برای سایت دانلود آهنگ چه cms‏ خوبه؟

mghhgm

Member
سلام.من میخوام سایت دانلود موسیقی بسازم.چه نرم افزاری برای این کار خوبه.نرم افزاری باشه که فردا که 200 آهنگ قرار دادم پشیمون نشم. مثلا e107 چجوری هست؟چون من خودم الان ازش استفاده می کنم.اما بعضیا میگن جوملا عالی هست.
چون سایت من دو زبانه هست میخوام 2 تا نرم افزار نصب کنم براش.یکی برای انگلیسی یکی برای فارسی.
دیتالایف رو هم آزمایش کردم.اما به نظر من امکاناتش به 107 نمیرسید.
سایت پی سی ول میگه خودش از وردپرس استفاده کرده.اما من که نصبش کردم امکاناتی به اون صورت که پی سی ول میگفت توش ندیدم.حالا اساتید گرامی برای سایت دانلود نرم افزار و یک سایت دانلود موسیقی چی خوبه؟
ممنونم

VAHID216

مدیر بازنشسته
خوب حتما دیدید که خیلی از سایت های موزیک ایرانی از Nuke استفاده می کنن ، می تونید اون رو هم امتحان کنید.
از Datalife هم می شه استفاده کرد .
جوملا به نظر خود بنده بهتر هست چن انعطاف زیادی داره. بستگی به خود شما داره ، شما به غیر از دوزبانه بودن چه امکاناتی مد نظرتون هست چون این امکان رو همه CMS ها دارن.
موفق باشید

ms_1992

Member
خوب حتما دیدید که خیلی از سایت های موزیک ایرانی از Nuke استفاده می کنن ، می تونید اون رو هم امتحان کنید.
از Datalife هم می شه استفاده کرد .
جوملا به نظر خود بنده بهتر هست چن انعطاف زیادی داره. بستگی به خود شما داره ، شما به غیر از دوزبانه بودن چه امکاناتی مد نظرتون هست چون این امکان رو همه CMS ها دارن.
موفق باشید

درسته
بعد میریم وردپرس ، وردپرس رو اینجوری نبینید یه سی ام اس مارمولکیه . با وردپرس همیشه تو صفه اول گوگلی :wink:

دیتالایف و جوملا هم بد نیستند

ولی e107 مناسب نیس پشیمون میشی :-?

mghhgm

Member
راستش من خودم 5 ماه هست 4 تا از زیر شاخه های سایت خودم رو با r107 راه انداختم.خیلی cms خوبیه.

اما منظور من اینه که مثل سایت ir-tci.org باشه یا مثل p30world از نظر امکانات

ممنونم

VAHID216

مدیر بازنشسته
اگر درست فهمیده باشم شما سبکی شبیه وبلاگ نویسی همراه با Category های زیاد می خواین؟
با این تفاسیر من Wordpress و joomla رو می تونم پیشنهاد بدم.

mghhgm

Member
نه.ببخشید.من می خوام سایتم دقیقا امکانات ir-tci.org یا p30woreld رو داشته باشه.اینا از چه استفاده کردن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا