براي مديريت يك سايت خبري چه سيستم مديريتي؟

parhizgari

New Member
با سلام
من يه سايت خبري مي خوام بزنم
براي مديريتش از چه سيستمي استفاده كنم بهتره؟

mambolearn

Active Member
سلام

شما از اکثر CMS ها میتونید استفاده کنید . باید دقیقا نیازهاتون رو مشخص کنید تا از بهترین CMS با توجه به نیازهاتون استفاده کنید

در حال حاضر به عنوان مثال سایت irna.ir از مامبو و سایت alef.ir از جوملا استفاده میکنند .

یا علی

novinpardaz

Member
به نظر من از سیستم vivvo34 نال شده استفاده کنی خیلی عالیه parsfootball.com هم داره از این سیستم استفاده می کنه.
اگه خواستی تو پیغام خصوصی بگو لینکش رو بدم.

S4DEGH

Well-Known Member
اگه خواستی تو پیغام خصوصی بگو لینکش رو بدم.
خب اينجا بزاري موردي مگه پيش مياد ؟!!؟

من خودم اين رو دانلودش كردم .. و تست كردم .. چيز خوب و كامليه .. فقط توجه داشته باش نال شده هست و كپي رايت داره و ممكنه اگر سايتت رو سايت اصليش بفهمه درش تخته بشه !!
مديريتشم آجاكس هست ...
کد:
http://rapidshare.com/files/12754113/Vivvo_3.4_DN.rar

و غريب به يقين ميتونم بگم كه خيلي ها از همين پرتال به چه سودايي دست پيدا نكردن ... گرچه جز كلاهبرداري چيز ديگه اي نيست :)

پرتال ديتالايف هم خوبه .. درسته بيشتر براي سايت هاي وارز و .. هست ولي خب ميشه براي خبري هم استفاده كرد ..
اگر دنبال نسخه اوپن سورس باشي .. همين مامبو خوبه ... گرچه بعضي ها هم از نيوك استفاده ميكنن.. پرتال زياده مهم نوع كاربرد شما هست .

novinpardaz

Member
من نمی دونم وقتی سیستم نال شده معرفی می کنیم می گید چرا نال شده معرفی کردید. حال هم دیگه .....
آقا پس ما از این ببعد بخش مدیریت محتوا رو معرفی 1000 نوع سیستم نال شده اختصاص می دیم خوبه.
--===========================
از اون طرف اگه خواستی از سیستم نال شده استفاده کنی سعی کن تمام functions ها رو بررسی کنی بعد بزاری روی سرور و شروع به کار بکنی مثلا مثل خود ما که سایت baje24.com یه سیستم کاملا نال شده است. ولی کلیه اسم فایل ها، شاخه ها رو عوض کردیم و همچنین سروری که انتخاب کردیم تو ایران هستش و به راحتی داریم استفاده می کنیم و حال این روزگار رو می بریم.
بطور مثلا اسم فایل inc را به shaskool تغییر نام دادیم. که به هیچ عنوان شکایتی از ما نشود.

S4DEGH

Well-Known Member
من نمی دونم وقتی سیستم نال شده معرفی می کنیم می گید چرا نال شده معرفی کردید. حال هم دیگه .....
آقا پس ما از این ببعد بخش مدیریت محتوا رو معرفی 1000 نوع سیستم نال شده اختصاص می دیم خوبه.
من 6 ماه تاپيك 180 لينك اسكريپت كه همشون نال بود رو استاتيكي گذاشتم شما نديديد /!؟!؟ :eek:

ببينيد پرتال هايي كه ارزش داره رو بزاريد ولي داخل كد ! خيلي از دوستان داخل كد نميزارن و همين مشكل ايجاد ميكنه !!

و از همه مهمتر ...
بگرد ببين فايل شل داخل فلدر ها نباشه ! چون 70% فايل هاي نال توشون شل دارن ! براي همينه فرت فرت سرور هك ميشه !!

و همچنین سروری که انتخاب کردیم تو ایران هستش
مظمئن هستيد ؟؟
چون اين whois كه من گرفتم نشون ميده مال آمريكاست و ديتاسنتر EV1SERVERS.NET يا همون http://www.theplanet.com هست .. !!
ميشه بپرسم از كجا گرفتيد چون خود منم دنبال سرور توي ايران ميگردم بغير از داده پردازي و پارس آنلاين ! :)

J4vad

Member
همانطور كه صادق جان هم اشاره كردن مامبو واقعا سيستم خوبيه براي سايت خبري گرچه سايت هاي زيادي هم از نيوك استفاده مي كنند اما فكر مي كنم مامبو بتونه به خوبي در زمينه ي سايت خبري شما ياري كنه سايت Www.Mambolearn.com

يا حق .:wink:

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
خوبه بالا گفتم كه لينك هاي دانلود رو در داخل كد قرار بديد .... ولي توجه نميكنيد ... بعد كه ميان گير ميدن ميگيد چرا گير ميديد !!

J4vad

Member
دوست گرامي داخل كد كه بزاريد به عنوان يك كد حساب مي شه نه لينك دانلود يك برنامه نول شده
يا حق .:wink:

kasian

New Member
تشكر و درخواست

سلام

لطفا لينك دانبود اين سيستم رو به شماره 09151103262 اس ام اس كنيد .خيلي كارم گيره.اگر فارسي شده لينك فارسي شو اس ام اس كنيد . كارمو راه بندازيد ممنون ميشم

kasian

New Member
تشكر و درخواست

منظورم لينك دانلود فارسي سیستم vivvo34 نال شده است
خواهش ميكنم هر كس لينك دانلودش رو داره به شماره 09151103262 اس ام اس كنه خيلي كارم گيره

مر30
يكي به من كمك كنه

alimosavi

Active Member
سلام

به نظر من دروپال برای یک سایت خبری می تونه خوب باشه .
من دیروز سایت خودم رو آپلود کردم http://www.vatgar.com البته دو هفته دگه کامل می هش.
ولی باز هم بنظر من سیستمش حتا از cms های که مخصوص سایت خبری هم هستند بهتره.
البته باید دید شما با کدوم سیستم راحت ترید.

جدیدترین ارسال ها

بالا