خب اين كارها با V-Ray بوده. آشپز خونه جزو اولين كارام بوده. از اينكه نظر ميدين خوشحال ميشم.
A ahba2005 New Member Aug 5, 2007 #1 خب اين كارها با V-Ray بوده. آشپز خونه جزو اولين كارام بوده. از اينكه نظر ميدين خوشحال ميشم. آخرین ویرایش: Aug 8, 2007
hossein-senator Member Aug 6, 2007 #2 عالیه . مخصوصا آشپزخونه خوب شده ولی اگه ناراحت نشی باید بگم که نورپردازیش غیر واقعیه (منظورم سایه هاشه) آخرین ویرایش: Aug 6, 2007
عالیه . مخصوصا آشپزخونه خوب شده ولی اگه ناراحت نشی باید بگم که نورپردازیش غیر واقعیه (منظورم سایه هاشه)
pythoN Active Member Aug 6, 2007 #4 کارات خوبه . فقط یه موضوع ذهن منو مشغول کرده . عکس اول با بغیه نمیخونه . نسبت به بقیه خیلی سطح ضعیف تری داره . اما رندر بقیش فوقالعادس .
کارات خوبه . فقط یه موضوع ذهن منو مشغول کرده . عکس اول با بغیه نمیخونه . نسبت به بقیه خیلی سطح ضعیف تری داره . اما رندر بقیش فوقالعادس .
BMWZ8 New Member Aug 7, 2007 #6 من كه بارها گفتم! اين جوون استعدادشو داره! امكاناتشم كه داره!! خوب همرو داره ديگه!!!! ولي كارش درسته. عاليه رفيق.
من كه بارها گفتم! اين جوون استعدادشو داره! امكاناتشم كه داره!! خوب همرو داره ديگه!!!! ولي كارش درسته. عاليه رفيق.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 17, 2007 #8 كاراي قشنگي شدن. من از اون قوري ئه خوشم اومد. رندر قشنگي داره. موفق باشي.
mamali132002 Active Member Aug 17, 2007 #9 قشنگه ولی اگه میخوای حرفه ای بشه با color mapping تو گزینه رندر صحنه ها تو روشن و طبیعی کن.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 17, 2007 #10 راستي يه سوال! V-Ray براي سينمافوردي هم پلاگين داره؟! ممنون ميشم اگر كسي لينك داره بده.
pythoN Active Member Aug 17, 2007 #11 راستي يه سوال! V-Ray براي سينمافوردي هم پلاگين داره؟! ممنون ميشم اگر كسي لينك داره بده. کلیک کنید تا باز شود... اره . هستش . من دارم دنبال لینکش میگردم . پیدا کردم توی بخش مربوط به سینما 4D میزارم . یه سری هم به اینجا بزنید . ( ببخشید که موضوع رو عوض کردم .
راستي يه سوال! V-Ray براي سينمافوردي هم پلاگين داره؟! ممنون ميشم اگر كسي لينك داره بده. کلیک کنید تا باز شود... اره . هستش . من دارم دنبال لینکش میگردم . پیدا کردم توی بخش مربوط به سینما 4D میزارم . یه سری هم به اینجا بزنید . ( ببخشید که موضوع رو عوض کردم .
mamali132002 Active Member Aug 18, 2007 #12 pythoN گفت: اره . هستش . من دارم دنبال لینکش میگردم . پیدا کردم توی بخش مربوط به سینما 4D میزارم . یه سری هم به اینجا بزنید . ( ببخشید که موضوع رو عوض کردم . کلیک کنید تا باز شود... البته یه چیزی من اضافه کنم .. تکنولوژی vray کلا داره عوض میشه.. داره مثل maxwell میشه و studio میده به همراه plugin برای همه ی software های 3d ... فکر کنم بعد از sigraph بیرون بده سیستم جدیدش رو.
pythoN گفت: اره . هستش . من دارم دنبال لینکش میگردم . پیدا کردم توی بخش مربوط به سینما 4D میزارم . یه سری هم به اینجا بزنید . ( ببخشید که موضوع رو عوض کردم . کلیک کنید تا باز شود... البته یه چیزی من اضافه کنم .. تکنولوژی vray کلا داره عوض میشه.. داره مثل maxwell میشه و studio میده به همراه plugin برای همه ی software های 3d ... فکر کنم بعد از sigraph بیرون بده سیستم جدیدش رو.