برای بستن view source باید چیکار کنم ؟

mkbo_webmaster

New Member
من خیلی راه ها بلدم که میشه با استفاده از اونها source یک صفحه html رو بست.

برای اینکار دو راه وجود داره. که راه اول رو مثل نقل و نبات توی وبلاگهای دیگه میبینید که خیلی راحت میشه ازش رد شد. ولی راه دوم که من استفاده میکنم. خیلی بهتره.

ولی مشکل اینجاست که اون منوی توی قسمت View با نام View Source رو چطور میشه غیر فعالش کرد ؟

اگر دقت کرده باشید، بعضی از سایتها اینکارو کردن. ولی نمیدونم چطوری !!!

لطفا اگر کسی میدونه بگه و یا اینکه اگر کسی هم نمیدونه اقلا سایتی رو بگه که این امکان رو داره تا روش تحقیق کنم.

اگرم فکر میکنید که افشاء یک همچین شگردی بصورت گروهی درست نیست، لطفا برام بصورت پیغام خصوصی بفرستید.

ممنننننننننننون

mazoolagh

Active Member
وقتتون رو برای این کارهای بیهوده هدر ندین - اگر کد شما ارزش دیده شدن داشته باشه یعنی به اون حدی رسیدین که بدونین هیچ راهی وجود نداره که بشه جلوی دیده شدن کد ها رو گرفت!

اگر اون کسی که میخواد کد شما رو ببینه اینقدر شوت هست که نمیدونه خیلی راحت با مرورگرهای غیر Ie میتونه زحمات شما رو بر باد بده (حتی با Ie هم میشه البته) پس اگر سورس رو همینجوری هم بهش بدین باز هم نمیفهمه چی هست!

من تو یک فروم دیگه یک میلیون تومن سر اینکار شرط بستم همه مدعی هاش غیب شدن!

mkbo_webmaster

New Member
من میخوام فقط سرعت کپی برداری رو کم کنم. بخاطر اینکه توی سایت من کاهش سرعت کپی سرسها مهمه نه برداشتنشون. (برداشتنشونو اگر از راه دوم هم که گفتم باشه، یه حرفه ای سیم ثانیه میتونه برداره)
اینو البته منم میدونم که بالاخره باید سورس بره توی offline ها، و یا با firefox به راحتی حتی فریمهاشم خونده بشه. ولی من فقط میخوام سرعتش رو کند کنم. کندی سرعت کپی برداری توی سایت من اگر بیشتر از 15 ثانیه باشه، به نفع منه و طرف بی خیال میشه و با لینک من کار میکنه. من اینو میخوام !!!! که البته توی بیشتر سایتها این مهمه که خود کد کپی نشه و اگر کپی بشه دیگه کاری نمیشه کرد ولی توی سایت من اینطور نیست. من فقط میخوام سرعت کپی برداری رو کند کنم. همممممممین !!!

خوب از طريق آژاكس از يه پيج ديگه فرا خواني كن بعد لينكتم با Id مشخص كن تا يه حدودي گمراه كننده ميشه

reza699

Active Member
خوب شما كه اينقدر اسرار داري كدت ديده نشه اون را Encode كن اينطوري اگه سورس را هم اگه نگاه كنه چيزي نميفهمه من يه نرم افزار خوب تو اين زمينه سراغ دارم و فقط مخصوص HTML هستش اگه خواستي روش تحقيق كن اين هم اسم نرم افزار Atrise HTMLock

shirini_forush

Well-Known Member
همون طور که بعضی از دوستان گفتن این کار کار بیهوده ایه.
اولا کد تو هر بلایی که سرش بیاری باید رو دستگاه طرف بارگذاری بشه تا بروزر تفسیرش کنه و صفحه رو رندر کنه. و وقتی کد رو دستگاه طرفه غیر از خدا ی مهربون هیچ کس نمیتونه دسترسی طرف رو به کد قطع کنه.
دوما مگه ما توی کد هامون چه شاهکاری میخوایم بکنیم که یاهو و صد تا سایت معروف و گمنام دیگه نکردن؟ چه افکتی میخوایم بسازیم که سه سوت با موتولز ساخته نمیشه؟ واقعا چرا؟
سوما میشه این مطلب رو تا حدود هیجدهما ادامه داد ولی اگر پسر خوبی باشی همینا بسه.
اما اگر با همه ی این موعظه ها هنوز به راه راست هدایت نشدی و قصدت پیچوندن طرفه که همون طور که میدونی راه خاصی نداره. راه پیچوندن پیچوندنه. همین کارایی هم که گفتی برای پیچوندن بسه.

جدیدترین ارسال ها

بالا