بدبخت شدم

firestar9000

New Member
سلام .
من با یه مشکل مواجه شدم . یه فایل exe بود که با winrar ساخته شده بود ( فشرده اش کرده بود ولی با فرمت exe ) مثل همیشه خواستم با winrar بازش کنم که بتونم فقط احتیاجاتم را ازش بردارم و آن را در جای extract نکنه تا شلوغ کاری بشه ولی این بار گزینه ی always use the selectedprogram to open this kind of file فعال بود . برای همین همه ی فایل های اجراییم (exe) با وینرار باز میشدن اومدم درستش کنم بدتر شد گفتم اگر وینرار را حذف کنم دیگه حله ولی قضیه بدتر شد چون حالا دیگه پسوندهای رار هم باز نمیشن . کمکم کنید حتی رجیستری هم که میخوام باز کنم بلکه درستش کنم تو مشکل گیر میکنم . حتی زدم که اینترنت کمکم کنه اونجا هم برای کمک فایل های نصبی exe بود برای همین اونا هم باز نشدن و من رفتم کنترل پنل قسمت انواع ولی برای exe رو پیدا نکردم .
خواهش میکنم راحت ترین راه را بگید که توش از exe استفاده نشده باشه . چطوری دوباره exe عادی باز شود ؟؟؟

:sad: :sad: :sad:

برای اجرای regedit به فولدر ویندوز در سیستم مراجعه کن (مثلا C:\windows) بهد رایت کلیک کنن و روی New و بعد Text Document کلیک کن تا یه فایل Notepad ساخته بشه. پسوندش رو به bat تغییر بده و روش رایت کلیک کن بزن Edit بعد توش تایپ کن regedit.exe و ذخیرش کن بعد notepad رو ببند و اجراش کن حالا باید رجیستری ادیتور باز بشه.

حالا برو به HKEY_CLASSES_ROOT و کلید exefile رو انتخاب کن و به بخش shell\open\command برو و مقدار default رو به *% "1%" تغییر بده و ازش خارج شو .

همچنین به کلید زیر برو و تمام value ها رو پاک کن (خود OpenWithList رو پاک کنی بهتره!):

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithList
در نهایت سیستم رو ریست کن باید درست بشه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا