با 170 هزار تومان؟

Animator2008

New Member
سلام
من چند تا سوال داشتم امیدوارم شما کامل و با حوصله به سوالات من یکی یکی جواب دهید
1=من یک سی پی یو و کارت گرافیک پی سی ای اکسپرس با قیمت 170 هزار تومان جمعا می خواهم بخرم البته سیپی یو
amd با سوکت am2 لطفا سی پی یو و کارت گرافیک معرفی کنید؟(کل پول من برای هر دوی انها 170هزار است نه هرکدام 170 هزار)
2=ایا برای رندر کردن باید یک سی پی یو خوب و یا کارت گرافیک خوب داشت کدام مهم است ؟
3=ایا باید کارت گرافیک real حتما خرید یا کارت گرافیک زیاد مهم نیست ؟
4=

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
والا من از نظر قيمتي نميدونم كه با اين هزينه‌اي كه ميخوايد انجام بديد چي ميتونه مناسب باشه .
اما براي رندر فقط قدرت سي پي يو مهمه .
براي كار با مايا ( منظورم داخل Sence هست ) فقط رم . البته زماني كه شما بخش‌هايي مثل دايناميك و كلود ( پارچه ) و از اين مسايل كار ميكنيد كارت گرافيك مهم ميشه . يعني از قدرت كارت گرافيك زياد استفاده ميكنه .
اگر هم خيلي پيشرفته بخوايد كار كنيد كارت گرافيك قوي به راحتي كار خيلي كمك ميكنه .
مثلا ميتونيد از دو مانيتور هم زمان استفاده كنيد . يا حتي در خود مايا ( نه در رندر ) ميتونيد بامپ‌ها را هم ببينيد و ... ( كه ديگه اين مسايل خيلي پيشرفته ميشه و فكر نميكنم حداقل شما الان نيازتون بشه )
راستي رندر هاردوير از كارت گرافيك استفاده ميكنه .
خلاصه كه به نظر من ابتدا رو سي‌پي‌يو سرمايه گذاري كنيد و بعد براي رم . كارت گرافيك به نظر من چندان مهم نيست .
باز هم بايد ببينيد نظر اساتيد چي هست .
موفق باشيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا