بحث مکس اسکریپت Max Script

پرواز

Member
سلام دوستان
مدتی هست عاشق زبان مکس اسکریپت شدم و تازه فهمیدم چه کار بردایی داره اخه الکی این شرکت اتودسک نمیاد یه هلپ گنده برای مکس اسکریپت بزاره
خودم شروع کردم ولی خداییش تو هلپ مکس اسکریپت موندم با اینکه هلپ مکس روونه ولی هلپ اسکریپتش مشکله
دلیلشم اینه اطلاع کافی از زبان برنامه نویسیس ندارم

با کمک ماکرو ریکوردر شروع کردم و فرمانها رو ضبط و استفاده کردم ولی حالا جایی رسیدم که باید با برنامه نویسی اشنا شم
حالا یه سئوال از اهل فن
یک سری کارها رو با مکس اسکریپت انجام میدم
ولی متن فرمانهای نوشته شده زیاد شده و لازمه جاهای مختلف مجد تکرار کنم و این مشکل ساز شده
چطوری فرمانهای مختلف رو در جاهای مختلف بدون نوشن مجد فرا خوانی کرده و در نوشتن متن و افزودن به طول اسکریپت جلوگیری کرد:cry:
یه چیزایی فهمیدم که باید براش تابع نوشت اما چگونه ..باید یکی بهم توضیح بده

ای کاش کسی در مجید انلاین بحث مکس اسکریپت رو ادامه میداد ..چند تا تاپیک تاریخ مصرف گذشته هست که جای ادامه دادن داره:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما برای پیش زمینه باید برنامه نویسی ترجیحاً c یا جاوا را بلد باشید که بتونید از دستورات و حلقه ها و ... تو برنامه هاتون استفاده کنید

Elton John

Member
سلام دوستان
مدتی هست عاشق زبان مکس اسکریپت شدم و تازه فهمیدم چه کار بردایی داره اخه الکی این شرکت اتودسک نمیاد یه هلپ گنده برای مکس اسکریپت بزاره
خودم شروع کردم ولی خداییش تو هلپ مکس اسکریپت موندم با اینکه هلپ مکس روونه ولی هلپ اسکریپتش مشکله
دلیلشم اینه اطلاع کافی از زبان برنامه نویسیس ندارم

با کمک ماکرو ریکوردر شروع کردم و فرمانها رو ضبط و استفاده کردم ولی حالا جایی رسیدم که باید با برنامه نویسی اشنا شم
حالا یه سئوال از اهل فن
یک سری کارها رو با مکس اسکریپت انجام میدم
ولی متن فرمانهای نوشته شده زیاد شده و لازمه جاهای مختلف مجد تکرار کنم و این مشکل ساز شده
چطوری فرمانهای مختلف رو در جاهای مختلف بدون نوشن مجد فرا خوانی کرده و در نوشتن متن و افزودن به طول اسکریپت جلوگیری کرد:cry:
یه چیزایی فهمیدم که باید براش تابع نوشت اما چگونه ..باید یکی بهم توضیح بده

ای کاش کسی در مجید انلاین بحث مکس اسکریپت رو ادامه میداد ..چند تا تاپیک تاریخ مصرف گذشته هست که جای ادامه دادن داره:rose:

میتونید نمونه اسکریپتی که نوشتید بزارید شاید بتونم کمکتون کنم

*********************************************************************************************************************
*********************************************************************************************************************
آخرین کارم با MAX SCRIPT
دانلود در دو پارت:

http://s1.picofile.com/file/6511911466/live_car_rig_part1.rar.html
http://s1.picofile.com/file/6511928568/live_car_rig_part2.rar.html

4lg6w2tpdxu9askq5k5t.jpg

آخرین ویرایش:

geo_vahid

Member
میتونی از دستور زیر استفاده کنی
filein
روبروی این دستور آدرس برنامه ای رو که میخای ران شه بنویس
این برنامه کلیه اطلاعات اون فایل رو اجرا میکنه

دستور دیگه دستور زیر هست
include

این دستور در استفاده در دیالوگ ها کاربرد داره. مثلا یک دیالوگ نوشتید که اطلاعات مربوط به دکمه های اون تو فایل دیگه است

برنامه مکس اسکریپت نیازی به برنامه های جانبی دیگه نداره و تمامی اکتیو ایکس ها و دات نت ها رو هم ساپورت میکنه. اگه میخوای تو برنامه نویسی موفق تر باشی سعی کن به سمت دستورات دات نت بری تا ببینی هیچ محدودیتی در اجرا برنامه نویسی و کانکت شدن با نرم افزارهای دیگه مثل آفیس رو نداری.

Elton John

Member
با سلام به استاد گرامی مکس اسکریپت آقای geo_vahid خیلی وقت پیش وبلاگ شما رو مطالعه کردم باعث شد خیلی تو مکس اسکریپت پیشرفت کنم :rose: الان 4 سالی هست رو مکس اسکریپت کار میکنم

کاشکی این مبحث به طور جدی ادامه پیدا میکرد
مزاحمتون میشیم دوست عزیز :green:

ضمنن پست بالا تایید میشه

پرواز

Member
میتونی از دستور زیر استفاده کنی
filein
روبروی این دستور آدرس برنامه ای رو که میخای ران شه بنویس
این برنامه کلیه اطلاعات اون فایل رو اجرا میکنه

دستور دیگه دستور زیر هست
include

این دستور در استفاده در دیالوگ ها کاربرد داره. مثلا یک دیالوگ نوشتید که اطلاعات مربوط به دکمه های اون تو فایل دیگه است

برنامه مکس اسکریپت نیازی به برنامه های جانبی دیگه نداره و تمامی اکتیو ایکس ها و دات نت ها رو هم ساپورت میکنه. اگه میخوای تو برنامه نویسی موفق تر باشی سعی کن به سمت دستورات دات نت بری تا ببینی هیچ محدودیتی در اجرا برنامه نویسی و کانکت شدن با نرم افزارهای دیگه مثل آفیس رو نداری.
با تشکر از دوست عزیز با فرمان filein خیلی حال کردم هر چند شما فقط اسم برده بودید و لی خب باعث شد بیفتم تو هلپ و طرز استفاده شو بفهمم

بخدا کمک کردن یعنی همین یه اشاره کوچیک هم باعث راهنمایی بزرگی میشه

مدتی پیش به سرم زد برم دنبال برنامه نویسی و مکس رو بزارم کنا .رفتم دنبال زبون ساده برای شروع اسکریپت نویسی اما هنوز زیاد واردش نشده بودم یادم اومد این مکس بی زبون زبونی داره به اسم مکس اسکریپت گفتم خب این چیکاریه اگر میخوای برنامه نویسی کنی برو این زبونو یاد بگیر تا هم از مکس دور نشده باشم و هم یه جورایی با مبانی و اصول برنامه نویسی با خود همین مکس اشنا شم تا بعدهاش ..
اما وقتی دست و پاچه شکسته شروع کردم و سمپلها رو خوندمو دیدم فهمیدم ای دل غافل اب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان میگردیم با این زبون نفهم چیکارا که نمیشه کرد

با همین مقدار کمی که ازش یاد گرفتم برای خودم یه کارایی کردم تا رسیدم به مشکل و این اینکه خیلی کارا برام خسته کننده شده و باس کلی بنویسم اما نمیتونستن از فرمانهای مفیدتر و خلاصه تر استفاده کنم چون اصلا من زبونشو شاید و باید بلد نیستن اما دیروز فهمیدم با نوشتن یمک فانکشن و احظار اون جاهای دیگه کار راحت میشه

دقیقا مثل زمانی که مکس رو یاد گرفتن با دوتا کار که از مکس یاد میگرفتم انیمیشی میساختم در مدت 6 ماه اما بعدهش همونو تو سه روز بهتر میساختم چون راه بهترشو یاد گرفته بودم
حالا این مشکلو توی اسکریپ دارم و میخام خیلی زود یاد بگیرم
برای همین از دوستان میخام توضیح دن و اصلا توضیح بدن که چطوری میشه از هلپ مکس اسکریپت استفاده کرد برا تازه کارهایی مثل من خیلی مبهمه متلا
<parameters> ::= parameters <var_name> { <var_name>:<operand> } ( { <param_clause> }+ )
یا
<tool_handler> ::= on <var_name> <var_name> { <var_name> } do <expr>
هر چند میدونم اینها کار یکی دو پست نیست و باید تمرین و مطالعه کرد و لی کلیتش اینه که در هلپ این کلمات اختصاری این علامتها نقطه ها هر کدوم چه مفهومی میتونن داشته باشن
هر چند در بعضی از تاپیکها قدیمی در موردشون خوندم ولی باز فهمیدن هر چه بهتر این اختصارات کمک بزرگی تو مکس میکنه

فکم درد گرفت بس که قصه گفتم

اینقدر گفم چون احساس کردم اهل فن رو پیدا کردم

در ضمن ادرس اون وبلاگه رو که گفتین میخوام.بیزحمت:rose:
اما سئوال قول میدم همین یکی ( تا پست بعدی:green:)
با زدن کلیدشماره1 میخوام لیبل بالای کلیدها متنش عوض شه و بگه مثلا فلان دستور صادر شده و بازدن کلیدشماره2 دیگه بگه فلان کار انجام شد.خلاصش اینه که متنی رو میخوام به دلخواه تغییر بدم
البته اگه بشه کاری کرد که بازدن یک کلید کلید در حالت زرد رنگ بمونه و از حالت به هیچ وجه خارج نشه حتی با راست کلید کردن تو صفحه و این حالت ادامه داشته باشه تا کلید دیگری از همون گروه زده بشه که خوبه ولی میدونم این کا در مکس نمیشه و راست کلید تو صفحا اونو غیر فعال میکنه

Elton John

Member
با تشکر از دوست عزیز با فرمان filein خیلی حال کردم هر چند شما فقط اسم برده بودید و لی خب باعث شد بیفتم تو هلپ و طرز استفاده شو بفهمم

بخدا کمک کردن یعنی همین یه اشاره کوچیک هم باعث راهنمایی بزرگی میشه

مدتی پیش به سرم زد برم دنبال برنامه نویسی و مکس رو بزارم کنا .رفتم دنبال زبون ساده برای شروع اسکریپت نویسی اما هنوز زیاد واردش نشده بودم یادم اومد این مکس بی زبون زبونی داره به اسم مکس اسکریپت گفتم خب این چیکاریه اگر میخوای برنامه نویسی کنی برو این زبونو یاد بگیر تا هم از مکس دور نشده باشم و هم یه جورایی با مبانی و اصول برنامه نویسی با خود همین مکس اشنا شم تا بعدهاش ..
اما وقتی دست و پاچه شکسته شروع کردم و سمپلها رو خوندمو دیدم فهمیدم ای دل غافل اب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان میگردیم با این زبون نفهم چیکارا که نمیشه کرد

با همین مقدار کمی که ازش یاد گرفتم برای خودم یه کارایی کردم تا رسیدم به مشکل و این اینکه خیلی کارا برام خسته کننده شده و باس کلی بنویسم اما نمیتونستن از فرمانهای مفیدتر و خلاصه تر استفاده کنم چون اصلا من زبونشو شاید و باید بلد نیستن اما دیروز فهمیدم با نوشتن یمک فانکشن و احظار اون جاهای دیگه کار راحت میشه

دقیقا مثل زمانی که مکس رو یاد گرفتن با دوتا کار که از مکس یاد میگرفتم انیمیشی میساختم در مدت 6 ماه اما بعدهش همونو تو سه روز بهتر میساختم چون راه بهترشو یاد گرفته بودم
حالا این مشکلو توی اسکریپ دارم و میخام خیلی زود یاد بگیرم
برای همین از دوستان میخام توضیح دن و اصلا توضیح بدن که چطوری میشه از هلپ مکس اسکریپت استفاده کرد برا تازه کارهایی مثل من خیلی مبهمه متلا
<parameters> ::= parameters<var_name> { <var_name>:<operand> } ( { <param_clause> }+ )
یا
<tool_handler> ::= on <var_name> <var_name> { <var_name> } do <expr>
هر چند میدونم اینها کار یکی دو پست نیست و باید تمرین و مطالعه کرد و لی کلیتش اینه که در هلپ این کلمات اختصاری این علامتها نقطه ها هر کدوم چه مفهومی میتونن داشته باشن
هر چند در بعضی از تاپیکها قدیمی در موردشون خوندم ولی باز فهمیدن هر چه بهتر این اختصارات کمک بزرگی تو مکس میکنه

فکم درد گرفت بس که قصه گفتم

اینقدر گفم چون احساس کردم اهل فن رو پیدا کردم

در ضمن ادرس اون وبلاگه رو که گفتین میخوام.بیزحمت:rose:
اما سئوال قول میدم همین یکی ( تا پست بعدی:green:)
با زدن کلیدشماره1 میخوام لیبل بالای کلیدها متنش عوض شه و بگه مثلا فلان دستور صادر شده و بازدن کلیدشماره2 دیگه بگه فلان کار انجام شد.خلاصش اینه که متنی رو میخوام به دلخواه تغییر بدم
البته اگه بشه کاری کرد که بازدن یک کلید کلید در حالت زرد رنگ بمونه و از حالت به هیچ وجه خارج نشه حتی با راست کلید کردن تو صفحه و این حالت ادامه داشته باشه تا کلید دیگری از همون گروه زده بشه که خوبه ولی میدونم این کا در مکس نمیشه و راست کلید تو صفحا اونو غیر فعال میکنه

یادگیری کدها و طریقه استفاده از کدها کاری نداره و فقط پنج دقیقه وقتتونو میگیره البته اگه تمرین زیاد کرده باشید
مسئله اصلی تو زبان برنامه نویسی موقعی هست که ندونید فلان مسئله که
به این کدها ربط داره چی هست و چطوری ازشون استفاده کرد

مثلا اگه شما ندونید رادیان با درجه چه فرقی بینشون هست و چی هستن
کدهای مربوط به اونها عملا برای شما غیر قابل استفاده هستن

یا توابع مثلثاتی چی هستند و چطور میشه از کدهای مربوطه این توابع تو مکس اسکریپت استفاده کرد

یا لوگاریتم چیه و چطور میشه استفاده کرد توی دنیایه سه بعدی

==============
وبلاگ قدیمی ایشون یادم نیست و نتونستم پیداش کنم

==============

در مورد تغییر متن مشکلی نیست ولی قبلش باید با مثال دقیقا توضیح بدم
چون بستگی به نوع اسکریپتت داره در اولین فرصت توضیح میدم

اونو نفهمیدم چی تو زرد بمونه منضورتون دکمه فعاله؟؟

شاید بهتر باشه اسکریپتی که نوشتید اینجا بزارید تا روش کار کنم
تا توضیحات لازمو بهتون بدم

=============

در مور ترکیبهایی که نوشتید یه توضیح سریع میدم

=:: var name
اسم متغیر-تعریف یک اسم متغیر

parameters
مقادیر کلیدی برای اجرای تابع

expr
عبارت یا عبارت های قابل اجرا هر نو اسکریپت قابل اجرا

در مورد ترکیب بندی کدها توی هلپ مکس اینو جستجو کن

Grammar
MAXScript grammar

کلمات زیادی هستند که مثلا به ریاضیات مربوط میشن مثلا factor یا ضریب
log لگاریتم

===================
:cool:

آخرین ویرایش:

Elton John

Member
این یک اسکریپت هست که میتوانید طریقه عوض کردن متن روی بدنه اسکریپت رو بهتون یاد بده

ابتدا اسکریپت رو اجرا کنید

طریقه استفاده کردن به این صورت که هر بار دکمه مورد نظر رو فشار میدید عدد 0 میشه 1 ,2,3,4,.....

دانلود اسکریپت:

کد:
http://s1.picofile.com/file/6597175050/Young_Animator.rar.html

تصویر زیر:

80bxyqde5evf5trav54q.jpg

پرواز

Member
دستت درد نکنه دوست
از این که وقت گزاشتید تا جواب منو بدهید خسته نباشید
این چند خط نمو نه بود از ابهامات هلپ که شما زحمت جواب رو کشیدید
واقعیت اینکه با همین قدر معلومات از زبان مکث کارهایی برای خودم انجام میدهم اما در عین حال کمترین اطلاعی از توابع ریاضی که شما گفتید ندارم و صرفا با دستورات بدست دامده از اسکریپت ریکوردر کار میکنم .
و مطمئنم که اگر این توابع و ..چیزهایی رو که شما گفتید بفهمم کارم به مراتب راحت تر و خلاصه تر میشود
پس باید سعی کنم در این ضمینه کار کنم ..اما فعلا منع فارسی و قابل فهمی ندارم ....هر چند بهترین کمک خود هلپ مکسه که باس بیشر روش کار کنم
این اسکریپتی که گزاشتید خوب بود و می تونم ازش استفاده کنم اما در مورد زرد بودن منظورم همین این بود
همین اسکریپت که کذاشتین با زدن دکمه لیبل اون تغییر کند ..
البته من سعی میکنم که اونو به صورتی در بیاورم که دکمه ها زیاد باشند و با زدن هر دکمه متن خاصی نمایش داده شود ..اگر موفق نشوم از خودتون کمک میگیرم
مر30

graphic86

Member
Erore Max9

سلام
بخشید
نمیدونم اینجا جای این مطلب هست یا نه
من مشکلی دارم که
3ds Max 9\stdplugs\stdscripts\CharacterPluginObject.ms
stdplugs\stdscripts\CharacterPluginObject.ms
stdplugs\stdscripts\MergeAnimation.ms>
stdscripts\MergeAnimation.ms
NET_ListViewWrapper.ms>
ts\NET_ListViewWrapper.ms
ax 9\stdplugs\stdscripts\NET_TreeViewWrapper.ms
3ds Max 9\stdplugs\stdscripts\NET_TreeViewWrapper.ms
Max 9\UI\MacroScripts\Macro_Help.mcr
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 9\UI\MacroScripts\Macro_NamedSelSets.mcr

من تازه مکس 9 رو نص کردم و وفتی اجراش میکنم این ارور ها میاد
میخواستم بپرسم دلیل و راه حلش چی
ممنون

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام
بخشید
من مشکلی دارم که
NET_ListViewWrapper.ms>

ممنون

شما برنامه .net 2 را نصب کنید

Elton John

Member
سلام
بخشید
من مشکلی دارم که
NET_ListViewWrapper.ms>

ممنون

اگه تاپیک جدا میزدید بهتر بود

آخرین direct x رو نصب کنید
آخرین ورژن دات نت فریمورک frameWork رو نصب کنید یعنی 3.5 یا بالا تر

Elton John

Member
دستت درد نکنه دوست
از این که وقت گزاشتید تا جواب منو بدهید خسته نباشید
این چند خط نمو نه بود از ابهامات هلپ که شما زحمت جواب رو کشیدید
واقعیت اینکه با همین قدر معلومات از زبان مکث کارهایی برای خودم انجام میدهم اما در عین حال کمترین اطلاعی از توابع ریاضی که شما گفتید ندارم و صرفا با دستورات بدست دامده از اسکریپت ریکوردر کار میکنم .
و مطمئنم که اگر این توابع و ..چیزهایی رو که شما گفتید بفهمم کارم به مراتب راحت تر و خلاصه تر میشود
پس باید سعی کنم در این ضمینه کار کنم ..اما فعلا منع فارسی و قابل فهمی ندارم ....هر چند بهترین کمک خود هلپ مکسه که باس بیشر روش کار کنم
این اسکریپتی که گزاشتید خوب بود و می تونم ازش استفاده کنم اما در مورد زرد بودن منظورم همین این بود
همین اسکریپت که کذاشتین با زدن دکمه لیبل اون تغییر کند ..
البته من سعی میکنم که اونو به صورتی در بیاورم که دکمه ها زیاد باشند و با زدن هر دکمه متن خاصی نمایش داده شود ..اگر موفق نشوم از خودتون کمک میگیرم
مر30
خواهش میکنم

البته نمیدونم شما چند وقته مکس اسکریپت کار میکنید ولی برای تازه کاران شروع کردن مبحث ویژوال مکس اسکریپت خیلی زوده و این وسط مشکلات زیادی پیش میاد

البته اون قسمت قفل کردنه دکمه رو فکر میکنم به این خاطر میخواهید که اسکریپتتون مرتب آپدیت یا اجرا بشه درسته؟؟؟
اگه اینطوره این راهش نیست و باید از ابزارهای بخصوص استفاده کنید و راحل های خودشو داره

Elton John

Member
منابع انگلیسی خوبی در اینترنت موجوده

=============
کتاب
AOTC Autodesk 3ds Max 9 MAXScript Essential

بصورت pdf
==============

آموزش

maxscript 101

تو سایت های ایرانی میفروشن
===================

سایت جامع

scriptspot.com
=====================

کتاب فارسی

آموزش گام به گام MAXScript

مترجم رسول نصیری

=======================

آموزش های ویدئویی مکس اسکریپت شرکت CG ACADEMY
فروش در سایتهای مختلف

=====================

تمام این منابع آموزشهای پایه ای رو بهتون یاد میده

پرواز

Member
از منابعی که معرفی کردی ممنون
مشکل زرد موندن کلید با همون اسکریپتی که گذاشتی حل شد
دلیل شم این بود که من مراحلی رو ساخته بودند که میبایست در روال خاصی دکمه ها به ترتیب زده شده باشند که اگر بعد از زدن کلیدی کارهای دیگری در مکس انجام میدادم و بعد از اینکه سراغ مرحله زدن کلید جدید میامدم و کلید بعدی را اشتباه میزدم کار خراب میشد و مکس هم نمیتونست مراحلی که در هنگام زدن کلید انجام شده andoکند چون مراحل زیاد بودند
این کار در اصل برای یاداوری خودم بود که با اسکریپت شما لیبلی بالای انها گذاشتم تا با زدن دکمه متن بالا عوض شده و مرحله رو به من یاداوری کند
راستی چرا صفحه مکس اسکریپت من برای ando کردن فقط یک مرحله دارد و منو های طراحی شده من حروف فارسی رو کامل اجرا نمیکند..ببخشید از اینکه باز سئوال کردم

پرواز

Member
سلام
یک سئوال از دوستان در مورد اسکریپت
بدون مقدمه
چطور میتونم یک متغییر در مکس درست کنم که با هر وقت باز و بسته شدن مکس بتونم true یا false ازش بگیرم
یعنی اینکه با بسته شدن مکس و باز شدن مجدد قابل بازیافت باشه
البته من خودم این کار رو با جابجا کردن یک باکس اجرا کردم یعنی مثلا هر وقت موقعییت باکس $.posدر این مکان باشد از طریقچند خط شرطی تشخیص بدم و برنامه ای رو اجرا کنم چون با بسته شدن مکس خللی در جابجا بودن و محل یک ابجکت بوجود نمیاورد ..موقعیتهای [0,0,0]....[1,1,100]

نمی دونم چرا مکس اسکریپت در خوندن موقعیت باکس و اجرای ان شرط توغلطی عمل میکرد و همیشه جواب درست در خروجی نداشتم
حالا کسی روش بهتری سراغ داره .. یا اصلا شاید فرمانی برای اینکار باشه که من نمیدونم ..و یا اینکه چرا روش خودم خیلی مواقع غلط از اب در میاد
ممنون اگه کمک کنید

geo_vahid

Member
یه سری به قسمت اسکریپت پلاگین وی ری بزن جوابتو میگیری

در مورد اشتباه بودن کار شما هم دو امکان وجود داره
1- آدرس درستی نمیدی. مثلا $.pos اشتباهه. باید آدرس کامل بدی چون وقتی مکس بالا میاد جسمت انتخاب نیست.
2- برنامه رو تو قسمت پلاگین میذاری. اسکریپت رو باید تو اسکریپت/ استارت آپ بذاری تا درست ران شه.

آخرین ویرایش:

نیلوفر.م

New Member
سلام دوستان
میشه یه توضیح کوچولو در باره max script بدین..چون خیلی
با مشکل روبرو ام....کاربردش موقع استفاده از وی ری چی هستش؟

مرسی

Elton John

Member
سلام دوستان
میشه یه توضیح کوچولو در باره max script بدین..چون خیلی
با مشکل روبرو ام....کاربردش موقع استفاده از وی ری چی هستش؟

مرسی

مکس اسکریپت زبان داخلی برای ساخت پلاگین و برنامه های مختلف در مکس هست
خود مکس اسکریپت زیر مجموعه c++ هست که یعنی با c++ ساخته شده
کاربردهاش هم فراوانه تو مدلینگ, انیمیشن, ریگینگ, رندر , نور پردازی, سیستم های ذره ای و .....

باید مرحله basic رو بگذرونید تا بتونید ازش استفاده کنید

در مورد vray هم زمانی که vray رو نصب میکنید هلپ مربوط به کدهای مکس اسکریپت اضافه میشه که میتونید دستورات رو بکار برده و ازشون استفاده کنید

تنها منبع کامل در مورد مکس اسکریپت خود هلپش هست منابع دیگه ای هستند که در بالا معرفی کردم برای آموزش پایه ای

برای تست میتونید کلید F11 رو در مکس زده که پنجره maxscript listener رو خواهید دید کد زیر رو تایپ کرده و اینتر کنید شما یک box ساده خواهید ساخت

کد:
mybox = box()

جدیدترین ارسال ها

بالا