براي اين لوگو لطفا نظر بدين
Saeed-masih Member May 22, 2006 #3 من حدس میزنم ایران امروز باشه ولی اگرم نباشه کار عالی شده به استثنای نقطه های کار که با کل کار هارمونی نداره از این نظر که کل کار یه حالت کشیده داره و نقطه ها صاف و خشن. در کل کار خوبی شده. بهتون تبریک میگم
من حدس میزنم ایران امروز باشه ولی اگرم نباشه کار عالی شده به استثنای نقطه های کار که با کل کار هارمونی نداره از این نظر که کل کار یه حالت کشیده داره و نقطه ها صاف و خشن. در کل کار خوبی شده. بهتون تبریک میگم
Saeed-masih Member May 22, 2006 #4 آقا من نشستم یه ذره فکر کردم تازه گفتم شاید ایران اورتو هم بتونه باشه.خلاصه خنگ بودن منو به بزرگی خودتون ببخشید
آقا من نشستم یه ذره فکر کردم تازه گفتم شاید ایران اورتو هم بتونه باشه.خلاصه خنگ بودن منو به بزرگی خودتون ببخشید
ShadiArt New Member May 22, 2006 #5 لوگوی خوبی شده ..اگر ایران امروز باشه......خوانایی ایران خیلی خوبه ولی کلمه دوم دیر خونده میشه.... موفق باشید.
لوگوی خوبی شده ..اگر ایران امروز باشه......خوانایی ایران خیلی خوبه ولی کلمه دوم دیر خونده میشه.... موفق باشید.
S.H.R.M.K Well-Known Member May 23, 2006 #6 ایده جالبی داره ولی کلمه دومو به سادگی نمیشه تشخیص داد اگر همون اورتو هست به نظرم داخل (و) رو خالی کنی بهتر معلوم میشه.
ایده جالبی داره ولی کلمه دومو به سادگی نمیشه تشخیص داد اگر همون اورتو هست به نظرم داخل (و) رو خالی کنی بهتر معلوم میشه.