنون عزیز من از این روش هم استفاده کردم
     
    نوشته شده توسط join در ‏6 آگوست 2009

به اشتراک بگذارید