برای اینکه اکشن نویسی قوی در فلش داشته باشیم چه باید کرد ؟

MehrMina

Member
سلام دوستان
من در زمینه ی طراحی وب و تا حدودی فلش فعالیت می کنم ( تقریبا ً تو همون محدوده ی وب )،اما برای تقویت اکشن نویسی در فلش علاوه بر نمونه کارهای قوی که نیازمندشون هستم ، به دنبال منبعی میگردم تا مفاهیم دستورات اکشن اسکریپت و کاربردهایی که در جاهای مختلف میتونن داشته باشن یعنی پارامترها ، مقادیر و متدهایی که میشه به اون دستورات نسبت داد و به طور کلی معادلاتی که برای دادن این مقادیر در نظر میگیریم بیشتر بدونم .. فارسی یا انگلیسی بودن منبع خیلی برام تفاوت نداره مهم مفهوم بودنش ِ ، اگر کسی چنین منبع یا کتابی سراغ داره که میتونه مفید باشه ممنون میشم اگر راهنمایی م کنین که چه کار کنم ؟ :)

padideh

Member
سلام

خسته نباشيد دوست عزيز
اگه انگليسي يا فارسي بودنش فرق نداره كه مرجع بهتر، در دست رس تر، مطمئن تر و كامل تر از F1 بعيد ميدونم به راحتي پيدا كني معمولا براي هر درسي كه ميده يه sample خوب داره كه معمولا كافيه اونو تو فريم اولت كپي كني ونتيجه كار رو ببيني
من كه هميشه همين كار رو ميكنم هرجا گير ميكنم ميرم يه sample در همون مورد از توش كپي ميكنم و اسم متغير هاشو عوض ميكنم
موفق باشي
يا علي

MehrMina

Member
ممنون
شاید باید تجربه ی بیشتری بدست بیارم تو این زمینه ، از help فلش کمک گرفتم اما تمام اون چیزی که میخواستم نبوده ..

padideh

Member
سلام

يه راه اينه كه بياي و تو اين انجمن وخوب بگردي
يه راه هم اينه كه بقول يكي از دوستانم كه هر وقت در هر زمينه اي ازش سوال ميكردم بهم ميگفت:
اوصيكم بالگوگل
البته شايد راههاي ديگري هم باشه كه هست ولي من خودم از همين راهها استفاده كردم و تونستم اون چيزهايي كه لازم داشتم رو ياد بگيرم
با آرزوي موفقيت

MehrMina

Member
باز هم متشکرم .. خدا انشاا... این فروم مجید آنلاین و گوگل ِ فیلتر نشده ! رو برای ما حفظ کنه .

myflash

Member
کتاب آموزش حرفه ای فلش در ویندوز و مکینتاش انتشارات دیباگران

بالا