چون در اينجا
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5201&highlight= نميگذارن كه بنويسم اينجا ادامش ميدم
بله راست ميگيد . آقا سامان كار درستي كردند. تمام كساني كه به نوعي صبر نداشتند ( به عبارتي ظرفيت نداشتند ) تا منتظر بمانند تا ديگران هم اعلام آمادگي كنند بعد طرح من را بشنوند از اين روش من خوششان نيامده. در حالي كه وقتي كه من ميخواستم اين پيام را بنويسم ميدونستم كه بعضي از دوستان نظراتي سوءى دارند. اما من برام مهم نبود كه چي فكر كنن. فقط برام مهم اين بود كه مشكل همه دوستان حل بشه. در ضمن من بخيل نيستم. شايد شما اينطور فكر ميكنيد. كه اصلا برام مهم نيست كه شما چي فكر ميكنيد. و اگر م اون طور بيان
كردم حتما دليلي داشتم كه اونجور بيان كردم قضيه را. در ضمن ايني كه نوشتيد
آيا تا حالا به اين فكر كرديد كه آقا سامان چه كاري از دستش بر مياد انجام بده؟
واقعا خنده داره.
اگر دوست داريد براي من PM بگذاريد. دوست دارم با هم بيشتر آشنا بشويم.
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5201&highlight= نميگذارن كه بنويسم اينجا ادامش ميدم
Saeid_Taheri گفت:آقا سامان كار درستي كرديد فقط مي خوام اين رو بگم كه يك كاري بكنيد ايشون طرحشون رو بيان كنن براي اديت كامل swf من هم خودم اون نامه رو ديدم نمي دونم چرا بعضي ها اين جوري مي كنند خوب اگه طرحي است بگيد راه دوري كه نميره با تشكر از همكاران سايت.
موفق باشيد
بله راست ميگيد . آقا سامان كار درستي كردند. تمام كساني كه به نوعي صبر نداشتند ( به عبارتي ظرفيت نداشتند ) تا منتظر بمانند تا ديگران هم اعلام آمادگي كنند بعد طرح من را بشنوند از اين روش من خوششان نيامده. در حالي كه وقتي كه من ميخواستم اين پيام را بنويسم ميدونستم كه بعضي از دوستان نظراتي سوءى دارند. اما من برام مهم نبود كه چي فكر كنن. فقط برام مهم اين بود كه مشكل همه دوستان حل بشه. در ضمن من بخيل نيستم. شايد شما اينطور فكر ميكنيد. كه اصلا برام مهم نيست كه شما چي فكر ميكنيد. و اگر م اون طور بيان
كردم حتما دليلي داشتم كه اونجور بيان كردم قضيه را. در ضمن ايني كه نوشتيد
آقا سامان كار درستي كرديد فقط مي خوام اين رو بگم كه يك كاري بكنيد ايشون طرحشون رو بيان كنن براي اديت كامل swf
آيا تا حالا به اين فكر كرديد كه آقا سامان چه كاري از دستش بر مياد انجام بده؟
فقط مي خوام اين رو بگم كه يك كاري بكنيد ايشون طرحشون رو بيان كنن
واقعا خنده داره.
اگر دوست داريد براي من PM بگذاريد. دوست دارم با هم بيشتر آشنا بشويم.