sp2_sp گفت:سلام دوست من به نظر من برو از نرم افزار بابي لون استفاده كن(Babylon) كه البته ورژن 4 به بعد اون هم در سي دي هاي Top cd و كليه سي دي هاي جديد الورود سافت به بازازر هست اين نرم افزار اين قابليت را دارد كه روي هر كلمه اي در صفحه ويندوز كليگك كردي برنامه اجرا و مهني اون را براي شما نشان مي دهد فعلا باي
akhbar گفت:از دوستان کسی دیکشنری فارسی به انگلیسی سراغ داره؟
اگر که مترجم متن فارسی به انگلیسی باشه که چه بهتر
saman_sweden گفت:akhbar گفت:از دوستان کسی دیکشنری فارسی به انگلیسی سراغ داره؟
اين يكي خوبه
http://www.jetiran.com/dir/gotourl.php?id=740
akhbar گفت:saman_sweden گفت:akhbar گفت:از دوستان کسی دیکشنری فارسی به انگلیسی سراغ داره؟
اين يكي خوبه
http://www.jetiran.com/dir/gotourl.php?id=740
نه جانم من مترجم فارسی به انگلیسی خواستم
MrMohi گفت:به شما پیشنهاد میکنم که از نر افزار فانوس
استفاده کنید.این نرم افزار دارای دیکشنری انگلیسی به فارسی و بالعکس و همینطور
ترجمه متن انگلیسی به فارسی و بالعکس
میباشد و طیف گسترده ای از لغات را در بر میگیرد که بیش از دو ملیون لغت را شامل میشود.همچنین این نرم افزار دارای امکانی است که هنگامی که روی کلمه ای با ماوس مکس کنید معنی آنرا بلافاصله نمایش میدهد .فرقی نمیکند که این کلمه در وب باشد یا یکی از کلیدهای ویندوز باشد یا بر روی عکس نوشته شده باشد
به هر حال انتخاب با شماست
موفق باشید
sp2_sp گفت:اوه معذرت من اصلا از مسپله يرت بدوم درست آقا مجيد به هر حال معذرت ولي من يه توپ سراغ دارم براي شما كه البته متن را ترجمه نمي كند ولي خوب كلمات را چرا اون هم ديكشنري ملك 2 سي دي هست كه سي دي دوم مربوط به تلفظ كلمات هست ولي بگزريم در كل 4 ديكشنري فارسي به فارسي - فارسي به انگليسي - انگليس به انگليسي و انگليسي به فارسي هست كه اين قابليت را هم دارد كه روي هر كلمه اي كليد سمت راست را بزني اون را براي شما ترجمه مي كند حتي اگر اون كلمه درون يك عكس باشه
sp2_sp گفت:دوست من منظور شما از اطلاعات بيشتر يعني چي ؟
مال شركت ملك سافت هست كجا ميشه تهيه كرد را از تو مغازه هاي خدمات كامپيوتري اگر اهل تهران هستيد تي ثانيه گير ه تون مي ياد - چنده ش يادم نمي ياد ولي خوب زير 10 هست بله من دارامش و قفل داره اره ولي من از اون رايت كردم و اين هم حرف حدود 1 سال بيشتر هست با اجازهakhbar گفت:sp2_sp گفت:دوست من منظور شما از اطلاعات بيشتر يعني چي ؟
مثلا از کجا میشه تهیه اش کرد؟ سازنده اش کیست؟ چنده؟ شما داریش؟ قفل داره؟...