با 700 هزار تومن يه سيستم واسه كار خونه و شايد ويرايش فيلم . چي بگيرم؟

fooladi

Member
ممنون مي شم كمكم كنيد كه يه سيستم واسه استفاده خونگي سر هم كنم .

ويدپو كپچر نمي خواد. بعدا مي گيرم

sp2_sp

Member
من قطعات اصلي دستگاه رو ميگم
CPU : 2.8 FULL
M.B : IWILL P4HT2 OR P4SE2
RAM : 256 OR 512
VGA : XFX 4000 64 M
CDROM : NEC گارانتی سازگار
بقیه هم دلبخواهس هست دیگه

fooladi

Member
ممنونم

راستش من براي اولين باره كه خودم مي خوام يه سيستم رو اسمبل كنم . نمي دونم اين ريسك رو بكنم يا نه.

كرم اين كار بد جوري افتاده به جونم ... ولي مي ترسم آخرش خرابكاري كنم.

دوستان ديگه هم اگه نظري دارن بگن . هم در مورد قطعات -- هم در مورد ريسكش. البته مهم پول گارانتي و .... نيست . مي خوام يه چيزي ياد بگيرم .

sambol

Active Member
اوفففففففففففففففففففففف با 700 هزار تومن مي شه يه سيستم باهال رديف كرد رفيقه من همين چند ماه پيش با 550 هزار تومن يه سيستم توپ جمع كرد گرافيك 128 همراه تي وي كارد و ماهواره(جي فورس) رم 256 هارد 80سي پي يو2.4 فول مادر برد گيگا حالا با 700 تومن كه خوراكه اسمبل هم كاري نداره اب خوردن فوقشم نتونستي مي بري بيرون چيزي نمي شه(حالا يه سري ما پشت كيس رو وا كرديم نگاه كرديم زديم به برق روشن كرديم يه ايسيش سوخت شانسه ديگه تبصره: علت نوسانات برق) در كل اسمبل راحته

Ealireza

Member
پسر خوب اين رو بگير البته وايه ميكس بايد Miro بگيري كه يك چيز عاديش همين 700 تومن ميشه

کد:
Main Board: Asus P4b-x
Cpu : 2400 Full Catch
Ram : 512 /400
Hdd :100
Speaker : Crative 7.1
Vga : 128 Asus;Nvida Chips
modem : UsRobotic ;Usb
اينها ختمشن
فقط ياد باشه Cpu كش 1 مگ نگيري ها
همين 512 كافيت زياديت هم هست
بلندگوت هم كه ميتركونه

واسه مونتاژ اگه بري شركت خيلي بهتره چون ميدوني كه همه چي شده چين و فليپين پس بهتره از كسي ميخري موناژ كنه برات تا اگه خراب از آب در اومود دستت تو هنا نره

موفق باشيد

fooladi

Member
ممنونم !

فكر كنم خودم اسمبل كنم بهتره . آخه اين شركتي ها هم خيلي هاشون اونقدرها هم وارد نيستن :D

راسستي چرا رم اينقدر گرون شده ؟؟

mossi

Member
آقا بردت را ببين اگه قيمت زياد بالا نيست
ASUS P4P 800 E doluxe بگير كه اگر بعد ها هر چيز جديدي را مثلا هارد ديسك SATA يا شايد
CPU HT ، دوربين ويديو ديجيتال و..... خريدي خيالت راحت باشه كه همه تجهيزات مورد لزوم را دارد .

مثل دي وي اين اوت يو اس بي 2 و......
كار ت ويديو هم اگه لازم داشتي اگر مثلا بيرون آشنا داري به فرض تو آلمان بگو اونجا يكي از طريق Ebay برات بخره بفرسته . من يك DC 10 plus داشتم تو Ebaz فروختم 77 يورو در حاليكه نوش خدود 100 يورو است و دست دوم حدود 20 تا 30 يورو ميشه خريد . البته نه در آخر هفته ها . مثلا امروز يا فردا خوبه .
من همين الان دنبال يك كارت ديگه هستم ببينم اگر شد
20 تا 25 بخرمش.

الان هنوز 4 تا 5 ساعت مونده كه تموم بشه هنوز قيمت
10 يورو است . اينو اگه به عنوان مثال تو بخري يعني يكي برات بخره 30 يورو و 15 تا هم پول پست بده برات بفرسته . اونجا هم 10 تا 20 تايي ازت ميگيرن . ميشه به عبارت 65 يورو . در برابر او ن 700 توماني كه دوستمان اون بالا بهش اشاره كرده خيلي كمه نه ؟ حالا اگه تو اين تاپيك اومدي نگاه كن ببين آخر شب چند فروخته ميشه . تو Ebay ميشه همه چيز را ارزون پيدا كرد . من يك CPU 2،4 با دو پايه شكسته پريروز خريدم 27 يورو به اضافه 4 يورو براي فرستادن . بايد ديد حالا كار ميكنه يانه . و يك كارت گرافيك 128 گه فورس 5 نو بدون سافت ور خريدم 49 يورو .
اينجا را ببين
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4135599778&sspagename=STRK:MEWA:IT&rd=1

mossi

Member
اين كارت ويديو Pinnacle studio DC 10 plus با سافت ور ورژن 7 مال من بود كه حدود دوهفته پيش من اونو فروختم 77 يورو . 4 سال پيش خريه بودم حدود 500 مارك . چون هم كارتن آنرا داشتم و هم اينكه يك متن قشنگ با غكس هاي خوب گذاشته بودم ، خوب خريدند .
اين درحاليست كه ميشه نو تر از اون را با ورژن 8 حدود 30 تا 40 تا خريد .
اينو ببين

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39294&item=3675624178

بد نيست ببينيد در اين سايت آقاي پير اميديار ميلياردر ايراني صاحب Ebay چگونه ميليونها كالا خريد و فروش ميشود .

ady_constantine

Active Member
بستگي به كارت میکسی که می خواهید بخرید دارد .

خیلی از کارت ها با CPU های AMD عملکرد بهتر و سرعت بالاتری دارند .

ولی کسی AMD پیشنهاد نکرد

mossi

Member
fooladi گفت:
ممنونم

راستش من براي اولين باره كه خودم مي خوام يه سيستم رو اسمبل كنم . نمي دونم اين ريسك رو بكنم يا نه.

كرم اين كار بد جوري افتاده به جونم ... ولي مي ترسم آخرش خرابكاري كنم.

دوستان ديگه هم اگه نظري دارن بگن . هم در مورد قطعات -- هم در مورد ريسكش. البته مهم پول گارانتي و .... نيست . مي خوام يه چيزي ياد بگيرم .

آقا براي نصب اصلا ترسي به دل راه نده .
CPU را بايد درست جا بزني كه اگر برعكس بزاري دو تا از پايه هاش ميشكنه . و سيستم بالا نمياد . تا اينكه دوباره برداريش و درست جا بزني . اون دوتا پايه هم كه بشكنه هيچ مهم نيست
خراب نميشه . اين دوپايه را براي در صورت اشتباه جا زدن سي پي يو خراب نشه خنثي قرار داده اند . اينا هيچ كاري انجام نميدهند . ولي سيليكون گريس يادت نره . قبل از گذاشتن كولر روي سي پي يو ، بايد روي آن گريس بمالي . اينو هم بايد بخري .

بعد هم فيش هاي برد را بايد درست جا بزني . كه اگر هم اشتباه جا بزني هيچ اتفاقي نميفته ، فقط سيستم بالا نمياد تا تو سيم ها را درست جابزني .

بقيه را هم كه خودت بلدي ديگه اگر مثلا كارت گرافيك را كمي كج جا بزني ، سيستم كار نميكنه ولي هيچي خراب نميشه . رام ها هم همينطور . اگر سر جاشون نباشند . سوت ميكشه تا تو درست جا بزني .
اكر دستگاهي داري كه usb2 است بايد در بايوس آنرا بزاري رو سرعت بالاي 400 .
چيزهاي ديگرش هم احتياج به دست زدن نداره .
بعد هم اگر به مشكلي برخوردي . كامپيوتر هرچي ميگه بنويس . اونو تو گوگل جستجو كن .
جواب مشكل را پيدا ميكني .

fooladi

Member
ممنونم بچه ها

راستش منم شنيدم AMD واسه اينجور كارا بهتره ولي بدلايلي فعلا سراغ اينتل هستم

در ضمن mossi جان از راهنماييت ممنون . ولي در مورد خريد از ebay مشكل ما اينجا انتقال پوله
كارت اعتباري كه نداريم فعلا . آشناي نزديك هم اونور ندارم . به هر حال ممنون از راهنماييت

SA_EB

Member
سلام:
به نظر من:
(CPU :2.6 P4(PERSCOTT
MAIN : MSI 865 PE NEO 2- PFS
RAM : KINGSTON 512 BUS 400
HARD : 2X40 WESTERN DIGITAL AS+ BUFFER 8
GRAPHIC : ATI RADEON 9600 VH
SOUND: CREATIVE AUDIJ 1
(حقیر)

masqxz2

Member
هر چي ميخواي بخر فقط كارت گرافيكت رو GeForce 4 5200FX بگير مگر نه ضرر ميكني مادربوردت هم حتما اول رو كامپيوتر يكي از دوستان ببين بعد بخر .

Hwt

Active Member
CPU :2.6 P4(PERSCOTT باگگگگگگگگگ داره
اتلون 64 بيتي هم 1 ساله اومده ساعت خواب

mossi

Member
fooladi گفت:
ممنونم !

فكر كنم خودم اسمبل كنم بهتره . آخه اين شركتي ها هم خيلي هاشون اونقدرها هم وارد نيستن :D

راسستي چرا رم اينقدر گرون شده ؟؟

آقاي فولادي بلاخره نگفتي چيكار كردي . خريدي ؟ اسمبل كردي ؟
اين دوستان هنوز دارند پيشنهاد ميدهند .

SA_EB

Member
سلام:
اگه خواستی مدل های GFORCE بگیری از MSI بگیر امکانات دیوانه کننده داره
(حقیر)

جدیدترین ارسال ها

بالا