برای ساخت انجمن چه چیزایی لازمه؟

wall_e

Well-Known Member
سلام
برای ساخت انجمن چه چیزایی لازمه؟
کمترین هاست که جواب میده چقدر باید باشه؟
دیگه کلا چه کارایی باید انجام داد؟

hamedset

Member
شما باید یک هاست که حداقل 20 مگابایت فضا دارد و داشته باشید
پهنای باند هم به تعداد بازدیدکنندگان بستگی داره
و یک آدرس اینترنتی
و یک سیستم انجمن که روی هاست نصب کنید.
البته این رو در نظر بگیرید که اگه تعداد کاربرای سایت بیشتر بشه و مطالب تون زیاد شد نیاز به فضای بیشتری دارید.
اگه نیاز به یک نفر دارید که براتون نصب کنه و می خواهید قالب مخصوص خودتون رو داشته باشید، من می تونم کمکتون کنم.
اگر نیاز دارید پ خ کنید.
موفق باشید

hamedset

Member
شما باید یک هاست که حداقل 20 مگابایت فضا دارد و داشته باشید
پهنای باند هم به تعداد بازدیدکنندگان بستگی داره
و یک آدرس اینترنتی
و یک سیستم انجمن که روی هاست نصب کنید.
البته این رو در نظر بگیرید که اگه تعداد کاربرای سایت بیشتر بشه و مطالب تون زیاد شد نیاز به فضای بیشتری دارید.
اگه نیاز به یک نفر دارید که براتون نصب کنه و می خواهید قالب مخصوص خودتون رو داشته باشید، من می تونم کمکتون کنم.
اگر نیاز دارید پ خ کنید.
موفق باشید

wall_e

Well-Known Member
واسه ثبت دامین و هاست یه جای خوب و معتبر معرفی میکنین؟
یه سوال دیگه هاست و پهنای باند کار هرکدومشون چیه؟

vahidd.com

Member
برای ساخت انجمن به جز هاست یه نرم افزار هم لازم دارید که نرم افزارتون میتونه mybb باشه این نرم افزار تحت php رایگانه اما میتونید از vBulletin هم استفاده کنید که همین انجمن مجید آنلاین با این نرم افزار ساخته شده ولی این نرم افزار پولیه البته نسخه‌های نال شدش هم وجود داره که اگه سایتتون بین‌‌اللملی باشه و بازدیدش بالا باشه سایتتون دچار مشکل میشه جدا از این نرم افزار ها نسخه‌ای از نرم افزار Xenforo در سایت پرشین اسکریپت قرار گرفت همراه با بسته‌ی فارسی که سیستمی بسیار زیبا هست و در اون از تکنولوژی ای جکس زیاد استفاده شده این نرم افزار رایگانه و واقعا نرم افزار قوی‌ای هست از دیگر امکانات این نرم افزار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

• ارائه یک پروفایل کاربری برای هر کاربر
  • قابلیت ارسال و نمایش آواتار (تصویر شخصی)
  • قابلیت تشکر از مطالب دیگران
  • استفاده فراوان از تکنولوژِ ایجکس (Ajax)
  • دارای پورتال
  • دارای سیستم گفتمان سریع (چت بین کاربران…)
  • نمایش آمار کامل انجمن ها شامل تعداد کاربران,مباحث و گفتگو ها و…
  • نمایش لیست کاربران آنلاین
در آخر هم این نرم افزار به هاستی خیلی بیشتر از 20 مگ نیاز داره حال اگه انجمن شما رشد کنه و کاربراش هم بخوان فایل آپلود کنن توی انجمن که دیگه چندیدن گیگ باید هاست داشته باشید

لینک دانلود زنفورو

vahidd.com

Member
در مورد هاست و دومین قبلا در انجمن بحث شده است اما برای خرید دومینتون رو میتونید از هر سایتی خواستید بگیرید
ولی هاست میتوان یکی از بهترین سرویس ها رو هاست ایران معرفی کرد که روی هر سرور تعداد کمی سایت بالا میاره اما هاستهاش بسیار گرونه اما با کیفیت
مورد میهن وب هاست هستش که هاستهاش خیلی ارزونه و مناسب برای سایتهای کم بازدید هستش
در آخر هم این نکته رو بگم که اگه امکانش براتون هست از هاستهای خارجی استفاده کنید چون هم قیمت و هم کیفیتش وقعا خوبه یه نمونه Blue host هستش

جدیدترین ارسال ها

بالا