بدست آوردن اندازه قسمتی از تصویر

i-php-i

Active Member
چطور می تونم اندازه قسمتی از تصویر رو بدست بیارم؟

البته باید بگم که منظورم سایز کل تصویر نیست.

murteza

Member
فکر کنم اگه crop کنی و بعد بری تو image>image size بتونی اندازه عکس رو ببینی

i-php-i

Active Member
فکر کنم اگه crop کنی و بعد بری تو image>image size بتونی اندازه عکس رو ببینی
این روشها رو که می تونم انجام بدم ولی آیا یه راه سرراست برای این کار وجود نداره؟

سلام
می تونید از paint استفاده کنید، به این صورت که تصویر رو وارد می کنی، بعد قسمتی رو که اندازشو میخوای انتخاب می کنی، اون پایین اندازشو بهت نشون میده.

پیوست ها

• AFRA-What-Size.jpg
    AFRA-What-Size.jpg
    84.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5

i-php-i

Active Member
می تونید از paint استفاده کنید، به این صورت که تصویر رو وارد می کنی، بعد قسمتی رو که اندازشو میخوای انتخاب می کنی، اون پایین اندازشو بهت نشون میده.
لطفا بگید که توی فتوشاپ باید چیکار کرد؟

اگه بخواین تو فتوشاپ این کارو انجام بدین، هر جا رو خواستین مارک کنید بعد از اینفو مشخصاتش رو میتونید ببینید

پیوست ها

• AFRA-What-Size-in-photoshop.jpg
    AFRA-What-Size-in-photoshop.jpg
    189.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15

30min

Banned
میتونی از Ruler فتوشاپ هم استفاده کنی که در منوی view هست .
فاصله رو با Guide line ها مشخص کن یه این ترتیب میتونی متوجه فاصله انتخابیت بشی اما راهی که افرا گفت به نظرم سریع تر هست .
موفق باشی .

i-php-i

Active Member
اگه بخواین تو فتوشاپ این کارو انجام بدین، هر جا رو خواستین مارک کنید بعد از اینفو مشخصاتش رو میتونید ببینید
نمی شه کاری کرد که مختصات انخاب شده مثل پینت نمایش داده بشه؟

i-php-i

Active Member
توی این تصویر که دادید عرض و طول بر چه اساسی داده شده؟ ظاهرا پیکسل نیست. من این سایز رو می خوام با پیکسل بدست بیارم.

روی خط کش کلیک راست کن،هر مقیاسی رو که انتخاب کنی،توی اینفو با همون مقیاس نمایش داده میشه:green:

پیوست ها

• AFRA-Pixel.gif
    AFRA-Pixel.gif
    89 کیلوبایت · بازدیدها: 5

جدیدترین ارسال ها

بالا