بدست آوردن تاریخ ایجاد فایل

phpweb

Active Member
چطور می تونم تاریخ ایجاد یه فایل رو بدست بیارم؟

البته باید توضیح بدیم که من می خوام کوئری ها رو کش کنم و توی یه فایل ذخیره کنم. سوالی که دارم اینه که سرعت خوندن تاریخ ایجاد فایل و بعد محتویات فایل بیشتره یا اینکه سرعت کوئری گیری از دیتابیس؟

mtchabok

Member
تاریخ اینجاد فایل رو میتونی توسط تابع filectime بدست بیاری .
معمولا کار با فایل سرعت بیشتری داره البته در صورتی که نیاز به پردازش سنگین محتویات فایل نباشه .

phpweb

Active Member
معمولا کار با فایل سرعت بیشتری داره البته در صورتی که نیاز به پردازش سنگین محتویات فایل نباشه .
منظورتون از پردازش سنگین محویات فایل چیه؟
من یه فایل تکست دارم که اول باید تشخیص بدم که عمر این فایل از 10 روز بیشتر نیست و بعد محتویاتش رو بخونم. ممکنه محتوایت این فایل یک کیلیو باید باشه یا 100 مگ.
در این صورت پردازش محتویات فایل زمان بر هست؟

mtchabok

Member
منظورم اینه که برروی محتویات فایلها برای گرفتن اطلاعات پردازش خاصی صورت نگیره بلکه به سادگی و یا با یه پارس ساده به اطلاعاتی که می خواید بهش برسین .
اگه میخواین که جستجو و یا گرفتن اطلاعات رو به صورت سفارشی انجام بدین بهتون پیشنهاد میکنم که روی دیتابیس کار کنین . چونکه سرعت جستجو در دیتابیس بسیار بیشتر از یه فایل هس .
به طور کلی از فایل برای کش کردن اطلاعاتی که برای مدت ثابت هس میتونید استفاده کنین . البته تا حد امکان محتویات فایل رو ساده و به اجرای مستقیم نزدیکتر کنین تا در هنگام استفاده از فایل با کمترین پردازش ممکن کار انجام بشه .

phpweb

Active Member
به طور کلی از فایل برای کش کردن اطلاعاتی که برای مدت ثابت هس میتونید استفاده کنین . البته تا حد امکان محتویات فایل رو ساده و به اجرای مستقیم نزدیکتر کنین تا در هنگام استفاده از فایل با کمترین پردازش ممکن کار انجام بشه .
پردازشی که انجام می دم خوندن تاریخ ایجاد فایل، مقایسه کردن تاریخ ایجاد فایل با تاریخ فعلی و در صورت درست بودن مقایسه خوندن محتویات فایل هست.

این پردازش زمان بر هست؟

mtchabok

Member
نه عزیز . این پردازش که طبیعی هس . من منظورم پردازش سنگین محتویات فایل بود .

جدیدترین ارسال ها

بالا