بخونيد تا كلاه سرتون نرفته.مهمه ها!!!

PC man

Active Member
با افزايش كاربران اينترنت اكنون كلاهبرداران اينترنتي با ارسال ايميلهاي شما را در يك معامله مالي بزرگ شركت ميدن بعد هم اگه شما باهاشون همكاري كنين كلاه گشادي سرتون مي زارن كه ديگه پشيمونيش فايده اي نداره.به عنوان مثال.
7-8 ماه پيش يك ايميل واسه من در ميل باكم اومده بود از طرف يك شاهزاده آفريقاپي!.من تعجب كردم و نامه رو خوندم.نوشته بود:(به زبان انگليسي)
سلام دوست عزيز.از شما من شاهزاده...... از كشور غنا هستم.مي خواهم شما رو در يك معامله مالي بزرگ شركت دهم.ولي قبل از اون از شما مي خوام كه درستكاري و صداقت و امين بودنت رو به من نشون بدي.
بعد هم شروع كردن به سرگذشتش:
در سال 2002 هنگاميكه من در مدرسه بودم يك گروه تروريست به منزل ما حمله كردن و همه خانواده من از جمله عمه هام و داپي هامو كشتن.وقتي كه من به خونه برگشتم بر روي جسد پدرم سندي رو پيدا كردم كه دلالت بر 37 ميليون دلار مي كرد!!!!!.بعد از مدتي فهميدم كه پدرم اين پول رو براي ما در يك شركت امنيتي در ژوهانسبورگـ(پايتخت آفريقاي جنوبي) به عنوان سرمايه آتي براي ما سپرده.من اون شركت امنيتي رو پيدا كردم.و مي خواهم اين پول رو از اونا تحويل بگيريم ولي اونا از محتواي چمدان كه داخلش پوله خبر ندارن.و من ميترسم اين مقدار پولو پيش خودم نگه دارم چون كسي رو ندارم.براي همين بعد از نماز و دعا و نيايش با خدا يه حسي به من گفت كه با تو تماس بگيرم!براي همين حالا از تو مي خوام كه با اون شركت تماس بگيري و درخواست كني تا محموله رو به حساب بانكي شا در كشورتون بريزن تا من بيام به كشورتون و پول رو با تقسيم كنم و يه زتدگي تازه رو در كشور شما ادامه بدم.
ادامه ماجرا رو اگه دوستان مايلند بگم؟

NextWorld IT

Active Member
من روزانه 3-4 تا از اين ايميل ها با همين مضمون ميگيرم. چيز زياد عجيبي نيست

PC man

Active Member
ولي من چند تا از هم وطنامونو ميشناسم كه اينطوري سرون كلاه رفته.خوشبختانه من زود فهميدم :D .شايد كساني باشن كه اين موضوع رو باور كردن.به خاطر همين اين تاپيك رو گذاشتم تا عزيزان مطلع بشن.ماجراي يك تهروني رو از از مجله راه زندگي خوندم.بيچاره همه هست ونيستش رو فروخته بود تا در اون معامله شركت كنه بعدش همه همه چيش به باد رفت.

NextWorld IT

Active Member
PC man گفت:
ولي من چند تا از هم وطنامونو ميشناسم كه اينطوري سرون كلاه رفته.خوشبختانه من زود فهميدم :D .شايد كساني باشن كه اين موضوع رو باور كردن.به خاطر همين اين تاپيك رو گذاشتم تا عزيزان مطلع بشن.ماجراي يك تهروني رو از از مجله راه زندگي خوندم.بيچاره همه هست ونيستش رو فروخته بود تا در اون معامله شركت كنه بعدش همه همه چيش به باد رفت.

8O
واقعا عقل هم خوب چيزي هست! يعني يك ادميزاد اين حرفها رو باور كرده؟

sutinevis

Member
بابا راست میگه دیگه!مهم بود:!:
NextWorld IT طبق قوانین مجید آنلاین شما حق ندارید باعث دلسردی کسی شوید :shocked: :wink:

NextWorld IT

Active Member
sutinevis گفت:
بابا راست میگه دیگه!مهم بود:!:
NextWorld IT طبق قوانین مجید آنلاین شما حق ندارید باعث دلسردی کسی شوید :shocked: :wink:

كسي ايشون را دلسرد نكرد!
شما قوانين را اشتباه اجرا كرديد! :wink:

a Truth Seeking

Active Member
خداييش با اين خط هاي ديزلي Dialup كه ما ازش استفاده مي كنيم بعضي مواقع حتي نمي شه نامه هاي مهم رو باز كرد تا چه برسه به نامه هاي اينچنيني.
به هرحال از يادآوري اين مطلب متشكرم.

sutinevis

Member
a Truth Seeking گفت:
خداييش با اين خط هاي ديزلي Dialup كه ما ازش استفاده مي كنيم بعضي مواقع حتي نمي شه نامه هاي مهم رو باز كرد تا چه برسه به نامه هاي اينچنيني.
به هرحال از يادآوري اين مطلب متشكرم.
:wink:

siavash-tanha

Well-Known Member
بنده هيچ وقت گول نمي خورم :lol:

چون انگليسي بلد نيستم و اينچنين ايميلهارو دل ميكنم :wink:

<شوخي> يكمي بلدم اما نه زياد

ممنون از خبرت

*ابوذر

123456

Member
این امضات من را کشته

Abouzar_m جان این امضات من را کشته.
در ضمن دوستان بابا تو ایران به این بزرگی مگر می شود , کسی را پیدا کرد؟
آن هم از یک کشوردیگر.
من که باورم نمی شود راجب این یارو که گفتین دار و ندارش را فروخته.
این همه پرونده های باز تو دادگاهها و داسرا هست که کسی نمی رود دنبالش , حالا یکی از آفریقای جنوبی بیاد یک نفر را تو ایران پیدا کند بعدش هم یارو آنقدر ساده بوده که دار و ندارش را فروخته داده به این شرکته.
نه آخه شما بگوید اصلا این کار امکان پذیر است؟؟ :wink:

123456

Member
با حاله دیگر

8O
داداش از امضات تعریف کردم
چرا اخم کردی؟
گفتم امضات با حاله , خوشمان آمد.
خیلی با حاله :wink:

sutinevis

Member
آقا دیگه ادامه ندید.اگه میخواید از این بحثا بکنید به هم پیغام خصوصی بفرستید!

PC man

Active Member
اگه حرفامو باور نمی کنین مجله راه زندگی چاپ شده در تاریخ آبان 82 رو تهیه کنین.
موضوعش هم اینه : کلاهی که سرم رفت.
ولی خودمنونیما تو کف مبلغش مونده بودم!

جدیدترین ارسال ها

بالا