ببخشید اولین و آخرین کار پر از ایراد من > عزیزانی که عاشق ایراد گیری هستند تا می تونن

APOCALYPSE

Member
دانلود انیمیشن 3 ثانیه و بی کیفیت بدون صده و پر از نقص من
xny25jqdw28shht84i6.bmp
ببخشید خیلی از خودم تعریف کردم این سومین کار خودمه اولی و دومیشون هم که از فایل آماده کپیلت استفاده کردم شگون نداره بزارمشون

دوستان عزیز درسته که کارم پر از نقصه و ایراد (ببینید خودم دارم اعتراف می کنم بنابراین نمی خواد بنویسین که آه خیلی بد شد) خواهشن راهنماییم کنید آیا امیدی به من هست یا نه یهنی می تونم کار درست و حسابی بسازم یا نه

این کار رو هم با اون استوک های آماده ی کپایلت و ، پلاگین اوپتیکال فلیر کپایلت

و پلاگین تویتچ آماده کپایلت و آموزش پارتیکل کپایلت و بک پراند کپالت و، افکت صدایی کپایلت و، خود آقای کپایلت و...:-?

ببخشید در این کار از سه سخت که خیلی خیلی سخت افزار فلش ، افتر افکت ، ساون باس ادوب کمک گرفتم و چند تا پروژه آماده رو به هم چسپوندم

اولش نخواستم آپلودش کنم ولی دیدم اگه آپ نکنم بزرگواران و اساتید عزیزم نمی تونند کمکم کنند به همه بدیش آپ کردم تا هلپ می رو برام تمام کنید

ببخشید قطعا بعد از این همه پر حرفی و بدگوی از سومین کارم دیگه اصلا نیازی نیست که ببینید
ش :shock:

آخرین ویرایش:
بدک نیست ولی خوب نیست شما کار رو بی کیفیت بدون داشتن هدف زدین مثلا یه دفعه به نام خدا و از اینها و اون اتیش ها اصلا خوب نشده

اول باید کارت با کیفیت باشه بعد یه طوری به هم ربط داشته باشه و اینجوری نباشه که نشه بخونی (زیادی سریع میاد و می ره و خیلی تکون می خوره)
موفق باشی

APOCALYPSE

Member
آره خوب هدف خاصی که نداشتم اون آتیش اولیه خیلی بیکیفت شدم متاسفانه حواسم نبود و ممنون از راهنمایی هاتون چشم یه کار معنا دار باید بزنم ممنونم که نظر دادید و کار با کیفیت که یک مگ نمی شه درسته

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
هرکسی که با اولین کارش نمی تونه بگه اخرین کارم این خوب شده برای اولین کار ولی استفاده به موقع از المان ها و ابچکت ها یکم خوب نیست من پیشنهاد میکنم نمونه کار زیاد ببین تا ذهنت باز تر بشه نصبت به کار ها :rose:

APOCALYPSE

Member
ممنون و متشکرم آقای شیرانی خیلی خیلی ممنون اراده ام را بیشتر کردید ممنونم از شما فقط ببخشید المان و آبجکت چی هست ببخسید که می پرسم ممنونم از شما

shirani

منظورم همون فوتیج ها و متن های که استفاده کردید

APOCALYPSE

Member
ببخشید یه سوال خیلی خیلی مهم برای حرفه ای شدن متون باید از سینما فوردی وارد افترش کنم ولی میشه کمکم کنید چه جوری باید باید از 3دی مکس رندر گرفت هیچ وقت نتونستم یاد بگیرم یا از همون سینما فوردی ممنونم از پاسختون چشم

به خاطر نظرات شما یه کار نسبتا حرفه ای درست می کنم البته از روی آموزش ولی من معتقدم که وقتی از روی یه آموزش کار می کنی طرح خودت باید خیلی مبتکرانه تر و خلاقانه تر از اون باشه و تمام ایده هاتو بریزی بیرون مثل یه کار که از کپایلت آموزششو دارم میبینم برای گیمرزلند دات آی آر هستش که بعد از اتمام قرارش می دهم ممنون خدانگهدار...

shirani

به نظر من برای اینکه خوب ادم حرفه ای بشه همون تمرینات انجام بده مشکی نداری چون بهتر میتونه درک کنه اون اموزش چی یاد داده من خودم نمونه کار که فقط تست زیاد میزنم سعی میکنم کارهام از چیزای که یاد گرفتم با ایده خودم قاطیش کنم و بعد کار جدید بزنم

در مورد مکس و سینما فوردی هم با فرمت mov هم میتونی توشون خروجی بگیری

APOCALYPSE

Member
آره با شما کاملا موافقم
فقط توی مکس رندر چه جوری میشه گرفت با فرمت ماو پلاگین خاصصی می خواد

hosein0251

سلام دوست عزیز . آفرین به خاطر این شجاعتت :rose:
دوستان بیشتر نکات رو گفتند .
----
آره با شما کاملا موافقم
فقط توی مکس رندر چه جوری میشه گرفت با فرمت ماو پلاگین خاصصی می خواد

نه پلاگینی نمیخواد .
کار که تموم شد f9 (فکر کنم ) (عککس یه قوری اون بالا ها هست ) می تونی تنظیم کنی فرمت و سایز و ... بعد رندر می گیری :wink:

shirani

البته f9 رندر سریع و تک فریم اگه کار شما تو فرم های زیاد تری باشه باید f10 بزنی فکر کنم تو بخش سه بعدی اموزش برای رندر داشته باشه چون یکم تخصصی و با با 4 تا نکته نمیشه رندر خوبی گرفت

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
اول از همه سعی کن که کارت رو با کیفیت بهتر بذاری
مثلا شما همین کار رو Mp4 بکنی حجمش تو همین مایه ها میمونه ولی کیفیت خیلی خوب میشه:wink:

راجع به کار هم :
1- صدای کارت خیلی بلند و آزار دهنده هست ، شاید برای بی کیفیت بودن کل کار صداش هم اینجوری شده:-?
2- من با اون آتیش ها که R G B شون از هم جدا میشه موافقم نیستم. چون تو اینجور کلیپ ها کلا آتیش برای نشون دادن قدرت هست و وقتی این نما رو به خودش بگیره مثل یه فیلم از آتیش میشه که باهاش ور رفتن نه مورد اول :wink:
3- با دوستمون که گفت سعی کن کارهات معنی و مقصود داشته باشن موافقم ولی اگه هیچ موضوعی دم دستت نبود که البته همیشه هست کار اینجوری هم بزنی بهتر از کارنکردن هست...
4- با تکست ئه هم حال کردم ، فقط اینکه همشون یه جور ظاهر میشن یکم قایل پیش بینیه سعی کم یکم تغییر تو کارت بدی که بیننده غافل گیر بشه...
منتظر کارهای بعدیت هستیم:rose:
موفق باشید:oops:

APOCALYPSE

Member
ممنونم رضا جان توی قلبم گل کاشتی خیلی لطف داری عزیزم

چند تا سوال من صدا گزاری رو با فلش می کنم چون نمی دونم صدا رو میشه با نرم افزار دیگه ای اضافه کرد یا نه وقتی اد می کنم صدا رو اینجوری میشه صدا پر از تیکو میک میشه

چشم یه کار حرفه ای بزنم خوبه

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
خواهش میکنم:rose:
شما داخل خود افتر صدا رو کار کن نیازی به فلش نیست که:)
فلش برای کار مولتی مدیا استفاده میشه نه برای کلیپ:wink:
موفق باشید:oops:

APOCALYPSE

Member
و این هم به افتخار شما یه کاری هست که از کپایلت یاد گرفتم و سعی کردم بهتر کنم البته متاسفانه صدا گزاریش رو با فلش انجام دادم که اشتباه کردم ولی انشا الله این آخریشه
برای انجمن گیمرزلند هستش به نظر شم ارزش داره که یک تاپیک در تماشاخانه براش بزنم ی نه

برید کنار که آپوکالیپس داره میاد :wink: ادامه بده

کسی که از رو دستور غذای خوبی بپزه خوب آشپزی کرده ولی کسی آشپزه که بدون دستور بپزه

جدیدترین ارسال ها

بالا