سلام
دوستان عزیز الان با این پست من ایت تاپیک تا 24 تا پست پیش رفته، در حالی که میشد تو همون پستهایه اولیه آموزش رو شروع کرد و کار رو از سر گرفت. درسته !!! البته در اینکه نظر خواهی برایه قالب انجام دادین، حرفی نیس، کاری بس قشنگ هست، منتها میشد همه عکسارو در یه پست هم گذاشت یا یه نظرسنجی گذاشت !!! به هر حال !!!!
خب به هر حال بریم برا استارت زده آموزش که باید شروع کرد
اول میخوایم عنوان وبلاگ (title) رو برای قالب معرفی کنیم. برای اینکه باید از کدهای html و کدهای مخصوص بلاگفا که در این آدس قرار دارند استفاده کنیم:
راهنمای طراحی قالب وبلاگ و کدهای بلاگفا
عنوان وبلاگ (title) :
HTML:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><-BlogTitle-></title>
</head>
<body>
</body>
</html>
در اینجا ما از کد <-BlogUrl-> استفاده کردیم، این عنوان در همه صفحات یکسان نشون داده میشه، در واقع عبارتی رو نشون میده که در قسمت تنظیمات وبلاگ خود برای آن نوشته ایم. ولی میشه کاری کرد که وقتی بازدیدکننده یک پست رو باز میکنه عنوان مطلب نشون داده باشه، برای اینکار میتونین عبارت <-BlogPostTitle-> رو به جای بالایی قرار بدین.
و اما یه توضیحات دیگر در رابطه با کد بالا:
قالب اصلی هر وبلاگ و صفحه ای همانند بالا هست . یعنی با کد<HTML> شروع و با کد </HTML> به اتمام میرسه. که در این میان کدهای head , meta tag, title و body قرار میگیره. کدهای meta , css و title در داخل تگ head که خود در داخل html قرار داره، قرار میگیرند. در داخل تگ body بیشتر کدها قرار میگیرند از جمله جداول فرم ها و ....
یه توضیح مختصری از لینکهای اصلی (منوی اصلی) وبلاگ:
صفحه نخست وبلاگ از کدی مانند زیر تشکل شده:
HTML:
<a href="<-BlogUrl->">صفحه نخست</a>
عبارت <-BlogUrl-> در واقع مشخص کننده لینک اصلی وبلاگ شماست که مثلا شاید آدرس وبلاگ شما
http://news.blogfa.com باشه که نیازی به درج آن نیست. بقیه کد هم که html است.
قسمت ایمیل :
HTML:
<a href="mailto:<-BlogEmail->">ایلیل نویسنده</a>
عبارت <-BlogEmail-> نشان دهنده ایمیل کاربری ایت که در هنگان ثبت وبلاگ درج کرده اید که در قسمت تنظیمات هم قابل تغییر است. تفاوت این بخش با آدرس در یک چیز هست که mailto هست، در واقع mailto برای لینک ایمیل طوری عمل میکنه که با زدن کلیک روی آن OutLook رئ باز میکنه !!!!
قسمت ارشیو هم دقیقا مثلا آدرس دهی صفحه نخست است منتها کد آن <-BlogArchiveLink-> می باشد.
اینو اضافه میکنم که در واقع مرحله اول برای شروع کار طراحی قالب وبلاگ، اصول کار با کدهای سرویس دهنده است. پس اگه شما با کدهای قالب سرویس دهنده آشنا باشین، طراحی قالب از پایه یا ترجمه یه قالب دیگه براتون خیلی آسون میشه!!
تا پست بعدی