براي اعتراض به تحريم cpanel اينجارو امضا كنيد

websamancom

Well-Known Member
201 Signatures Total
در p30word forum که کار هاستینگ نمیکنن مدیرانش برای یوزرهاشون پیام دادن برن امضا کنن ولی در مجید آنلاین و pt که خودشونم هاست میفروشن ککشون هم نمیگزه :lol::neutral::neutral::neutral::neutral:

the_king

مدیرکل انجمن
دقیقا بحث داره کلا منحرف میشه امضا کنید چکار دارین میشه یا نمیشه میخواین بگین ما هم آره بابا بیخیال یک امضا بکنید و اگه تنوستین دیگران رو هم ترغیب کنید به اینکار نمیتونید پس وضع رو متشنج هم نکنید

در p30word forum که کار هاستینگ نمیکنن مدیرانش برای یوزرهاشون پیام دادن برن امضا کنن ولی در مجید آنلاین و pt که خودشونم هاست میفروشن ککشون هم نمیگزه :lol::neutral::neutral::neutral::neutral:

ببخشید ها، این متن شما است که علاوه بر توهین آمیز بودن جو فروم رو متشنج می کنه.
وگرنه هر کاربری حق داره نظر شخصی اش رو در این مورد بصورت مودبانه مطرح کنه.

اون بیانیه ای که برای امضاء کردنش تبلیغ می کنید اعتراضه؟ کجای متنش چنین چیزی نوشته یا حداقل مفهوم اعتراض داره؟
بیشتر شبیه یک گزارش شخصی است، "که من یک ایرانی هستم که از cPanel استفاده می کردم و cPanel به دلیل
ایرانی بودن من مجوز اکانتم را باطل کرده."، همین و بس.

امضاء کردن چنین بیانیه ای با این صفحه بندی و شیوه نگارش معنی ای خاصی نداره که ارزش توصیه کردن داشته باشه.
اگه مشکل با یک بیانیه ساده حل می شد که تا حالا دولت با مذاکره حل اش می کرد.
در نهایت و در بهترین شرایط معنی اش اینه که شخص امضاء کننده هم همین مشکل رو داشته، اما در این بیانیه هیچ صحبتی
از اعتراض و درخواست نشده.

در ضمن تاریخ مملکت ما پر است از قرائت بیانیه های عریض و طویل در محکوم کردن انواع حوادث ناخوشایند.
مگه cPanel تصور کرده که ما از تحریم ایرانی ها خوشحال شدیم که حالا بخواهیم خلاف تصورش رو ابراز کنیم؟
مگه cPanel برای رفع تحریم از ما فلان قدر امضاء خواسته که امضاء جمع کنیم؟

websamancom

Well-Known Member
با سلام واحترام
این متن شما است که علاوه بر توهین آمیز بودن جو فروم رو متشنج می کنه

عذر میخوام دوست عزیز میشه بفرمائید کجاش توهین بود؟

در ضمن تاریخ مملکت ما پر است از قرائت بیانیه های عریض و طویل در محکوم کردن انواع حوادث ناخوشایند

آره دوست من همینطوره من هم میدونم فرمان تحریم داده شد و اگر جمعییت 80میلیونی ایران هم بیان و اعتراض کنن آب از آب باز نمیکنه ولی یک چیزهائی پشت پرده هست که نمیشه اون رو نادیده گرفت و اون اعتباره که در تجارت نوین حرف اول رو میزنه وقت تعداد زیادی از کاربران cpanel امضاء کنند و اون اهمیت نده اعتبارش نزد دیگر گشورها خدشه دار میشه و با اینکار باعث میشیم عده ای برای جذب این تعداد کاربر 30پنل که اون از دستشون داده وارد عمل بشن این میشه گفت یک اجماع عمومی خواهد بود برای فاق شدن بر مشکل عدم وجود 30پنل وگرنه ما ایرانیها ماشا الله که بخار کار گروهی رو نداریم وشاید سالها طول بکشه که بتونیم یک سیستم جایگزین کنیم

اون بیانیه ای که برای امضاء کردنش تبلیغ می کنید اعتراضه؟ کجای متنش چنین چیزی نوشته یا حداقل مفهوم اعتراض داره؟
بیشتر شبیه یک گزارش شخصی است، "که من یک ایرانی هستم که از cPanel استفاده می کردم و cPanel به دلیل
ایرانی بودن من مجوز اکانتم را باطل کرده."، همین و بس.
من هم میدونم این متن خیلی کودکانست ولی اکثرا دارن روی این مانور میدت پس بدلایلی که عرض کردم خدمتتون اصل اتحاده و موارد دیگه
با تشکر از شما و همه دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا