Pooriya_Online گفت:اينا كي هستن؟ يعني كجايين؟
Pooriya_Online گفت:اينا كي هستن؟ يعني كجايين؟
MrMohi گفت:Pooriya_Online گفت:اينا كي هستن؟ يعني كجايين؟
مُلّا ... قُم...تا حالا ملا ندیدی؟ ...
saman_sweden گفت:Pooriya_Online گفت:اينا كي هستن؟ يعني كجايين؟
مگر اشكالي دارد عزيز دل برادر
أقوال وحكم الرسول سامان
1 فضل العلم أحب إليّ من فضل العبادة أفضل دينكم الورع .
2 من خرج في طلب العلم فهو في سبيل الله حتى يرجع
Pooriya_Online گفت:MrMohi گفت:Pooriya_Online گفت:اينا كي هستن؟ يعني كجايين؟
فهميدوم كي هستن![]()
فكر كردن شايد عراقي اي افغاني چه ميدونم...
ه؟؟؟saman_sweden گفت:Pooriya_Online گفت:MrMohi گفت:Pooriya_Online گفت:اينا كي هستن؟ يعني كجايين؟
فهميدوم كي هستن![]()
فكر كردن شايد عراقي اي افغاني چه ميدونم...
من أقوال وحكم الرسول سامان
جعلت قرة عيني الصلاة
شما روی صحبتت باکیه عزیزم؟..Masih-Evanescence گفت:از كجا ميدوني كه فهم و شعور اونها از تو بيشتر نيست كه اينطوري مسخرشون ميكني؟ اونها اگر فقط يك برتري بر تو داشته باشن اينه كه هيچ وقت تو رو مسخره نميكنن ولي كار تو شده همين كه بياي و مسخره كني. كاري كه هيچ سودي برات نداره و فقط وقت خودت رو تلف ميكني. اين كارت براي اونها هم هيچ ضرري نداره و اصلا براشون مهم نيست كه تو راجع بهشون چي ميگي! واقعا متاسفم كه بهترين فروم ايراني با همچين تاپيكهايي اشغال ميشه. :roll:
مسيح.
Masih-Evanescence گفت:از كجا ميدوني كه فهم و شعور اونها از تو بيشتر نيست كه اينطوري مسخرشون ميكني؟ اونها اگر فقط يك برتري بر تو داشته باشن اينه كه هيچ وقت تو رو مسخره نميكنن ولي كار تو شده همين كه بياي و مسخره كني. كاري كه هيچ سودي برات نداره و فقط وقت خودت رو تلف ميكني. اين كارت براي اونها هم هيچ ضرري نداره و اصلا براشون مهم نيست كه تو راجع بهشون چي ميگي! واقعا متاسفم كه بهترين فروم ايراني با همچين تاپيكهايي اشغال ميشه. :roll:
مسيح.
MrMohi گفت:حالا چرا تیکه میندازی؟ ... ...
Masih-Evanescence گفت:1596! تعداد بالايي براي ارسالهاي يه كاربر محسوب ميشه اما چند بار پست داشتي كه ملت؛ دولت و مذهب ايران رو مورد تمسخر قرار دادي؟ من آدم مذهبي نيستم اما نميتونم اين همه دروغ و دغل رو تحمل كنم!
اگر اين تاپيك رو براي مسخره كردن يك جماعت نزدي؛ پس براي چي زدي؟ نه من بچهام و نه تو! پس بهتره مثل يك مرد سر كاري كه كردي و حرفي كه زدي وايسي!
مسيح.
saman_sweden گفت:كلا ناراحتي نداره
سريع هميجا را قفل كنيد موضوع تمام بشه