Fa با چه برنامه ای فایل خروجی پروژه را Pack کنم

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
بنده قبلا توسط molebox (نسخه قدیمی) یک فایل mmb را پک نمودم البته نه فایل کامپایل شده رو بلکه همانگونه که جناب WARRIOR22 هم فرمودن تیک create Stand Alone Files را برداشته و فایل mbd را در کنار exe قرار ددم سپس اونو در molebox پک کردم که صحیح بود و زمانی که با unpacker بسته را unpack کردم تنها فایل exe اصلی mmb آنپک شد به عبارتی انجین mmb آنپک شد بدون انکه فایل mbd را در کنار خود داشته باشد (البته این کار دیکامپایل شدن برنامه را سختتر میکند اما غیرممکن نمیسازد) که میتواند تا درصد رضایت بخشی امنیت برنامه تون را بالا ببرد

موفق باشید
یاعلی

WARRIOR22

Member
در جواب شما بايد بگم بله اين كار هم جوابگوي 100 درصد براي امنيت نيستش چون اگه يه كركر حرفه اي باشي بر راحتي ميتوني فايل هاي embedded را بيرون بكشي اگر دقت كنين وقتي با molebox فايلي رو پك كني موقع اجرا در تمپ ويندوز فايل هاي رو اظافه ميكنه كه همان فايل هاي اظافه شده شما هستي كه با كمي مهندسي معكوس ميشه حلش كرد

در آينده روش جديد تري رو معرفي خواهم كرد كه ميتونين بعد از ساخت كل پروژه با تغير نوع زبان برنامه نويسي از فايلتون محافظت كننين يعني پروژه را درست و با فرمت .mbd ذخيره كنيد و بعد كل پروژه رو با يه برنامه كه ساخت خودمه به دلفي تبديل كنين كه ديگه قابل ديكامپايل نباشه و خروجي رو بادلفي بگيرين

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
در آينده روش جديد تري رو معرفي خواهم كرد كه ميتونين بعد از ساخت كل پروژه با تغير نوع زبان برنامه نويسي از فايلتون محافظت كننين يعني پروژه را درست و با فرمت .mbd ذخيره كنيد و بعد كل پروژه رو با يه برنامه كه ساخت خودمه به دلفي تبديل كنين كه ديگه قابل ديكامپايل نباشه و خروجي رو بادلفي بگيرين
خوب اگه ساختینش پس چرا ارائش نمیکنید تا ببینیم چطور کار میکنه آخه زبان دلفی جداست و شی و زبان بیلدر هم جدا , و یعنی کمپایل واقعی هستش یا بازم مفسر ؟
ضمنا برنامتون رو با نوشتین ؟

WARRIOR22

Member
خوب اگه ساختینش پس چرا ارائش نمیکنید تا ببینیم چطور کار میکنه آخه زبان دلفی جداست و شی و زبان بیلدر هم جدا , و یعنی کمپایل واقعی هستش یا بازم مفسر ؟
ضمنا برنامتون رو با نوشتین ؟

در جوابتون باید بگم اولا برای ارائه نرم افزار نرم افزار بصورت private ریلیز خواهد شد

دوما اگه یه برنامه نویس حرفه ای باشی هیچ وقت این حرف ها رو نمیگی بله این قابلیت وجود داره که بشه سی و سی پلاس یا حتی سی شارپ رو به دلفی تبدیل کرد

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
در جوابتون باید بگم اولا برای ارائه نرم افزار نرم افزار بصورت private ریلیز خواهد شد
اگه منظورتون اینکه پولیه باید بگم که اینجا محلی برای کسب درآمد شما نیست.
دوما اگه یه برنامه نویس حرفه ای باشی هیچ وقت این حرف ها رو نمیگی بله این قابلیت وجود داره که بشه سی و سی پلاس یا حتی سی شارپ رو به دلفی تبدیل کرد
خوب من نمیتونم تو دلفی یک پلیر مثل بیلدر بسازم که با ++vc ساخته شده باشه باید بگم چرا میشه کار سختی نیست ولی پردردسره. آهان از حرفتون برداشت کردم که یعنی شما حرفه ای هستین , منم باید بگم من حدود 3 سال با بیلدر کار میکنم و دو الی 3 ماه با دلفی حالا هرطور میتونید برداشت کنید مبتدی یا حرفه ای

m javad

کاربر متخصص
این کاری که شما کردید یا میخواهید بکنید حتی 0.1 % هم امنیت فایلهای ساخته شده با بیلدر رو افزایش نمیده
اگر یکم فایل پلیر بیلدر رو مورد بررسی قرار داده بودید وقتتون رو تلف نمی کردید

behnamm73

New Member
سلام

ممکنه یکی از دوستان به طور مختصر روش بالا بردن امنیت یک فایل DLL را با برنامه enigma protector توضیح بده ؟

با تشکر

DiR3CToR

Member
در چند فروم امنیتی خوندم همه تاکید داشتن برای امنیت از enigma استفاده نشه مثل اینکه باگ زیاد داره و با مشکل مواجه میکنه فایل رو در طی زمان در کل بنا به تجربه شخصیم میگم استفاده کردن از پکر در بعضی از سیستم ها موجب دیر اجرا شدن و با وجود آنتی ویروس های مختلف امکان تشخیص غلط فایل شما به عنوان ویروس وجود داره و این یعنی بدبین شدن یوزر به محصولات شما بهتره از پکر استفاده نکنید

جدیدترین ارسال ها

بالا