Fa بدون عنوان!

ListBox Add with PlugY

Go to Page 2 Neeeeeeeew

سلام از اين كه دوباره اين مطلب رو اوردم بالا عذر ميخوام

اين فايلي كه براتون گذاشتم نحوه ي دريافت نوشته هاي بين دوتا Sectonه كه يه كم با نمونه هاي ديگه فرق داره البته از نظر من!
خوبيش اينه كه لازم نيست از قبل به برنامه بگيم از چه خطي تا چه خطي خونده بشه، كه اين امكان فراهم ميشه كه توي فايل ini كه داريم هرچي در كوتيشن بنويسيم برنامه پيدا ميكنه،
نميدونم منظورم رو خوب رسوندم يا نه، فايل ضميمه رو براي درك بهتر و يادگيري دانلود كنيد

پیوست ها

• Section Finder.zip
    698.3 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام دوستان،بارها بنده این سوال رو پرسیدم اما جواب نگرفتم
میشه این نمونه رو برام کامل کنید؟
ممنون میشم؛

با انتخاب هر کليد بايد تمام برنامه هاي زيرمجموعه آن دسته در ليست اضافه شود:

برای این کار نیازی نیست که این راه رو انتخاب کنید و از پلاگین استفاده کنید خیلی راحت میتونید با استفاده از کد های مربوط به شی لیست باکس این کار رو انجام بدید. یه نمونه ساده پیوست کردم ببینید.

پیوست ها

• Media1.zip
    770 بایت · بازدیدها: 30
بابت اینکه وقت گذاشتید ممنونم؛اما باید بگم که من بالغ بر 2000 نرم افزار رو در 150 گروه دسته بندی کردم ونحوه ی جستجوی نرم افزارم هم طوریه که باید همه رو از یه فایل بخونه و اگه اینجور نباشه باید 150 فایل رو با نام گروه ها بسازم که اینجوری خیلی ضایع میشه.
از دوستان درخواست میکنم که طبق توضیحاتی که دادم، زحمت بکشن.
ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

بابت اینکه وقت گذاشتید ممنون میشم؛اما باید بگم که من بالغ بر 2000 نرم افزار رو در 150 گروه دسته بندی کردم ونحوه ی جستجوی نرم افزارم هم طوریه که باید همه رو از یه فایل بخونه و اگه اینجور نباشه باید 150 فایل رو با نام گروه ها بسازم که اینجوری خیلی ضایع میشه.
از دوستان درخواست میکنم که طبق توضیحاتی که دادم، زحمت بکشن.
ممنون میشم.

خوب اگه اینطوره بهتره از پلاگین SQLite 1.1‌استفاده کنید که سرعت بالایی در اجرا و جستوجو داره و میشه گفت مناسب همچین کاری هم هست

من که گفتم بارها این سوال رو پرسیدم ولی جواب درست نگرفتم.
همون جور که نوشتم به دردم میخوره اگه جواب میدید لطف کنید نمونه خودم رو کامل کنید.با سپاس و تشکر فراوان.

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

من که گفتم بارها این سوال رو پرسیدم ولی جواب درست نگرفتم.

شما کی بارها پرسیدین یه بار پرسیدین راحل هایی رو گفتیم که ساده و راحت هم بودن و کارتون رو راه مینداختن نخواستین همین.

همون جور که نوشتم به دردم میخوره اگه جواب میدید لطف کنید نمونه خودم رو کامل کنید.با سپاس و تشکر فراوان.

من یه نمونه دیگه خودم با پلاگین Plugy که خود شما هم با اون میخواستین رو درست کردم دانلود کنید و اجرا بعد نتیجه فکر کنم همونی باشه که میخوایین

در ضمن فایل List.ini رو هم Embedded کردم

پیوست ها

• m8475owtx1pnu4xmr8s.zip
    117.2 کیلوبایت · بازدیدها: 47
دمت گرم
ولی نمیشه که ما بهش نگیم که چه خطی رو بخونه؟
چون اگه این جور باشه، هروقت با دسته هایی که نوشتیم، چیز دیگه ای اضاف کنیم، دوباره باید برنامه رو بروز کنیم،
میدونی چی میگم که؟
ولی اگه بشه برنامه فقط از روی فایل همه ی زیرمجموعه های مثلا [Graphic] رو بخونه و اضافه کنه خیلی خوب میشه؟
میشه؟!

MahmoodM30

دمت گرم
ولی نمیشه که ما بهش نگیم که چه خطی رو بخونه؟
چون اگه این جور باشه، هروقت با دسته هایی که نوشتیم، چیز دیگه ای اضاف کنیم، دوباره باید برنامه رو بروز کنیم،
میدونی چی میگم که؟
دقیق منظورتون رو نفهمیدم ولی اگه در حال اجرای برنامه میخوایین به فایل لیست جدیدی رو اضافه کنید بهتره از یه اسکریت تامیر استفاده کنید که توی هر لحظه فایلتون رو بخونه کنه و اگه لیست جدیدی اضافه شد خود کار لیست جدید رو به لیست اصلیتون اضافه کنه

ولی اگه بشه برنامه فقط از روی فایل همه ی زیرمجموعه های مثلا [graphic] رو بخونه و اضافه کنه خیلی خوب میشه؟
میشه؟!

اگه دقت کرده باشین توی اون مثال نمونه 2 و 4 اینکار رو انجام میدن خوب

باز مشکلی بود در خدمتم

ولی اگه بشه برنامه فقط از روی فایل همه ی زیرمجموعه های مثلا [graphic] رو بخونه و اضافه کنه خیلی خوب میشه؟
میشه؟!

منظورم اینه که بهش نگیم از خط 5 تا خط 6 رو بخون و در لیست اضافه کن؛
بدون اینکه ما خودمون بدونیم از چه خطی تا چه خطی مربوط به گرافیک هست،همه ی زیر مجموعه های گرافیک رو در لیست اضافه کنه.

MahmoodM30

منظورم اینه که بهش نگیم از خط 5 تا خط 6 رو بخون و در لیست اضافه کن؛
بدون اینکه ما خودمون بدونیم از چه خطی تا چه خطی مربوط به گرافیک هست،همه ی زیر مجموعه های گرافیک رو در لیست اضافه کنه.

برای اینکار باید یه فایل دیگه برای گرافیک درست کنید و از اون فایل بخونید و به لیست اضافه کنید یعنی برای هر قسمت یه فایل جداگانه بسازید برای گرافیک یه فایل برای مالتیمدیا یه فایل و .....

اگه به مطالب دقت کرده باشید قبلا گفتم که نمیشه برای هر دسته از نرم افزارها یه فایل درست کرد چون زیادن و البته احمقانه ولی خب بگذریم، بعد از مدت ها امروز یه سری کد پیدا کردم که علاوه بر اینکه ما رو از ساختن چندین فایل برای دسته هامون بی نیاز میکنه، دیگه نیازی هم نیست که توی برنامه بنویسیم از چه خطی تا چه خطی مربوط به دسته ی فلان هست و اون خط هارو بخون و در نرم افزار قرار بده،بلکه خودش سکشن مورد نظر رو پیدا میکنه و تعداد خطوطش رو میشمره و در نهایت همه ی زیرمجموعه های اون رو برامون میکشه بیرون، اینم نمونه کد:(امیدوارم به دردبخور و مفید باشه)

MahmoodM30

اگه به مطالب دقت کرده باشید قبلا گفتم که نمیشه برای هر دسته از نرم افزارها یه فایل درست کرد چون زیادن و البته احمقانه

ولی من فکر نمیکنم کار احمقانه ای باشه روشی که شما کلا از اول برا این کار پیش گرفتین به نظر من احمقانه بوده

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
ببین دوست من.
من روش خیلی بهتری رو به شما پیشنهاد میدم. اگه خوشتون نیومد حاضرم در تحلیل این نرم افزار با Sqlite به شما همکاری کنم.
من به دقت پست های شما دو دوست عزیز رو نخوندم. ولی از اونجایی که متوجه شدم شما یه سری پوشه دارید که عنوان هستن. ولی یه سری برنامه توی اونها که زیر مجموعش میشن در واقع.

من مشابه این کار رو که قبلا هم تو همین انجمن توضیح دادم اینجوری انجام دادم :

با استفاده از پلاگین flody اسم پوشه ی ها اصلی یا گروه هاتون رو از مسیر اصلی میکشین بیرون. و به عنوان اسم گروه ها ازش استفاده میکنید.
و دوباره با همون پلاگین این دفه برای هر گروه و با استفاده از نام گروه لیست پوشه های توی اون رو برمیگردونید و این میشه زیر گروه هاتون.

فک میکنم خوب توضیح دادم. نیازی به فایل های اضافه ini اینا هم ندارید.

موفق باشید.

ولی من فکر نمیکنم کار احمقانه ای باشه روشی که شما کلا از اول برا این کار پیش گرفتین به نظر من احمقانه بوده

جناب آقای MahmoodM30 من که نشون دادم میشه با پلاگین PlugY تمام خطهای زیرمجموعه یک دسته رو خوند و توی این کار علاوه بر کاهش فایل های اضافی برنامه پویاتر میشه؛من نمیدونم چرا شما به این کار میگید احمقانه.
به هرحال از نظراتتون ممنونم، فکر کنم همون روش Saman جان بهتر باشه.

Section

سلام از اين كه دوباره اين مطلب رو اوردم بالا عذر ميخوام

اين فايلي كه براتون گذاشتم نحوه ي دريافت نوشته هاي بين دوتا Sectonه كه يه كم با نمونه هاي ديگه فرق داره البته از نظر من!
خوبيش اينه كه لازم نيست از قبل به برنامه بگيم از چه خطي تا چه خطي خونده بشه، كه اين امكان فراهم ميشه كه توي فايل ini كه داريم هرچي در كوتيشن بنويسيم برنامه پيدا ميكنه،
نميدونم منظورم رو خوب رسوندم يا نه، فايل ضميمه رو براي درك بهتر و يادگيري دانلود كنيد

پیوست ها

• Section Finder.zip
    698.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا