بررسی، قیمت و خرید کیس اسمبل شده گیمینگ Core i5 9400F RX 5700 XT با قیمت مناسب؛ سیستم گیمینگ اقتصادی با رم 16GB و SSD ساتا و گرافیک 5700xt مناسب برای گیم.
moribit.com
سالک: در لینک بالا
یک سیستم ۱۱۰ میلیونی در شهریور ۱۴۰۵ پیشنهاد شده ، من خواستم بدونم با این قطعات چه انتظاری در بازیها میشه داشت...قصد تبلیغ سایت بالا را ندارم و قطعات پیشنهاد شده را هم اصلا توصیه نمس کنم و حتی بخاطر تعجبم از استفاده از cpu اش ، بحث را شروع کردم ....
از هوش مصنوعی پرسیدم:
چه بازیهایی را می تونه اجرا کنه، بازیهای تا چه سالی را و با چه کیفیتی
بحث:
خب، ترکیب Core i5-9400F و RX 5700 XT یک سیستم کارکرده یا میانردهٔ قدیمی با کارت گرافیک خوب و پردازندهای نهچندان قدرتمند است. عملکرد دقیق آن به عوامل زیادی بستگی دارد، اما میتوانم یک تصویر کلی از تواناییهایش به شما بدهم.
عملکرد در بازیها (وضوح 1080p)
این سیستم برای اجرای بازیهای رقابتی و عناوین نسبتاً قدیمی در وضوح Full HD بسیار عالی است. اما پردازنده، در بازیهای جدید و سنگین، به یک گلوگاه (Bottleneck) جدی تبدیل میشود و مانع از استفاده کامل از توان کارت گرافیک میشود .
رده بازی عملکرد تخمینی (وضوح 1080p) مثالها
بازیهای رقابتی و سبک بینهایت روان (بیش از ۱۵۰ فریم) CS:GO, Valorant, Fortnite, GTA V, Rocket League
عناوین سنگین تا حدود سال ۲۰۲۰ روان (۶۰ تا ۱۰۰+ فریم) Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, Forza Horizon 5, Call of Duty Warzone
بازیهای جدید و بسیار سنگین (۲۰۲۲ به بعد) قابل قبول تا ناپایدار (۴۰ تا ۶۰ فریم با افتهای شدید) Alan Wake 2, Starfield, Hogwarts Legacy, بازیهای جدید با موتور Unreal Engine 5

مهمترین نکته: گلوگاه پردازنده
پردازنده Core i5-9400F با وجود ۶ هسته، تنها ۶ رشته پردازشی دارد و این موضوع در بازیهای جدید که از بیش از ۶ رشته بهره میبرند، مشکلساز میشود .
· نشانهها: در بازیهای سنگین، پردازنده با ۱۰۰% اشغال کار میکند، اما کارت گرافیک شما زیر ۹۰% استفاده میشود. این یعنی پردازنده دیگر توان پاسخگویی به درخواستهای کارت گرافیک را ندارد .
· نتیجه: افت شدید و ناگهانی فریم (Stutter) در لحظات شلوغ بازی.
به عنوان مثال، کاربران گزارش دادهاند که این ترکیب در بازیهایی مثل Assassin's Creed, Battlefield V و Call of Duty: Warzone با لگ و گیر مواجه میشود .
جمعبندی نهایی
اگر قصد خرید این سیستم را دارید، با این واقعیتها خرید کنید:
· نکته مثبت: یک کارت گرافیک قدرتمند و قدیمی دارید که برای بازی در وضوح 1080p با تنظیمات بالا تا بسیار بالا در اکثر بازیها تا سال ۲۰۲۰ کاملاً کافی است .
· نکته منفی: پردازنده، بهویژه برای بازیهای جدید و سنگین، یک گلوگاه جدی است. برای اجرای روان عناوین جدیدتر، باید پردازنده، مادربرد و احتمالاً رم را ارتقا دهید.
اگر روی اجرای بازیهای جدید (۲۰۲۲ به بعد) تمرکز دارید، بهشدت پیشنهاد میکنم بهدنبال سیستمی با پردازندهی جدیدتر باشید. اما اگر بازیهای رقابتی یا عناوین چند سال اخیر برایتان اولویت است، با قیمت مناسب میتواند انتخاب خوبی باشد.