برای اینکه یه دفتر بزنم چی کار باید کنم ؟؟؟

first_arch_boy

New Member
من تا الان برای بقیه کاره دانشجویی انجام می دادم حالا می خام برم بیرون یه دفتر بزنم چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه لطف کنین پاسخ بدین، شاید سولام برا شما حرفه ای ها خنده دار باشه :green:

1- اصلا اسم این دفتری که باید بزنم چی باید باشه؟ آتلیه معماری؟ دفتر معماری؟ دفتر طراحی؟...
2- مجوز باید بگیرم؟ از کجا؟ هزینه مجوز چقدر میشه؟ چند وقت طول میکشه مجوز بدن؟ میتونم اولش بدون جواز کار کنم؟ تا چند ماه میتونم بدون جواز کار کنم؟ اگر به خودم جواز ندم میتونم مثلا از طرف یه نفر دیگه جواز بگیرم؟ اون باید مدرکش چی باشه؟
3- چه فعالیت هایی رو اجازه دارم ارائه کنم؟
4- هر نکته خاصی رو که خودتون فکر میکنین باید بدونم بگین لطفا

این رو هم در نظر بگیرین که هنوز یه ترم مونده درسمو تموم کنم پس: مدرک ندارم، پایان خدمت ندارم، تجربه خیلی زیاد ندارم، اصلا به معنای واقعیه کلمه ندارم، آدمه نداری هستم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.سوالاتون اصلا خنده دار نیست.:green:اتفاقا درست هست.این خیلی خوب هست که برای ترقی میخواین تلاش کنین
اما اینجا جای مناسبی برای مطرح کردنش نیست.
شما باید توی فروم بخش گفتگوی آزاد یا به دنبال کار هستم. .. اینها دنبال این موضوع باشین
اینجا بخش نرم افزار مکس هست

first_arch_boy

New Member
سلام.سوالاتون اصلا خنده دار نیست.:green:اتفاقا درست هست.این خیلی خوب هست که برای ترقی میخواین تلاش کنین
اما اینجا جای مناسبی برای مطرح کردنش نیست.
شما باید توی فروم بخش گفتگوی آزاد یا به دنبال کار هستم. .. اینها دنبال این موضوع باشین
اینجا بخش نرم افزار مکس هست

ممنون از اینکه لطف کردین پاسخ دادین :rose:
من فکر کردم چون کارم در ارتباط با مکسه اینجا بزارم بچه ها همه مکس کارن بهتر کمکم میکنن البته اونجا رو ندیده بودم :-?
تو فرم "دنبال کار هستم" رفتم دیدم همش آگهی استخدام هست و ... اکثرا هم در مورد برنامه نویسی هست و ...
حالا اگه یه کوچولو کمکم کنید یه دنیا ممنونتون میشم :sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا