بابا چه خبره.. چه گرد و خاکی بر پا شده
صادق جان اول اینکه قضایا رو با هم قاطی نکن..
دوم اینکه بحث رفاقت ما از محیط اینجا کاملا جداست .. اگر حرفی اینجا زده میشه در مورد کاری هست که داریم میکنیم در اینجا حالا چه پول بگیریم چه نگیریم.
خب حالا بریم اول از همه سر مبحث امضا...
من خیلی محترمانه و بصورت خصوصی برای تو پیغام خصوصی زدم چون نمیخواستم که جلو سایر افراد بهت تذکر بدم ، اما خودت نخواستی و موضوع رو به این تاپیک کشوندی.. قانون برای همه یکی هستش... هیج جایی هم نگفتیم که مدیران میتونند مستثنا باشن.. من فقط در همین انجمن گفتم که کمی بیشر انعطاف نشون خواهیم داد برای مدیران ... سابقه داشتن و فعالیت کردن و اینها هیچ ربطی به اصل موضوع نداره.. ما الان در سایت کاربران و مدیرانی داریم که جدید هستند اما فعالیتشون از من و تو و خیلی قدیمیهای دیگه بیشتره پس هیچ ربطی به سابقه عضویت نداره.. همه مدیران هم عزیز هستند ، اما تا زمانی که هدفشون رو خودشون بدونن چی هستش.. ما اینجا محلی راه ننداختیم که بیان به پرو پاچه هم بپیچن و اعصاب همدیگه رو خورد کنند. امضای شما هم مورد داره و باید تغییر پیدا کنه...
در مورد سارا هم ، هر چند میلیون تومنی که از شاپ و سایت در میاره نوش جونش.. زحمت میکشه ، پولش رو هم در میاره.. خودت هم میدونی که خیلی های دیگه از همین سایت دارن میلیونی پول در میارن.. شما هم بیا فعالیت کن و زحمت بکش و در آمد خودت رو داشته باش کسی مانع در آمد شما از سایت شده ؟ الان همین سارا که مثال زدی خودت چند بار تابحال نقض قوانین کرده؟ توی همین انجمنها چند بار باعث شده که یک بحث و دعوایی بوجود بیاد؟
صادق جان خودت میدونی که من نسبت به سایر مدیران به تو انعطاف خیلی بیشتر نشون دادم.. تو باعث شدی خیلی از کاربران سایت بپرن.. خیلی ها شاکی بشن.. کلی دشمن برای سایت تراشیدی .. و موارد دیگه که همه رو با دوستی و خوبی و خوشی گذروندیم و من چشم پوشی کردم فقط به خاطر رفاقتمون. اما اینجا آخر خط هستش نمیشه که ما اینجا بشینیم دست به سینه و هر چی شما بگی ما بگیم چشم ! شما مدیر فنی و مدیر یک سری انجمن هستی، وظایفت هم کاملا مشخصه .. یعنی همه ظایفشون مشخصه! کم توی کار این و اون دخالت کردی؟ که من خودم دوستانه بهت گفتم نکن اینکارو؟ بعد اون وقت تو میگی که مدیران هیچ ارزشی ندارن؟ اگر با کارهایی که تو کردی یک یوزر عادی بودی روز اول دسترسیتو می بستم !
میدونی، کاملا مشخصه که دچار دوگانگی شدی.. به افرادی مثل تو میگن افراد حزب باد .. باد از هر طرف بیاد به همون سمت میرن و هیچ تعصب و پایداری روی چیزی که میخوان ندارن ... من الان کاملا میدونم مشکل تو چی هستش و دلیل اینکه این اواخر اینقدر ساز مخالف میزنی و به قولی شورش میکنی چی هستش که اینجا جای بحثش نیست اما امیدوارم که خودت یک روزی بهش برسی و متوجه کارهای اشتباهت بشی... یک نمونش همون مسئله ای بود که در تابستان گذشته پیش اومد که من باهات در موردش مفصل صحبت کردم و خودت هم قبول کردی که مشکل کجاست اما باز دوباره همون راه رو پیش گرفتی.. نمیدونم یک دسترسی اینترنت پر سرعت و یک محل که بشه توش کار کرد اینقدر ممکنه یک نفر رو تغییر بده؟!
تو خودت کسی بودی که همیشه تعصب داشتی ! شاید شرایط قبلت هم خیلی بدتر از فعلی بود اما الان ...!
اما در هر صورت بدون به کوری چشم اون افرادی که احتمالا دارن تورو حمایت میکنن باید بگم که این سایت که درش گل گرفته نخواهد شد هیچ، تا آخرین لحظه ای که بتونم و بتونیم سرپا نگاه خواهیم داشت و به فعالیت های اون روز به روز اضافه خواهیم کرد.
ضمنا اینو بدون که توهین به افراد دیگه هر چی باشن و هرکسی باشن و در هر حالتی باشی نشون دهنده تزلزل عقاید و اخلاق خودت هستش ، توهین به یک نفر نه تنها باعث نمیشه اون فرد خراب بشه بلکه باعث میشه دیگران چهره واقعی افراد رو بشناسن... تو تا الان در ذهن تمامی برو بچه های اینجا یک فرد مثبت و خوب بودی پس بهتره این ذهنیت رو خراب نکنی..
در هر صورت دسترسی مدیریت فنی تو برداشته شد و دسترسی همون مدیریت انجمی که بودی رو داری الان امیدوارم در اونجاهای دیگه که بهت میلیونی پول میدن و خوب تورو تونستن تحریک کنند موفق باشی و مدیریت خوبی انجام بدی
اگر من الان میخواستم خیلی قانونی برخورد کنم بهت اخطار توهین به مدیر میدادم که باعث بسته شدن دسترسیت می شد.
بهتره این بحث رو تموم کنی و 1- امضات رو تغییر بدی 2- به فعالیتت در انجمن خودت بپردازی و به سایر کارها کاری نداشته باشی از این پس خودم پیگیری خواهم کرد.
موفق باشی
مجید