بدون عنوان !

سلام به مدیریت و تمامی دوستان.
در اول باید عذر خواهی کنم چون اصلا عنوانی در مورد این سوالم پیدا نکردم و نمی دونم ایا انجمن رو برای ارسال این سوال درست انتخاب کردم یا نه. در هر صورت عذر میخوام :oops:
---
من میخواستم یک سوال کاملا فنی بپرسم. البته این سوالی که من دارم و کاری که میخوام بعدش کنم اصلا تابحال ندیدم کسی انجام داده باشه !
---
این سوال رو بصورت مصلا توضیح میدم:
بر فرض من دو تا هارد دارم که روی هر کدوم یک ویندوز نصب شده (اولی: کپی ایکس پی SP3 و دومی اورجینال ایکس پی SP3).
حتما تابحال کسی رو دیدید که روی یک هارد دو تا ویندوز داره و موقع بالا اومدن، از شما سوال می کنه که تو کدوم ویندوز میخوای بری؟ اولی که ایکس پی SP1 هست یا دومی که SP2 هست ؟
خوب من حالا میخوام این دو هارد رو نصب کنم تا مادر بورد اون رو بشناسه ! و حالا میخوام مثل بالا ازم بپرسه تو کدوم هارد میخوای بری تا با ویندوزش بیای بالا ؟

امیدوارم درست و ساده طرح کرده باشم سوالم رو!

موفق و پیروز باشید ... :rose:

EMIRATES

Active Member
برنامه های زیادی هستند که واسه مدیریت بوت هستن. اسمش یادم رفت شرمنده.. تو گوگل سرچ کنید Boot Manager حتما به نتیجه میرسید.

با تشکر.

خیلی لطف کردید. اما اگه اسم بهترینشونو هم همینجا بزارید ممنونتون میشم. البته من میگردم ها :)

موفق و پیروز باشید ... :rose:

the_king

مدیرکل انجمن
اگه BIOS کامپیوتر شما قبل از بالا اومدن ویندوز موفق به شناسایی هر دو هارد دیسک میشه کافیه که لیست
سیستم عامل های موجود در Boot.ini رو در هارد دیسک اول ویرایش کنید و سیستم عامل های
هارد دیسک دوم رو به اون اضافه کنید.

در پارتیشن بوت شونده هارد دیسک اول (احتمالا اولین پارتیشن یعنی C ) این فایل رو
در دایرکتوری ریشه پیدا کنید و ویرایش نمایید و یا توی کنترل پنل قسمت System،
بخش Advanced، تنظیمات "Startup and Recovery" رو انتخاب نموده و دکمه Edit رو بزنید.
من اینجا مثالی از وضعیتی که محتویات این فایل باید داشته باشه می نویسم :

کد:
[boot loader]
timeout=15
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows (HARD 1)"
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows (HARD 2)"

اون چیزی که مهمه اینه که هارد دیسک اول مقدار rdisk اش 0 است و
هارد دیسک دوم 1 است.
اگر از شماره پارتیشن های هارد دیسک دوم اطلاعی ندارید، نمونه همین فایل
Boot.ini را در هارد دیسک دوم پیدا کنید و سیستم عاملهای اون رو به فایل موجود در هارد دیسک اول اضافه نمایید.
فقط یادتون نره که مقدار rdisk ها رو در مورد سطرهایی که از هارد دوم کپی می کنید به 1 تغییر بدهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا