بحثي و تبادل نظري كه نميدونم چرا اجازه نوشتن در اون بحث را از من گرفتن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behsa

Member
چون در اينجا
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5201&highlight= نميگذارن كه بنويسم اينجا ادامش ميدم

Saeid_Taheri گفت:
آقا سامان كار درستي كرديد فقط مي خوام اين رو بگم كه يك كاري بكنيد ايشون طرحشون رو بيان كنن براي اديت كامل swf من هم خودم اون نامه رو ديدم نمي دونم چرا بعضي ها اين جوري مي كنند خوب اگه طرحي است بگيد راه دوري كه نميره با تشكر از همكاران سايت.
موفق باشيد

بله راست ميگيد . آقا سامان كار درستي كردند. تمام كساني كه به نوعي صبر نداشتند ( به عبارتي ظرفيت نداشتند ) تا منتظر بمانند تا ديگران هم اعلام آمادگي كنند بعد طرح من را بشنوند از اين روش من خوششان نيامده. در حالي كه وقتي كه من ميخواستم اين پيام را بنويسم ميدونستم كه بعضي از دوستان نظراتي سوءى دارند. اما من برام مهم نبود كه چي فكر كنن. فقط برام مهم اين بود كه مشكل همه دوستان حل بشه. در ضمن من بخيل نيستم. شايد شما اينطور فكر ميكنيد. كه اصلا برام مهم نيست كه شما چي فكر ميكنيد. و اگر م اون طور بيان
كردم حتما دليلي داشتم كه اونجور بيان كردم قضيه را. در ضمن ايني كه نوشتيد

آقا سامان كار درستي كرديد فقط مي خوام اين رو بگم كه يك كاري بكنيد ايشون طرحشون رو بيان كنن براي اديت كامل swf

آيا تا حالا به اين فكر كرديد كه آقا سامان چه كاري از دستش بر مياد انجام بده؟

فقط مي خوام اين رو بگم كه يك كاري بكنيد ايشون طرحشون رو بيان كنن

واقعا خنده داره.
اگر دوست داريد براي من PM بگذاريد. دوست دارم با هم بيشتر آشنا بشويم.

saman_sweden

Active Member
behsa گفت:
چون در اينجا
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5201&highlight= نميگذارن كه بنويسم اينجا ادامش ميدم

................

بله راست ميگيد . آقا سامان كار درستي كردند. تمام كساني كه به نوعي صبر نداشتند ( به عبارتي ظرفيت نداشتند ) تا منتظر بمانند تا ديگران هم اعلام آمادگي كنند بعد طرح من را بشنوند از اين روش من خوششان نيامده. در حالي كه وقتي كه من ميخواستم اين پيام را بنويسم ميدونستم كه بعضي از دوستان نظراتي سوءى دارند. اما من برام مهم نبود كه چي فكر كنن. فقط برام مهم اين بود كه مشكل همه دوستان حل بشه. در ضمن من بخيل نيستم. شايد شما اينطور فكر ميكنيد. كه اصلا برام مهم نيست كه شما چي فكر ميكنيد. و اگر م اون طور بيان
كردم حتما دليلي داشتم كه اونجور بيان كردم قضيه را. در ضمن ايني كه نوشتيد

..............
واقعا خنده داره.
اگر دوست داريد براي من PM بگذاريد. دوست دارم با هم بيشتر آشنا بشويم.

كسي اجازه نوشتن را از شما نگرفته شما خودتان تايپك باز كرده ايد و اينجا مي نويسيد و يه لينك هم به تايپك قبلي داده ايد در حال كه ميتونستيد در همون تايپك قبلي بنويسيد
و من در اون تايپك قبلي هم براتون علت برداشتن مطلب شما را نوشته ام

در ضمن اين تايپك تا اطلاع ثانوي قفل است تا آقا مجيد و سابر مسولين اين پيام شما راببينند
يعني چه
به عبارتي ظرفيت نداشتند
ما اينحا با كسي شوخي نداريم اينجا محل تبادل افكار است شما نمي توانيد پشت پرده مطالب خود را بنويسيد مسولين انجمن از كجا بدونند شما با اين پيامتان چه منظور و هدفي داريد همانطور كه نوشتم اينجا محل تبادل افكار است نه بازار مكاره وبراي مطالب خود چكش بزنيم
2 نفر كسي نبود حالا 5 نفر
مردم بجنبيد منتظرم 10 نفر بشه تا نظرم را بيان كنم
دوست عزيز پشت اين مطالب چه خوابيده
همانطور كه در پيام قبلي هم نوشته ام مطالب شما بعد از برسي توسط مسولين يا برميگردد ويا درصورت عدم صلاحيت حذف مي شود ما در روز بيش از 10-20 تا از اين مطالب داريم اگر قرار به همه آجاز داده شود اونوقت جو آلوده شده و هركسي هرچي دلش خواست مينويسه ديگر انجمن از حالت تبادل اقكار منحرف ميشه
در ضمن آقا مجيد از من خواستند و منم علت بايگاني مطالب شما را به ايشون گفتم
آقا مجيد مطالب شما را برگردوندند
ما نه مريض هستيم و نه بقول جنابعالي كم ظرفيت
اصلا پاك كردن مطلب شما چه سود و زياني براي من دارد كه اينطور قضاوت مي كنيد
خوب بود مطلب شما از همون اول پاك ميشد تا اينطوري براي من قمه نكشيد
قانون براي همه يكسان است و ما بكسي شوخي نداريم
اگر هم الكي يه تاپك ديگر باز كنيد و پيام بدهيد و جو را مسموم كنيد تا يك هفته دسترسي شما قطع خواهد شد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بهسا جان و سامان عزيزم ..
لطفا يكم به اعصابتون مسلط بشيد بعدش همه مشكلات به راحتي و با خوبي و خوشي تموم ميشه..

در مورد نامه آقا بهسا من با آقا سامان صحبت كردم و موضوع رو به آقا سامان گفتم و اين موضوع رو پايان داديم ... نامه رو هم برگردوندم كه گلايه اي از ما نباشه اون نامه اي هم كه اقا بهسا نوشته بودن در مورد اينكه چرا تاپيك مذكور پاك شده رو بايگاني كردم چون كه ديگه نامه رو برگردوندم و نيازي به اون نامه نبود...

احتمالا يك سوء تفاهم كوچيكي پيش اومده دوستان...

بياين با هم دوست باشيم و با هم دعوا نكنيم.. بابا نا سلامتي ميخوايم به هم كمك كنيما ، اون وقت چطوري توي جايي كه همش دعوا و مرافه هستش بيايم به ديگرون كمك كنيم؟! :wink:

آقا پس من به عنوان برادر كوچكترتون ازتون خواهش ميكنم كه اين بحث رو همينجا تموم كنيم.. نا سلامتي حدود يك ساله با هم زير يك سايت داريم زندگي ميكنيم :wink: درست نيست كه بعد از اين مدت اونم دوتا از كاربراي خوب سايت با هم مشكل داشته باشند..

آفرين پس بياي روي همو ببوسيد . صلوات بفرستيد..:wink::lol:

مخلصيم

مجيد

saman_sweden

Active Member
Majid گفت:
بهسا جان و سامان عزيزم ..
لطفا يكم به اعصابتون مسلط بشيد بعدش همه مشكلات به راحتي و با خوبي و خوشي تموم ميشه..

در مورد نامه آقا بهسا من با آقا سامان صحبت كردم و موضوع رو به آقا سامان گفتم و اين موضوع رو پايان داديم ... نامه رو هم برگردوندم كه گلايه اي از ما نباشه اون نامه اي هم كه اقا بهسا نوشته بودن در مورد اينكه چرا تاپيك مذكور پاك شده رو بايگاني كردم چون كه ديگه نامه رو برگردوندم و نيازي به اون نامه نبود...

احتمالا يك سوء تفاهم كوچيكي پيش اومده دوستان...

بياين با هم دوست باشيم و با هم دعوا نكنيم.. بابا نا سلامتي ميخوايم به هم كمك كنيما ، اون وقت چطوري توي جايي كه همش دعوا و مرافه هستش بيايم به ديگرون كمك كنيم؟! :wink:

آقا پس من به عنوان برادر كوچكترتون ازتون خواهش ميكنم كه اين بحث رو همينجا تموم كنيم.. نا سلامتي حدود يك ساله با هم زير يك سايت داريم زندگي ميكنيم :wink: درست نيست كه بعد از اين مدت اونم دوتا از كاربراي خوب سايت با هم مشكل داشته باشند..

آفرين پس بياي روي همو ببوسيد . صلوات بفرستيد..:wink::lol:

مخلصيم

مجيد
آقا مجيد من كه با كسي دعوا ندارم در يك تامه خصوصي هم با آقا بهسا نوشتم (بهتره عين نامه را بخونيد)
از طرف سامان به آقا بهسا
من براي آقا مجيد هم نوشتم درصورتي كه بخواهيد جو را مسموم و آلوده كنيد يك تا دو هفته و در صورت ادامه براي هميشه دسترسي شما قطع خواهد شد
بگذريم اون حرفهايي كه براي من نوشته اي و قضاوت كرده اي من اونا را معيار و ملاك قرار نميدهم شما دوست من هستيد و خوب دوست ناراحت ميشود مسله اي نيست اما اينكه نوشته ايد اجازه ندارم پيام بنويسم واز اين حرفها ....
را ميرويد يه پيام معذرت خواهي از تمام بينندگان اين سايت كه اشتباه كرده ايد جو را مسموم كرده ايد درغير اين صورت برخورد ديگري با شما خواهد بود
شما با وجود آن كه حق داشتيد در اين تايپك

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5201&highlight=
پيام بنويسيد به دروغ نوشته ايد حق نداريد
و تايپك ديگري باز كرده ايد
با اين عنوان
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5226&highlight=

درضمن گفتم حو را مسموم نكن الان يه تايپك ديگري باز كرده ايد

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=29343#29343

اگر مشكلي داري به عوض آلوده كردن جو ميتونيد به آقا مجيد يا آقا بايك ايميل بزنيد
اما اين دوستمون دست بردار نيست برداشته در پاسخ من نوشته

سلام به شما
با تمام احترامي كه براي شخصيت والاي شما قايل هستم اين شما هستيد كه بايد به خاطر اينكه دسترسي من را به انجمنها بسته ايد معذرت خواهي كنيد. نه من. در ضمن آقا سامان شايد شما مدير فني خوبي باشيد اما نميتوانيد يك مدير اجرايي خوبي باشيد.
saman_sweden نوشته:
من براي آقا مجيد هم نوشتم درصورتي كه بخواهيد جو را مسموم و آلوده كنيد يك تا دو هفته و در صورت ادامه براي هميشه دسترسي شما قطع خواهد شد

آيا اقا مجيد هم پيشنهاد شما را تاييد كردند؟

درضمن منم اگر كار خلافي كنم آقا مجيد و يا آقا بابك حق دارند دسترسي منو قطع كنند براي اينكه انجمن جاب اخلال گري نيست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا