تغییرات فایل 1 برام سوالی پیش اومد

T.IronHide

Member
سلام بر اساتید آفتر افیکت

میخواستم بدنم با آفترافیکت هم فیلم کمپوزیت شده یا نه ؟ همچون فیلمهای که با نرم افزارهای Nuke,Fusion کمپوزیت شده ؟

اطلاعاتون رو شریک شوید ممنون میشم.

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
100 % بله ..
البته این نکته هم هست که نرم افزارهای کامپوزیت هر کدوم در یک سری بخش ها امکانات و قدرت بیشتری دارن
و در مورد افترافکت در بخش Matte Painting و موشن گرافیک با توجه به امکانات داخلی و پلاگین های قدرتمندی
که داره بیشتر استفاده شده
در متن فیلم های بزرگ هم افترافکت بصورت مقطعی و بصورت مشارکتی با سایر نرم افزارها خیلی استفاده شده
برای دیدن لیست کارهایی که با افترافکت شده می تونید توی گوگل یک سرچ کنید
( مطلبی که در بالا اشاره شد مربوط به فیلم های تاثیرگذار و سینمای برتر دنیا هست ... ولی در کشور خودمون تا
دلتون بخواد با افترافکت جلوه های ویژه یک فیلم یا تیزرهای تبلیغاتی و یا انواع ویدیو کلیپ ها کار شده )

اگر منظورتون از این سوال در مورد تردیدی هست که به افترافکت نسبت به سایر نرم افزارها دارید
باید بگم این تردید رو کنار بذارین و افترافکت رو حتما یاد بگیرین
.

T.IronHide

Member
سلام دوست عزیز imanbaraty
ممنون از این که توضیح دادید
بله منظورم از سه بعدی بود که کنار نرم افزار سه بعدی که دارم یاد میگیرم استفادش کنم چون آفترافیک رو خودم دوست دارم .

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
بله بخش اعظمی از کامپوزیت آواتار در افترافکت صورت گرفته

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
و در ضمن و در ادامه پست قبلی خودم در همین تاپیک فیلم های پرهزینه زیادی مثل Gladiator, SpiderMan, Die Hard 4 و فیلم جنجالی 300 و Mr. & Mrs Smith, Last Samurai, Rush Hour 3 , سری فیلم های Blade و فیلم ماتریکس و بالغ بر 350 فیلم دیگر هالیوودی همگی از افترافکت برای جلوه های ویژه استفاده کرده اند

من هم چند وقت پیش نرم افزار Nuke روی سیستمم نصب کردم و دیدم خوشم نیومد پس دوباره سوچ کردم به آفتر افیک
محیط آفتر برام آشناست نمیدونم برای اینکه با فتوشاب کارکرم اینطوریه یا اینکه یوزرفرنلی هست................

گفتم تا این که بشینم نوک رو یاد بگیرم حرفم رو ری آفتر اضافه کنم بهتره.

آخرین ویرایش:

T.IronHide

Member
و در ضمن و در ادامه پست قبلی خودم در همین تاپیک فیلم های پرهزینه زیادی مثل Gladiator, SpiderMan, Die Hard 4 و فیلم جنجالی 300 و Mr. & Mrs Smith, Last Samurai, Rush Hour 3 , سری فیلم های Blade و فیلم ماتریکس و بالغ بر 350 فیلم دیگر هالیوودی همگی از افترافکت برای جلوه های ویژه استفاده کرده اند

ممنون دوست عزیز از توضیحات خوب تون.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا