ببينيد اگه خوب بود ياد بدم...( ياد دادم الآن )

f_mostafa_f

Active Member
خوب اين طرح رو ببينيد...

خيلي خيلي سادست ولي ميشه ازش يه جاهايي استفاده كرد...

ببينيد اگه خوبه بگم چطوري ساخته شده..

a Truth Seeking

Active Member
طرح جالبيه و حتما با معني هم هست اگر لطف كنين بگين چه جوريه مي شه ساخت خيلي خوب مي شه.

f_mostafa_f

Active Member
iRWEBDES گفت:
بد وجود نداره ...
راحت بگو خوب نبود ديگه!!!

دي!!

در مورد آموزشش بايد بگم كه خيلي سادست و فقط با يك افكت اين كار انجام شده...

تا يك ساعت ديگه آموزش رو ميذارم...

f_mostafa_f

Active Member
خوب بريم سراغ آموزش..
مطمئنم وقتي كه طرز ساخت اين شكل رو بهتون گفتم پيش خودتون خواهيد گفت بابا اين مصطفي هم مارو گرفته ها...
ولي بايد بگم تنها نكته اي كه در طراحي اين شكل وجود داره اينه كه فايل جديدي رو كه باز ميكنيد حتما بايد مربع باشه يا لا اقل اون محيطي كه قراره توش اين شكل رو بوجود ميارين بايد داراي طول و عرض يكساني باشه...

خوب با زدن دكمه هاي ctrl+N یک صفحه باز میکنم و طول و عرض رو برابر 500 px میدهیم..

یک لایه جدید باز میکنیم ودر لایه جدید با استفاده از ابزار rectangular مانند شکل زیر عمل میکنیم...

Untitled-2.gif

حال درون نقطه چین رو با رنگ سیاه fill میکنیم( edit>fill) ...

با استفاده از ctrl+T ما سعی میکنیم تا این خط ضخیم و سیاه را دقیقا روی قطر این مربع قراربدیم...درست مثل شکل زیر...
Untitled-3.gif
[/img]

فکر کنم اکثر شما الآن متوجه شده باشید که قضیه از چه قرار بوده...
حالا با استفاده از filter>distort>ZiGZaG و قراردادن amount 40 و ridges 6 و style:pond ripple

شکل زیر بوجود می آید:

Untitled-4.gif

حال لایه ای را که روی آن کار میکردیم dupplicate کرده و در لایه جدید و با زدن دکمه های ctrl+t سعی میکنیم شکل را بچرخانیم.برای راحتی این کار هنگام چرخاندن دکمه shift را پایین نگه دارید تا دقیق در آید...
Untitled-5.gif

وحالا اگر دو بار دیگر لایه را کپی کرده و بچرخانیم به شکل مورد نظر دست خواهیم یافت...

Untitled-6.gif

به همین راحتی....

( آخيش ...تموم شد )

f_mostafa_f

Active Member
خواهش ميكنم دوستان...

خداييش ديديد چه قدر آسون بود.(ن عاشق اين جور كار هاي ساده با فتوشاپم)

f_mostafa_f

Active Member
Web Designer گفت:
خسته نباشي!
راستي آواتارت رو هم از اينطريق ساختي؟

نه اون مال خيلي وقت پيشه يادم نيست چيكار كردم... ولي فكر نكنم از اين راه طراحيش كرده باشم..

جدیدترین ارسال ها

بالا