با 600 تا 700 تومن هزینه چه لپتاپی برای کار با تری دی مکس بهتره ؟ لطفا کمک کنید ...

ramincg

Member
سلام یه سوال داشتم :

با 600 تا 700 تومن هزینه چه لپتاپی برای کار با تری دی مکس بهتره ؟
لطفا کمک کنید ... مرسی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام یه سوال داشتم :

با 600 تا 700 تومن هزینه چه لپتاپی برای کار با تری دی مکس بهتره ؟
لطفا کمک کنید ... مرسی

با این قیمت اصلا لپ تابی که باهاش بشه مکس کار کرد نمیتونی بخری...

من بهت پیشنهاد میکنم بودجت رو افزایش بدی و به جای یه لپ تاب یه pc بخری....

mahbang

Member
اگر میخوای در حد هالیوود فیلم بسازی که هیچی
اگه نه میخوای مکس رو باهاش کارهای کوچولو انجام بدی
میتونی با این قیمت (البته نه راحت) مکس کار کنی
من با P4 مکس 2010 کار مکیردم

پیشنهاد میکنم برای خرید لپ تاپ در این قیمت کارت گرافیک Nvidia و بعد Ati انتخاب کنی
و کارت گرافیک Intel سمتش نری

Dell 5100 i3 با گرافیک GF
HP 1138 با گرافیک Ati
و البته مدل های Acer مثل 5750 هم میتونی انتخاب کنی
البته 30 - 40 تومنی بیشتر میشه

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
چیزی که توی مکس اهمیت نداره همین گرافیکه ....

به نظر من خرید لپ تاب با این بودجه ( برای مکس ) کار کاملا اشتباهیه...

آخرین ویرایش:
درود
اگه خیلی براتون مهمه لپتاپ داشته باشی با این قیمت البته یه کم بیشتر میتونی لپتاپهای برند ایسر رو بگیری من تا الان 4 تا لپتاپ برای دوستان 3d کار از برند ایسر گرفتم و راضی هم هستن شما بودجتون رو بین 800تا 1 در نظر بگیرید میشه بپرسم دقیقا چقدر میتونید هزینه کنید حداکثر تا راهنمایی کنم بهتر

ramincg

Member
درود
اگه خیلی براتون مهمه لپتاپ داشته باشی با این قیمت البته یه کم بیشتر میتونی لپتاپهای برند ایسر رو بگیری من تا الان 4 تا لپتاپ برای دوستان 3d کار از برند ایسر گرفتم و راضی هم هستن شما بودجتون رو بین 800تا 1 در نظر بگیرید میشه بپرسم دقیقا چقدر میتونید هزینه کنید حداکثر تا راهنمایی کنم بهتر

درود بر شما
بله من تعریف ایسرها را شنیدم

هم اکنون و در حال حاظر میتونم تا 700 تومن هزینه کنم . حالا از شما خواهش دارم لپتاپی که با این قیمت بهتر نتیجه میده رو معرفی کنید و اگر هم میشه لطف کنید از همون رنج قیمت 800 تا 1 هم چند نمونه معرفی کنید
متشکرم...

*farshid*

کاربر VIP
با این هزینه pc نسبتا خوبی میشه جمع کرد ولی لپتاپی که بشه باهاش مکس کار کرد هرگز...
البته بستگی داره ...
کارتون چیه؟

majid1605

Active Member
من با سیستم Cori5 760 و 4 گیگ رم که 1 تومن خرج رو دستم گذاشته اعصابم بهم ریخته شما می خوای بری لپ تاپ بگیری اونم با 700 تومن از ما گفتن پشیمون میشید نگید نگفتیم:rose:

اگه ایسر بخوای میتونی اینو بخری
ACER 5750/CPU i5 2.4

/RAM 4GB/HDD 500GB

/DVD RW /VGA:1GB

/15.6"/DOS

قیمت هم حول حوش 795 تا 805 هست با گارانتی معتبر که اگه گارانتی سازگار باشه عالیه
این مدل قیمتش بالاست ولی خیلی کانفیگ خوبی داره
ACER 5750/CPU i7 2630/

RAM 6GB/HDD 640GB

/DVD RW /Intel HD Graphics Nvidia GeForce GT 540M 2GB

/LED 15.6"/Linux Linpus

قیمت حوول حوش 1میلیون با گارانتی معتبر
شما یه سر به سایت سازگار بزنید و مدل لپتاپها و کانفیگشون رو ببینید ولی با این بودجه همون مدلی که نوشتم رو میتونید بخرید
البته این قیمت هایی که دادم به روز نیست شاید کمتر یا بیشتر باشن :-?

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نقل از یکی از سایت های معتبر سخت افزار (اسمشو الان یادم نیست. تو انجمن یکی گفته بود) کالای ارزون بیخود ارزون نیست. کالای گرونم بی خود گرون نیست. به نظرم ایسر برای آماتور ها یا افراد غیر گرافیست خوبه.

جدیدترین ارسال ها

بالا