بحث متحرک سازی (تری دی مکس) باید چه کنم؟

hamidroosta

Active Member
سلام دوستان
یک سوال هست که ذهن مرا چند مدته مشغول کرده
من دارم متحرک ساز ی کار میکنم
تری دی مکس
الان تو بعضی قسمتهاش حداقل راه افتادم
حالا برای شروع به کار توی بعضی از شرکتها ازم نمونه کار خواستن
من نمیدونم چی ببرم
نمونه کار باید چی براشون ببرم
اصلا توی بحث متحرک سازی من باید بیشتر چه چیزی کار کنم راه رفتن انسان یا حرکت انسان مثل حالات صورت و......
یا ....
اصلا گیج شدم اساتیدی که توی بحث انیمیشن کار میکنند لطفا کمک کنند
اصلا چه کار کنم که بتونم راه بیفتم حسابی؟
کمکککککککککک

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
شما باید یه نمونه انیمیشن زیبا بهشون تحویل بدید و این انیمیشن جوری باشه که توش تمام قواعد انیمیشن رعایت شده باشه و انیمیشن طبیعی و جذاب به نظر بیاد. دیگه موضوع این انیمیشن بستگی به نوع کار شرکت داره، مثلا اگر برای آگهی تبلیغاتی هست،دیگه انیمیشن آدم زیاد به کار نمیاد و بیشتر باید رو حرکت متن ها و زمان بندی و موسیقی کار کنی.
میتونی با سرچ کردن این قواعد رو پیدا کنی.

hamidroosta

Active Member
حمید مگه تو تازه شروع نکردی؟! به همین سریعی شرکت پیدا کردی :) ؟!
نه بابا دوساله کارمیکنم دوره عمومی وتخصصیش را توی یه مرکز خوب گذراندم وحدود 1 سال هست یه سری کلاسهای خصوصی تو بخش متحرک سازی رفتم وتو خونه دارم کار میکنم
الان هم میخواهم یه نمونه کار تهیه کنم گیج شدم نمیدونم چی باید ببرم به عنوان نمونه کار؟

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب باید ببینی اون شرکت چی می خواد بسازه. می تونی یک محیط طراحی کنی و یک آدم هم بسازی که راه میره و حرف میزنه و مثلا یک چیزی رو بر میداره میندازه زمین مثلا یک لیوان میفته مشکنه .نمی دونم. یک ایده تو همین مایه ها شاید خوب باشه

hamidroosta

Active Member
خوب باید ببینی اون شرکت چی می خواد بسازه. می تونی یک محیط طراحی کنی و یک آدم هم بسازی که راه میره و حرف میزنه و مثلا یک چیزی رو بر میداره میندازه زمین مثلا یک لیوان میفته مشکنه .نمی دونم. یک ایده تو همین مایه ها شاید خوب باشه
درسته شاید این خوب باشه پس روی کارکتر برای نمونه کار تمرکز کنم؟
مرسی از جوابت عزیزم

انیمیشن

سلام دوستان
الان تو بعضی قسمتهاش حداقل راه افتادم
حالا برای شروع به کار توی بعضی از شرکتها ازم نمونه کار خواستن
[b[/b]

شما با توجه به توانايي كه داری مي توانی در يك استوديوي توليد انيميشن، در صورتی کار کنیکه
خیال تهیه کننده ویا کارگردان را از بابت تواناییهایت راحت کنی !
شما که در مدت دورههای تری دی مکس نمونه هايي از کارهایتان دارید یکی از آنها را ارایه بدید و در این شرکتها معمولا با افراد حرفه ای طرف هستید وآنها خودشان سطح توانایی شمارا تشخیص میدن ولی هرگز نگید "توی بعضی قسمتها ... " چون بلافاصله این جمله را میشنوید که اینجا محل کاره نه آموزش پس به طرف اطمینان بدید که نرم افزار را بلدید کم کم
با محیط وافراد دوست میشوید و نحوه کار ومسولیت خود را یاد میگیرید
پس بیشتر از نمونه کار جلب اعتماد مهم است و گرفتن حق الزحمه تا بحث پول نکنیدحرفه ای حسابتان نمیکنند
موفق باشید

hamidroosta

Active Member
شما با توجه به توانايي كه داری مي توانی در يك استوديوي توليد انيميشن، در صورتی کار کنیکه
خیال تهیه کننده ویا کارگردان را از بابت تواناییهایت راحت کنی !
شما که در مدت دورههای تری دی مکس نمونه هايي از کارهایتان دارید یکی از آنها را ارایه بدید و در این شرکتها معمولا با افراد حرفه ای طرف هستید وآنها خودشان سطح توانایی شمارا تشخیص میدن ولی هرگز نگید "توی بعضی قسمتها ... " چون بلافاصله این جمله را میشنوید که اینجا محل کاره نه آموزش پس به طرف اطمینان بدید که نرم افزار را بلدید کم کم
با محیط وافراد دوست میشوید و نحوه کار ومسولیت خود را یاد میگیرید
پس بیشتر از نمونه کار جلب اعتماد مهم است و گرفتن حق الزحمه تا بحث پول نکنیدحرفه ای حسابتان نمیکنند
موفق باشید
فیلمسازعزیز ممنون راهنمایی های خوبی کردید درست فرمودید نباید گفت بعضی از بخش هاش و......
امیدوارم بتونم حرفی برای گفتن پیداکنم........

جدیدترین ارسال ها

بالا