بحث کردن در مورد ویروس

M.A.D.S

Banned
آیا بحث کردن در مورد ساخت ویروس در این انجمن خلاف قوانینه ؟

BEHESHT

Well-Known Member
بله 100 البته خلاف قوانین دنیاست چه برسه به انجمن سالم مثل مجید انلاین اونم تالار mmb که حرف نداره.

M.A.D.S

Banned
ممنون از راهنمایی که به من کردید اگه مطرح می کردم اخطار و .......

ubuntu

Member
ساخت ويروس تو انجمن هزاربار بحث شده بود و فکر هم نکنم تا حالا کسي به خاطرش اخطار گرفته باشه. البته هيچ وقت به موفقيت نرسيد. چون mmb ذاتاً ويروس ساز خوبي نيست.

mojtaba1339

Active Member
من با دایرکتور ویروسها و قفلهای خوبی ساختم. مثلا ً یه ویروس ساختم که می تونست فایلهای حیاتی ویندوز رو پس از اولین ریستارت پاک کنه. یا یه قفل ساخته بودم که اگه طرف سی دی رو رو سیستمش کپی می کرد بار اول اخطار میداد و فایلهای کپی شده رو پاک می کرد ، اگه دوباره کپی می کرد. درایوشو فرمت می کرد یا ویندوز رو پاک می کرد!
:shock:

Ehssan_it

Well-Known Member
من با دایرکتور ویروسها و قفلهای خوبی ساختم. مثلا ً یه ویروس ساختم که می تونست فایلهای حیاتی ویندوز رو پس از اولین ریستارت پاک کنه. یا یه قفل ساخته بودم که اگه طرف سی دی رو رو سیستمش کپی می کرد بار اول اخطار میداد و فایلهای کپی شده رو پاک می کرد ، اگه دوباره کپی می کرد. درایوشو فرمت می کرد یا ویندوز رو پاک می کرد!

اين جور قفل ها اگه قبلش هيچ اخطاري به كاربرانش از قبل نده فقط باعث منفور شدن شركت يا شخص مورد نظر ميشه و بس

آخرین ویرایش:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر

این که شما گفتید برنامه مخرب هست نه ویروس ...
ویروس کارش این هست که کاربر رو کلافه کنه و هر لحظه یه رفتاری از خودش نشون بده .

mojtaba1339

Active Member
اخطار دادن که چیز خاصی نیست ، میشه اخطار هم توش گذاشت و تو اخطار به کاربر نشون داد که چند بار پروژه رو کپی کرده. ضمناً هزار و یک رفتار تصادفی میشه واسش تعریف کرد.
طوری که با فرمت کردن درایو ویندوز هم از بین نره ، مثل برخی ویروسها.

ubuntu

Member
ببينيد. به نظر من شرکتي حق نداره حتي براي حفاظت از نرم‌افزارش به رايانه‌ي فردي آسيب بزنه:
اولاً اگه چنين اجازه داشتن، تا حالا شرکت‌هايي مثل مايکروسافت و ... اين کار رو مي‌کردن.
ثانياً شما بايد بتوني جلوي کار غيرقانوني رو در حيطه‌ي اختيارات خودتون بگيريد. براي مثال شايد باور نکنين. ولي طبق قانون اگه دزدي قصد دستبرد به خانه‌ي کسي رو داشته باشه و از ديوار طرف بالا بره و اگه صاحب خانه از وسيله‌اي مثل سيم‌خاردار يا حتي ولتاژ کم برق استفاده کرده باشه دزد حق شکايت از صاحب خونه رو داره!:shock::lol:
در ضمن ويروس هر برنامه‌ي مخربي هستش. چه بخواد کاربر رو کلافه کنه، چه بخواهد کاربر رو کلافه نکنه!
همون طور که گفتم MMB استعداد ويروس سازي نداره! چون اگه ويروس در نقش سيب‌زميني هم باشه باز هم حد اقل نيم مگابايت حجمشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا