Fa با چه برنامه ای فایل خروجی پروژه را Pack کنم

Shir20

Member
سلام دوستان
یه سوال و نظر داشتم از حضورتان

برای محافظت بیشتر ار پروژه فایل خروجی و اجرایی mmb خود را با چه برنامه ای پک می کنید تا حداقل در برابر کرک شده توسط افراد نیمه حرفه ای و متوسط در امان بماند .خواهش می کنم بهترین و ساده ترین نرم افزار همراه با توضیحات لازم ارائه بدین

با سپاس

Shir20

Member
من که برنامه molebox 4 رو بهتون پیشنهاد میکنم ضمنا چون فایلهای ساخته شده با بیلدر به زبان ++vc هست با بیشتر برنامه های پکر مشکل داره از قبیل : Aspack , asprotect

دوست من شما با این برنامه کار کردید و در کل ازش راضی هستید
اگه همین طور هست لینک دانلود نسخه فول اون همبن جا بزارید

ممنون میشم دوستان دیگه هم اعلام نظر بفرمایند

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست من شما با این برنامه کار کردید و در کل ازش راضی هستید
اگه همین طور هست لینک دانلود نسخه فول اون همبن جا بزارید

ممنون میشم دوستان دیگه هم اعلام نظر بفرمایند
بنده که بله
ولی فکر میکنم به خاطر قوانین انجمن اجازه نداشته باشم کرکش رو قرار بدم با اینحال اگه جناب Nevercom اجازه بدن چشم

آخرین ویرایش:

Shir20

Member
سلام

Nevercom عزیز اگه ممکنه موافقت نمایید. راستی مگه این برنامه فارسی هست.گه اجازه کرک آن را ندارید؟

loo30fer

مگه این برنامه فارسی هست.گه اجازه کرک آن را ندارید؟
با قرار دادن کرک یک برنامه قانون کپی رایت اون برنامه شکسته میشه حالا میخواد فارسی باشه یا انگلیسی مثل همین بیلدر , ضمنا فکر نمیکنم همچین اجازه ای رو بدن چون خلاف قوانین انجمنه

Shir20

Member
من که برنامه Molebox 4 رو بهتون پیشنهاد میکنم ضمنا چون فایلهای ساخته شده با بیلدر به زبان ++VC هست با بیشتر برنامه های پکر مشکل داره از قبیل : Aspack , Asprotect

من با MoleBOX برنامه را پک کردم اما آنتی ویروس اون فایل را به عنوان ویروس می شناسه و حذف می کنه

ممنون میشم کمک کنید

loo30fer

من با molebox برنامه را پک کردم اما آنتی ویروس اون فایل را به عنوان ویروس می شناسه و حذف می کنه

ممنون میشم کمک کنید
آنتی ویروس فایل رو شبه ویروس شناسایی میکنه ولی ویروس نه , راه حلی هم فکر نکنم براش باشه البته تغییر هدر فایل هست که بحثی جدا داره و اینجا نمیگنجه.

m javad

کاربر متخصص
به نظر من وقتتون رو هدر ندید و اصلا هم نیازی به پک نیست
همون تیک Add Secure Layer موقع کامپایل برنامه رو بزنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
پکرهای مختلفی وجود داره که مسلماً هرکدوم امکانات، مزایا و معایب خودشون رو دارن

بهترین منبع برای پیدا کردن پکرهای مختلف و مناسب جستجوی اینترنتی هست !

Wikipedia

Packers & Unpackers

GOOGLE SEARCH

Shir20

Member
پکرهای مختلفی وجود داره که مسلماً هرکدوم امکانات، مزایا و معایب خودشون رو دارن

بهترین منبع برای پیدا کردن پکرهای مختلف و مناسب جستجوی اینترنتی هست !

wikipedia

packers & unpackers

google search

با تشکر از شما
راستش من با همین سرچ های گوگل به کلی نتایج و نرم افزار رسیدم ولی موندم که کدوم از بقیه بهتره .واسه همین اینجا مطرح کردم تا دوستان و اساتیدی مثل شما که تجربه کار با بیلدر دارید بهتر راهنماییم کنید

اگه امکان داره یه دو مورد خوب نام ببرید
با تشکر

WARRIOR22

Member
دوستان برای حل مشکلتون میتونید از enigma protector استفاده کنید بهتره

در ضمن مولباکس بر راحتی انپک میشه پس زیاد روش حساب نکنید

کار کردن با enigma خیلی راحته و درصد امنیتش فوق العاده بالاست

از اونجایی که mmb دارای ضعف overaly هستش این مشکلو با enigma قسمت box میتونین حل کنین

یکمی تلاش کنین میتونین به نتیجه برسین اگه باز هم مشکلی بود در خدمتم

Shir20

Member
دوستان برای حل مشکلتون میتونید از enigma protector استفاده کنید بهتره

در ضمن مولباکس بر راحتی انپک میشه پس زیاد روش حساب نکنید

کار کردن با enigma خیلی راحته و درصد امنیتش فوق العاده بالاست

از اونجایی که mmb دارای ضعف overaly هستش این مشکلو با enigma قسمت box میتونین حل کنین

یکمی تلاش کنین میتونین به نتیجه برسین اگه باز هم مشکلی بود در خدمتم

سلام با تشکر از شما

اگه میشه به صورت خیلی ساده نحوه انجام کار یعنی پک کردن فایل نهایی پروژه رو با این نرم افزار enigma protecto توضیح دهیددر ضمن فایلی که با این برنامه پک میشه توسط آنتی ویروس ها به عنوان ویروس شناخته نمیشه؟خودتون تست کردین؟

آخرین ویرایش:

loo30fer

متاسفانه هرچی تو سی دی هام جستجو میکنم تا Molebox 4 رو توش پیدا کنم و براتون قرارش بدم پیدا نمیکنم آخه اون ورژنش رو تست کرده بودم عالی جواب میداد مثلا تو ورژن و 2 و ... بعضی فایلهایی رو که توش Embedd میکردی و میخواستی با دستور کپی اون فایل رو ازش بیرون بکشی جواب نمیداد ولی برای فایلهای JPG و MBD و ... اینها جواب میداد و وقتی هم که فایل رو با اسم Pack.exe پک میکردی اگه اسم فایل رو تغییر میدادی با پیفام خطا مواجه میشدی که فایل مثلا Pack2.mbd رو پیدا نمیکنه ولی تو ورژن 4 که من داشتم این مشکلات حل شده بود و هم نوع فایل فرقی نمیکرد و هم اگه اسم فایل رو تغییر میدادی باز برنامه بدرستی اجرا میشد که من واقعا ازش راضی بودم.

Shir20

Member
من ورژن 4 دارم اما یه مشکل داره و اون اینه که فایل پک شده توسط انتی ویروس به عنوان ویروس شناخته میشه؟

loo30fer

من ورژن 4 دارم اما یه مشکل داره و اون اینه که فایل پک شده توسط انتی ویروس به عنوان ویروس شناخته میشه؟
بله ولی تو ورژن 4 نسخه های مختلفی ارائه شد که نسخه ای رو که من داشتم فکر کنم اولین نسخه از 4 بود که این مشکل شناسایی شدن رو هم نداشت.

WARRIOR22

Member
دوست عزیز شما باید تو نرم افزار mmb تو قسمت stand Alone تیک قسمت create Stand Alone Files رو بردارین و بعد از کامپایل حتما باید پروزه تون رو انپک کنید یعنی با upx پک نشده باشه حالا با enigma فایل رو فراخوانی کن و فایل .mbd رو وارد enig,a کن و پروتکتش کن به همین راحتی

انشا ا.. آموزش تصویری میزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا