براش ایرانی!!

absdostan

Active Member
براش های اسلیمی

براش های آیاتی از قران و سخنانی زیبا که با نرم افزار کلک و به خط زیبای ثلث نوشته شده اند را با حجمی در حدود ۷۰۰ کیلو بایت برای شما دوستان گرافیست عزیز آورده ام.

Mixed%20pic.jpg

استفاده از این براش ها تنها نیاز به باز کردن فایل آنها دارد و اصلاْ نیازی به خارج کردن از حالت فشرده نیست.

دانلود با حجم ۷۰۰ کیلو بایت

دانلود کنید

آخرین ویرایش:

absdostan

Active Member
آخرین ویرایش:

absdostan

Active Member
پک شماره دو براش های بسم الله

پک شماره 2 براش های بسم الله
دوستان عزیز به پاس استقبال شما عزیزان از پک شماره یک براش های بسم الله بر آن شدیم تا پک چهل تایی شماره دو این براش ها را برای شما عزیزان آماده کنیم .

besmellah%202.jpg

برای مشاهده نحوه ی استفاده از این براش ها کلیک کنید

absdostan

Active Member
براش های تصاویر هنری

دوستان عزیز این بار برای شما براش های فتوشاپ تصاویر هنری (POTBOILER) را آوردم .

از نکات جالب توجه این تصاویر می توان به این موضوع اشاره کنم که این مجسمه ها تمام بر روی میوه جات کنده شده است و برای مثال تصویر سیاه رنگی که در پایین می بینید تصویر یکی از الهه های زیبا روی یونان باستان می باشد که بر روی یک آناناس کنده کاری شده است.

این رو هم بهتون بگم که سفارش طراحی براش پذیرفته می شود .
برای مشاهده نحوه ی استفاده از این براش ها کلیک کنید کنید.
نمونه استفاده از این براش ها این پایین است
POTBOILER.jpg

absdostan

Active Member
براش های شازده کوچولو

دوستان عزیز این بار برای شما براش های فتوشاپ شازده کوچولو را آوردم .

برای مشاهده نحوه ی استفاده از این براش ها کلیک کنید کنید.
نمونه استفاده از این براش ها این پایین است
Mosafer%20kocholo.jpg

آخرین ویرایش:

absdostan

Active Member
براش نقشه 30 استان ایران

با سلام

به نظر خودم این بهترین براشی هست که تا حال ساختم .

بهترین و جالب ترین براش دوستان تاریخ
براش نقشه استان ها و دریاهای ایران زمین
این مجموعه شامل ۳۵ براش می باشد . ۳۰ براش هر استان و ۳ براش خلیج فارس و دریای خزر و دریاچه ارومیه و ۲ براش نقشه ی ایران زمین می باشد.
حجم فایل ۶۸۰ کیلو بایت (بدو دانلود کن تا بیات نشده!)
Iran-30-Brushesh.jpg

absdostan

Active Member
دوستان عزیز
این تصاویر رو آقای مهران غیاثی در
انجمن گرافیک نو
گذاشته اند و ما با کسب اجازه از اینشان اقدام به ساخت براش گیسوان زیبا نمودیم . اگر هم از بچه های این انجمن کسی عکس زیبا و جالبی داره که فکر می کنه به درد براش بخوره برامون ارسال کنه تا براش اون رو بسازیم. با تشکر

Hair.jpg

http://www.4shared.com/file/102855885/f1cc776a/Hair--_WWW-cgpersian-com__---__WWW-dt-books-tk_.html

حجم فایل 589 KB

absdostan

Active Member
برای ایرانی گل و مرغ

براش گل و مرغ

سالروز بزرگداشت فردوسی سترگ و خیام گرانقدر دو شاعر از پنج شاعر برجسته ایرانی در دنیا خجسته باد

براش بسیار زیبا و ملی (به نظر من) گل و مرغ

کسانی که در رشته هنرهای تجسمی مشغول به تحسیل یا تدریس می باشند بیشتر با این هنر و دشواری و زیبایی آن آشنایی دارند .

این براش ها رو به مرکز انجمن های تخصصی که کمک بسیار زیادی در راه گسترش فرهنگ ایرانی نمودند تقدیم می کنم . یک پیام ملی هم در این براش ها وجود دارد .

Gol-&-Morgh.jpg

دوست عزیز به دنبال طرح های اسلیمی هم می باشم ، در نظر دارم که براش بعدی را از طرح های "بته چین " آماده کنم . اگر کسی از دوستان ایده یا نظری دارد همراه با نام خود آن را برای ما ارسال کند تا با یاری این انجمن آن را به جهانیان معرفی کنیم .

با سپاس

javany

New Member
از دوستان و اساتید گرامی کسی می تونه یک آموزش در مورد کار با براشها بزاره.
اگر لطیف کنید با یک مثال توضیح مختصری بدید بسیار متشکر می شوم.:rose:

absdostan

Active Member
براش تهران در یک نگاه

براش بسیار زیبای تهران در یک نگاه ساخته علی قاسمی

براش تهران در یک نگاه یک براش کاملاً ایرانی با حجمی بسیار کم در اختیار طراحانی که مایلند در طرح های خود تصویری از نماد های شهر تهران یعنی میدان آزادی یا برج میلاد استفاده کنند

brush-tehran.jpg

دانلود براش از سرور فور شرد با حجم ۲۰۰ کیلو بایت​

در انتظار براش های زیبای شما دوستان عزیز هستم

absdostan

Active Member
براش ایرانی کی می آد

با درود

دوستان عزیز همونطور که می دونید من براش ایرانی طراحی می کنم البته کار بزرگی هم نیست ولی دوست دارم فرهنگ ایرانی رو وارد این بخش از فتوشاپ کنم

برای اینکه شما را به ساخت چنین براش هایی بیشتر دعوت کنم برای یکی از دوستان رو هم برای دانلود شما گذاشتم

لطف کنید و اقدام به ساخت براش کنید اگر هم حوصله ساختن براش رو ندارید حد اقل چند تصویر زیبا بگازید تا آن تصاویر رو همراه با نام خودتان به براش تبدیل کنیم

با سپاس:paint::paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا