می تونم بپرس شما تا به حال توی میهن نیک دایمن ثبت کردید که این حرف رو میزنید؟
من چندین دامین ثبت کردم و هیچ مشکلی نداشتم و سریعا فعال شدند .
سلام
من تمام دامنه هایم را در میهن نیک ثبت می کنم چون آنلاین و به سیستم شتاب وصله و به محض ریختن پول دامین را ثبت می کنه ، این شرکت توسط دو سایت دایرکت آی ( یا دایرکتی ) و آنلاین نیک دامنه های خود را به ثبت می رساند:
1. آدرس اکانت آنلاین نیک را در اختیار شما قرار می دهد ، می توانید دی ان اس ها را از آنجا یا مستقیما از داخل سایت میهن نیک تنظیم کنید ولی برای تنظیم دی ان اس اختصاصی یا آی پی اختصاصی باید 1000 تومان پرداخت کنید . ( یعنی کنترل پنل کامل در دست شما نیست )
2 . آدرس کنترل پنل سایت دایرکتی را به شما نمی دهند و شما فقط از طریق سایت میهن نیک می توانید دی ان اس ها را تغییر دهید باز هم کنترل پنل کامل در دسترس شما نمی باشد .
فقط هر چی هست دزد نیستند ، یعنی تا به حال گزارشی از شخصی مبنی بر اینکه این سایت دامینی را دزدیده باشد در دست نیست .
من که راضی هستم .
توی ایران هیچ شرکتی کنترل پنل کامل را در اختیار شما قرار نمی دهد و چهار قسمت را به اسم شما نمی کند .
( از این نظر خیالتان راحت باشد باید خودتان به صورت مستقیم ثبت نمائید تا کنترل پنل کامل را در اختیار بگیرید )
ولی در دامین های ملی می توانید از طریق خود سایت nic.ir هر چهار قسمت را به نام خودتان ثبت کنید فقط قیمتش یه خورده گرانتر از نمایندگی ها میشه . ( فکر کنم پرداخت آنلاین هم داشته باشه )
با سپاس