سلام دوستان لطفا نظرتون رو برای رفع اشکال من در عکاسی بگید ممنون
H-assan Well-Known Member Nov 4, 2004 #1 سلام دوستان لطفا نظرتون رو برای رفع اشکال من در عکاسی بگید ممنون
Mandana Active Member Nov 4, 2004 #3 يكم محوه.ولي خود درخته جالبه.فقط يه تيكه هاييش هست كه من درك نمي كنم!
Marzban Well-Known Member Nov 4, 2004 #4 عكس خوبي شده فقط به نظر من اگر فوكاس تص.ير را بر عكس مي كردي خيلي بهتر مي شد. يعني قسمت پائين را فوكاس مكري و قسمت بالا فلو
عكس خوبي شده فقط به نظر من اگر فوكاس تص.ير را بر عكس مي كردي خيلي بهتر مي شد. يعني قسمت پائين را فوكاس مكري و قسمت بالا فلو
<3pehr> Active Member Nov 4, 2004 #7 حالا چرا گير دادين ببينين كجاست عكس منظره و ... نيست كه عكس يه درخته . در ضمن جالب شده.
black-die Active Member Nov 4, 2004 #8 آسان جان همونطور كه مرزبان گفت اگر با ماكرو ميگرفتي كه فوكوس تصوير برعكس ميشد خيلي بهتر ميشد موفق باشي
آسان جان همونطور كه مرزبان گفت اگر با ماكرو ميگرفتي كه فوكوس تصوير برعكس ميشد خيلي بهتر ميشد موفق باشي
H-assan Well-Known Member Nov 4, 2004 #9 آها اون موقع خواستم این کار رو بکنم ولی نشد خوب این یک درخت ممجنون توی باغ تطراف شیراز (باغ های تفریحی ) است من اسم درخته رو گذاشتم سکسی
آها اون موقع خواستم این کار رو بکنم ولی نشد خوب این یک درخت ممجنون توی باغ تطراف شیراز (باغ های تفریحی ) است من اسم درخته رو گذاشتم سکسی
H-assan Well-Known Member Nov 22, 2004 #11 از یک زاویه دیگه هم هست ببنید این درخت ها خیلی باحالا این دو تا رو ببنید