با قلم يا بي قلم؟

takavar

Member
آقايون ، من به طور روزانه در سايت های بسياری اين قبيل کارها را نگاه ميکنم ، و تمام سعی که دارم اينه که اطلاعاتی که ميدم دقيق باشه. :x

اين تکنيک هايی است که به صورت متدول در بين اين هنرمندان استفاده شده:

1- برخی روی کاغذ اوّل طرح کلّی رو ميکشن ، اسکن ميکنن ، بعد در فوتوشاپ روی آن کار ميکنن و رنگ اضافه ميکنند. حالا با موش کمپوتر و يا قلم نوری انتخاب خودشان است. هردو شدنی هست ، آنهايی که نميتونند قلم نوری بخرند از موش کامپيوتر استفاده ميکنند که کمی بيشتر وقت ميگيرد. دقت داشته باشيد که من خودم قلم نوری دارم ، و دارم ميگم که با هردو ممکن است و امتحان نيز کردم.
2- برخی با قلم نوری آنرا مستقيم در کامپيوتر ميکشند و سپس آنرا همانجا به اتمام ميرسانند.
3- عده کمی يک صحنه سه بعدی کلّی از صفحه متشکّل از استوانه دايره و جعبه ميسازند و بعد از آن به عنوان پايه برای کار شروع ميکنند.

ملاحظه 1 : نرم افزار فرقی ندارد ، هنر است که تعين ميکند که چه کاری خوب است و چه کاری خوب نيست.
ملاحظه 2 : هر هنرمند روش مورد علاقه خود را بستگی به ابزار در اختيارش ابداع ميکند و آنرا دنبال ميکند. يک روش استاندارد وجود ندارد.
ملاحظه 3 : استفاده مستقيم از عکس ، کپی کردن کار ديگران در اين سبک کار تقلب به حساب ميايد و کار را بی ارزش ميکند.

وسّلام.

Mandana

Active Member
مصطفي جان تا شب بهم فرصت بده.نميشه كه الان بذارم.ولي يه كاريش مي كنم .بهر حال ديشب موفق شدم يه چيزكي درست كنم.به نظر خودم ازيني كه گذاشتي جالبتر شده.صبر داشته باش فقط.ميارزه.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا