براي راه اندازي يك انجمن به چه دانشي نياز داريد؟

بچه ها سلام ميخوام توي سايتم يك انجمن راه اندازي كنم هيچ اطلاعاتي هم ندارم ميخواستم ببينم به عنوان يك كسي كه هيچ اطلاعي از نحوه نصب و مديريت و راه اندازي نداره

• از كجا بايد شروع كنم ؟
  • به چه دانشي نياز دارم ؟
  • به چه نرم افزارهايي نياز دارم كه با اونها كار كنم ؟
  • با چه سايتهاي مرجعي بايد زياد سر و كار داشته باشم ؟
ممنونم از همه كسانيكه با يه دل پر از عشق و خوبي جواب ميدن ...

sparksun

Member
دو مورد هست
1 میخوای طراحی یاد بگیری بهتره روی لوکال کارت رو انجام بدی و از منابع اموزشی مثل سایت من در خصوص وی بی استفاده بکنی
2 میخوای انجمن داشته باشی ، سایت رو بدی به یکی که اطلاعات کافی داره و واست طراحی کنه و شما تنها به اداره و انجمن داریت بپردازی

مورد یک زمان زیادی میخواد تا یاد بگیری و یه انجمن بی عیب گیرت بیاد و در اینده خطایی هم مواجه سایتت نمیشه
مورد دوم زودتر انجام میشه و بهتر می تونی به فعالیت در خصوص سایتت بپردازی و موفقیت سریعتر کسب بکنی

v.b.f1

Active Member
بچه ها سلام ميخوام توي سايتم يك انجمن راه اندازي كنم هيچ اطلاعاتي هم ندارم ميخواستم ببينم به عنوان يك كسي كه هيچ اطلاعي از نحوه نصب و مديريت و راه اندازي نداره

• از كجا بايد شروع كنم ؟
  • به چه دانشي نياز دارم ؟
  • به چه نرم افزارهايي نياز دارم كه با اونها كار كنم ؟
  • با چه سايتهاي مرجعي بايد زياد سر و كار داشته باشم ؟
ممنونم از همه كسانيكه با يه دل پر از عشق و خوبي جواب ميدن ...

فکر کنم دوست عزیزمون جوابتونو داد

شروع کردن از هرکجا شروع کنی خوبه اما بستگی به خودتون داره

میتونی روی لوکال امتحان کنید یا روی سرور خودتون راه اندازیش کار ایکی ثانیه است
دانش چه عرض کنم باید از تجربیات دوستان استفاده کنی و یه سری مطالب آموزشی از اونجایی که شما خودتون سایت داشتید
پس واسه شما راحته

به یه سیستم مدیریتی نیاز دارید اگه مثل همین سایت میخواین ویبیه جامولا هست وردپرس مای بی بی چی اچ پی بی بی

ووووو

سایت مرجع خب تو همین سایتم میتونی به مشکلاتتت رسیدگی کنی

درکل باید اراده کنی و وقت بیشتری رو بزاری چون مدیریت یه انجمن با مدیریت یه سایت زمین تا آسمون فرق میکنه مشکلاتتشم بیشتره

اگه خواستین ویبی رو نصب کنید در خدمتم میتونید با پیام خصوصی به این موضوع رسیدگی کنید

راستی جمله اخرتون

ممنونم از همه كسانيكه با يه دل پر از عشق و خوبي جواب ميدن

دل ما پر از عشق نیست :green::green::green::green:

بچه ها ممنون از جواب هاتون من الان قانع نشدم ... من الان ميخوام خودم ياد بگيرم روي سايتم انجمن نصب كنم خوب يكي بگه الان بايد چي كار كنم ؟ از كجا دانلود كنم ؟ كجا نصبش كنم تو كدوم قسمت سايتم نصبش كنم ؟ چه جوري چه جوري ؟ پليز آموزش بدين به من ...

v.b.f1

Active Member
با سلام
اول از همه چیز اون لینکی رو که فرستادم دانلود کنیدبعدش اون رو روی سرورتون آپ کنید
اول از همه چیز یه دیتابیس و یه یوزر و پسورد واسه دیتابیستون بسازید
مثلا نام دیتا بیستون forum
یوزرش root
پسوردشم 123

بعد این پوشه رو پیدا کنید includes بعد فایل config.phpnew رو پیدا کنید و به این نام تغییرش بدین config.php البته شاید از اول همین نام باشه ولی به هرحال باید به این نام تغییرش بدید

بعد فایل کانفیج رو باز کرده و این تغییراتو اعمال کنید
$config['Database']['dbname'] = 'forum';

$config['MasterServer']['username'] = 'root';
$config['MasterServer']['password'] = '123';

بجای قسمت های قرمز شده اطلاعات دقیق دیتابیستون رو وارد میکنید در خط اولی نام دیتا بیس

دومی نام کاربر و سومی پسورد

بعد اینو ذخیره میکنید حالا به این شکل نصبو شروع میکنید
برای مثال
http://www.111.com/vb/install/install.php

جای قسمت ابی ادرس سایتتون جای قسمت قرمز رو باید پوشه ویبیتون رو بنویسی

بعد اینترکنید یه صفحه میاد اون دکمه رو بزنید و همه چی رو خودش نصب میکنههمه صفحه ها رو اوکی کنید فقط یه صفحه میاد که میخواد نام کاربری ادمین رو بسازی بعد اوکی کنی

تا 100 درصد برسو تموم بعد پوشه اینستال رو از روی سرورتون حذف کنید الان نصب ویبی تمومه حالا یه فارسی ساز نیاز دارید
از این قسمت دانلود کنید
http://www.parsiantools.net/vb/showthread.php?1372-فارسی-ساز-ورژن-4-وی-بی&p=1538#post1538

برای نصب فارسی ساز هم میتونید وارد قسمت ادمین سیپی به این شکل بشید
http://www.xxx.com/vb/admincp/index.php

الان از منوی سمت راست قسمت Languages & Phrases

انتخاب کنید بعد روی قسمت Download / Upload Languages کلیک کنید
و از قسمت Import Language XML File فایل فارسی سازی رو که دانلود کردید رو آپ کنید
راستی این تیک yes رو هم بزنیدو اوکی کنید
کار شما حل شد یه رفرش کنید تمام انجمن فارسیه
اگه مشکلی پیش اومد درخدمتیم تاجایی که منو دوستان بتونیم راهنماییتون میکنیم

موفق و سربلند باشید

واقعا مرسي v.b.f1 دستت درد نكنه جوابات از يه دل بزرگ نشات ميگيره كه با جون و دل وقت ميزاري و جواب ميدي سر فرصت نصب ميكنم اميدو.ارم به مشكلي برنخورم از ارسال فايل هم تشكر مي كنم .

v.b.f1

Active Member
خواهش دوست عزیز درخدمتم هرموقع مشکلی پیش اومد من و دوستان هستیم

امیدوارم به مشکلی برنخورید

جدیدترین ارسال ها

بالا