بحث درمورد چگونگی ارسال sms در ایران

novinpardaz

Member
می خواستم بحثی راه بندازیم . که چگونه می شود از طریق اینترنت به زبان php اقدام به ارسال sms نماییم. از دوستانی که اطلاعاتی در مورد چگونگی ارسال sms در اختیار دارند . خواهشمند است در بحث شرکت کنند.
1- آیا تنها با یک اسکریپ php می توان اقدام به ارسال sms نمود.
2- آیا نیاز به خرج و هزینه کردن پول می باشد.
3- ایا مبلغ ارسال sms از سرویس دهنده گرفته می شود یا از سرویس گیرنده.
4- یا در ایران نمی توان اقدام به ارسال sms نمود.

novinpardaz

Member
واقعا آقاي نوين پرداز از اينكه اين مبحث رو راه انداختيد متشكريم. و كلا اين انجمن با اين همه عضوي كه در بخش‌ مديريت محتو و .. داره . از نحوه ارسال اسم ام اس در ايران خيلي بي بار هستند.
وگرنه يه پاسخي چيزي ندايي مي‌دادند

S4DEGH

Well-Known Member
عزيزم اولين چيز داشتم شماره تلفن موبايل هست .... بعدش هزينه sms ها از جيب جناب عالي ... بعدش ميريم سراغ كد و ..
اول مورد هاي اولي رو حل كنيد تا بعدش .. :)

بعضي از شركت هايي كه دارن سرويس sms ميدن .. اينها داراي شماره اختصاصي sms هستن كه از طرف مخابرات خريداري ميكنن و هزينه هم براشون ميافته ... ( البته اين مورد آخرش كه مي افته يا نمي افته رو نميدونم چون مخابراط نرفتم ) .

novinpardaz

Member
شماره تلفن رو داريم. فقط ميمونه پولي كه از سرويس دهنده كسر مي‌شه يا از سرويس دهنده . يعني نمي شود كاري كرد كه سرويس گيرنده پول كسر شود..

S4DEGH

Well-Known Member
شماره تلفن رو داريم. فقط ميمونه پولي كه از سرويس دهنده كسر مي‌شه يا از سرويس دهنده . يعني نمي شود كاري كرد كه سرويس گيرنده پول كسر شود..
شما داري SMS ميزني بهش .. اون بايد پرداختش كنه :D

پيشنهاد ميكنم به شركت هاي ارائه sms ، مراجعه كن ... چون اينجا بدليل اينكه نه من رفتم توي مخابراط تحقيق كنم و بچه ها هم بعيد ميدونم رفته باشن .. خب حرفي نميمونه براي بحث .. :)

novinpardaz

Member
من كامپونتش رو در مبحث asp پيدا كردم . خوب بود.
ممنون ميشم اگه كمك كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا