بدست آوردن رنگ پیکسلهای هر فریم فایل swf

kiabehin

New Member
با سلام
سوالی داشتم که برام خیلی حیاتیه. ممنون میشم اگه کسی جواب بده حتی اگه بشه با نرم افزارهای جانبی مثل MDM Zinc هم نوشت طالبم.
فرض کنید فایل SWFی داریم یا با استفاده از دکمه ای فایل SWF را در برناممون لود میکنیم. حالا فرض کنید این فایل SWF دارای 25 یا هر چند تا فریم هست، من میخوام رنگ تمام پیکسلهای همه فریمها را خوانده و در آرایه ها ذخیره کنم
مثلا آرایه Array1 برای فریم اول هست که دارای n سطر و m ستون است. n: تعداد پیکسلهای عرضی فایل SWF و m: تعداد پیکسلهای طولی فایل SWF

ممنون میشم راهنمایی کنید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
برای این کار با MDM می بایست Extention ی DLL برای این کار بنویسی بر اساس اصول MDM که کاری کمی مشکل و زمان بره
البته در مورد تصاویر و در php می توان این کار را به راحتی انجام داد و رنگ هر پیکسل را دریافت کرد....
البته با کلاس Bitmap و یک سری کلاس های کمکی هم فکر کنم بشه این جور کاری انجام داد که البته پردازش قویی را خواهان خواهد بود(البته تا به حال انجام نداده ام)
برای کاری که می خواهید انجام دهید شاید راه های بهتری هم باشد ، در کل می خواهید چه کاری کنید؟؟

UnknownUser

Well-Known Member
PHP:
var sp:Sprite = new Sprite();
var select_x:Number = 10;
var select_y:Number = 10;

var bmp:BitmapData = new BitmapData(sp.width,sp.height, false)
bmp.draw(sp);
var color:Number = bmp.getPixel(select_x, select_y)
var hexColor:String = '0x' + color.toString(16)
trace(hexColor)
برای توضیح بیشتر help رو ببین

آخرین ویرایش:

kiabehin

New Member
ممنون از جوابتون
کل کاری که میخوام انجام بدم بر مبنای رنگ پیکسلهای هر فریم در فایل SWF است. دوستی قبلا گفته بود اینکار میشه ولی باید اول هر فریم رو به تصویر Bitmap تبدیل کنی و بعد هم که خوندن رنگ هر پیکسل تصویر Bitmap کار مشکلی نیست. آیا اینکار میشه و مثلا میشه SWF را با استفاده از کلید Browse وارد کرد و سپس فریم ها را یکی یکی به Bitmap تغییر داد و رنگ پیکسلها رو خوند؟

باز هم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا