مجموعه Farsi VoIP با هدف ، مشاوره و راه اندازی سیستمهای تلفنی ویپ از سال 1393 با پشتوانه فنی متخصصانی از دانشگاه صنعتی شریف شروع به فعالیت نموده است.این مجموعه از بدو شروع سعی بر آن داشته است تا بتواند یاری رسان شرکت ها و سازمان ها در خصوص تامین تجهیزات، مشاوره و پشتیبانی سامانه های مدرن مخابراتی باشد.
شرکت فارسی ویپ با بهره مندی از افراد متخصص قادر است با مشاوره رایگان در زمینه نصب،راه اندازی و خرید تجهیزات مناسب و با صرفه اقتصادی بهتر از ابتدا تا انتهای پروژه،بهینه سازی و بروز رسانی مراکز تلفنی شما را همراهی کند.
با ما در تماس باشید :
آدرس : تهران، خیـابـان آزادی، خیابان حبیب الـه، خیابان تیموری، بالاتر از متروی دانشگاه شریف، نبش کوچه برومند، پلاک 2، واحد 10
تکنولوژی VOIP چیست؟
VoIP به معنای انتقال صدا بر روی بستر شبکه و یا اینترنت می باشد(Voice Over Internet Protocol)
به عبارتی ساده تر برقراری تماس تلفنی شما از طریق شبکه داخلی (LAN)و یا اینترنت از طریق فناوری ویپ صورت می گیرد که علاوه بر داشتن کلیه قابلیت های سانترال های رایج به صورت رایگان، امکانات بسیار گسترده ای را دارا بوده و سرویس های متنوع ارزش افزوده ای را هم چون سیستم های پاسخگویی هوشمند،سیستم نوبت دهی را به سادگی میتوان بر روی آن ارائه کرد.
<<<<<<<<<<< ویپ نسل جدید ارتباطات تلفنی و جایگزین سانترال های قدیمی>>>>>>>>>>>
امکان برقراری تماس بین شعب در داخل و خارج از کشور به صورت رایگان.
بی نیازی از سیم کشی مجزا :
استفاده از بستر شبکه برای ارتباطات تلفنی و در نتیجه کاهش هزینه کابل کشی مجزا.
کنفرانس های صوتی و تصویری :
امکان برقراری کنفرانس در بستر VOIP بدون در نظر گرفتن بعد مسافت کاربران.
ادغام دستگاه تلفن با کامپیوتر شخصی :
استفاده نرم افزار، جایگزینی برای IP PHONE محسوب می شود که تنها نیاز به Headset دارد.
قابلیت افزایش نامحدود ظرفیت :
امکان افزایش خطوط تلفن و شماره های داخلی بدون صرف هزینه و امکان جا به جایی آسان داخلی ها
دسترسی آسان بدون محدودیت مکانی :
در هر نقطه جغرافیایی که به شبکه و یا اینترنت دسترسی دارید می توانید از ویپ لذت ببرید.
مدیریت متمرکز و آسان :
قابلیت تغییر تنظیمات ،اضافه نمودن کاربران و گزارش گیری از جزییات تماس ها از طریق در اختیار داشتن محیط تحت شبکه، راه اندازی سرور فکس، سیستم های شکایت/نظر سنجی،صندوق صوتی نامحدود، سیستم انتظار مکالمات،پارکینگ تماس و بسیاری قابلیت های دیگر.
اشغال فضای کمتر :
ممکن است شما به هیچ کدام از مزایای VoIP نیازی نداشته باشید، ولی تصور کنید سازمانی با 300 کارمند دارید. در صورتی که از سیستم تلفنی سنتی و سانترال استفاده کنید، حداقل نصف یک اتاق 12 متری را به MDF سانترال ها اختصاص دهید و با انبوهی از سیم های تلفن روبرو خواهید بود! این آشفتگی و نابسامانی در سیستم VoIP حذف شده و فضایی به مقدار یک ویدئو خانگی و یا یک کیس اشغال میشود.
امکان یکپارچه شدن با ایمیل و CRM :
سیستم های VoIP تنها امکان مکالمه به شما نمی دهند. VoIP یک سیستم یکپارچه است که امکان یکپارچه شدن با Outlook و CRM سازمان شما را نیز فراهم میکند. تصور کنید شما برای مسافرت کاری از کشور خارج شده اید و یا به مرخصی رفته اید. تلفن و ایمیل شما به یکدیگر متصل است؛ افرادی که با داخلی شما تماس میگیرند و تماس آنها بی پاسخ میماند، میتوانند پیغام خود را از طریق تلفن به یک ایمیل Attach کرده و برای شما ارسال کنند.
سیستم VoIP میتواند با CRM و دیتابیس سازمان شما نیز یکپارچه شود.
ATA مخفف Analog Telephone Adapter میباشد.
مبدل تلفن آنالوگ به تلفن مبتنی بر IP که برای اتصای يك خط تلفن معمولی به سيستم اينترنت يا VOIP استفاده میگردد و تقريباُ كار دستگاه Gateway را انجام میدهد اما تنها یک یا دو پورت دارد
Call Park قرار دادن یک تماس در حالت انتظار و دادن این قابلیت به داخلی دیگر به طوری که تماس را پاسخ دهد.
Call Pick up قابلیت هدایت تماسی که در حال زنگ خوردن است به تلفنی که شما در حال حاضر از آن استفاده میکنید.
Call Transfer امکان انتقال تماس به یک داخلی دیگر را برای شما فراهم میکند.
DND
در صورت فعال کردن این کلید تلفن شما دیگر زنگ نمیخورد و در صورت انجام تنظیمات مرتبط تماسهای دریافتی را به صندوق صوتی هدایت میکند.
Follow Me فوروارد کردن اتوماتیک تماسها به مقصد مورد نظری که در آن هستید.
FXO
مخفف Foreign Exchange Office میباشد.
درگاه RJ11 است كه گيرنده خط آنالوگ بوده و تجهیزات متصل به آن باید قادر به دریافت سیگنال زنگ باشند. معمولاً همان پورتی هست كه روی دستگاه تلفن يا فكس مشاهده میكنيد و وظيفه آن اعلان حالت قطع يا وصل بودن گوشی به خط است. از آنجايیكه FXO معمولاُ به خود دستگاه وصل است خود دستگاه را مثلاً تلفن يا فكس را FXO Device نيز مینامند. برای اتصال خطوط تلفن آنالوگ شبکههای PSTN به شبکه IP نیاز به پورت FXO دارید.
FXS
مخفف Foreign Exchange Station میباشد.
پورت RJ11 است که سیگنال بوق را تولید میکند و از این پورت برای قابل استفاده شدن گوشیهای آنالوگ در شبکه VoIP به کار میرود. به عبارت ديگر اين پورت همان سوكت روی ديوار خانههاست كه تلفنها به آن وصل میگردد.
GSM
مخفف Global System for Mobile communication میباشد
جیاسام، استاندارد «سيستم بينالمللی ارتباطات همراه» محسوب میشود و ساختار سيستم GSM به صورت يك شبكه سلولی است كه اساس آن مبنای تقسيمبندی باند فركانسی موجود بين نواحی مختلف و تحت پوشش ايستگاههای فرستنده BTS در يك منطقه جغرافيايی را تشكيل میدهد.
Hold
یک تماس برقرار شده را به حالت انتظار میبرد و یا از حالت انتظار خارج میکند.
IAX مخفف Inter Asterisk eXchange protocol میباشد.
یک پروتکل مانند SIP و H.323 است با این تفاوت که مخصوص سرور تلفنی استریسک (Astersik) میباشد. در صورتیکه دو دستگاه از پروتکل IAX پشتیبانی کنند میتوانند از طریق این پروتکل ارتباط برقرار کنند. از پروتکل IAX2 برای ارتباط سرورهای استریسک با یکدیگر، ارتباط با تلفنهای IAX2 و کلاینتهای IAX2 استفاده میشود.
IETF
مخفف Internet Engineering Task Force میباشد.
کمیته استانداردسازی اینترنت
ITU
مخفف International Telecommunications Union میباشد.
کمیته بینالمللی مخابرات
IVR
مخفف Interactive Voice Response میباشد.
به سیستمهای پاسخگوی خودکار تلفنی اطلاق میگردد و در فارسی به عنوان تلفنگویا معرفی میشود.
NAT
مخفف Network Address Translator می باشد.
بطور خلاصه بعنوان واسط بین یک شبکه محلی و اینترنت عمل مینماید.NAT به یک دستگاه مجاز در اینترنت اجازه میدهد که بصورت یک روتر عمل نماید.
PBX
بطور عمومی به مراکز تلفنی اطلاق میگردد. اصلیترین وظیفه PBX قرارگرفتن بین یک یا چند خط تلفن شهری و تعدادی از کاربران و تقسیم تماسها بین دو طرف است.
PCM
مخفف Pulse Code Modulation میباشد.
نمایش دیجیتالی یک سیگنال آنالوگ بصورت بازههای 0 و 1،همچنین بعنوان استانداردی در صوت و تصویر دیجیتال نیز استفاده میگردد.
PSTN مخفف Public Switched Telephone Network میباشد.
شبکه عمومی مخابرات که بعنوان شبکه تلفن ثابت نیز از آن یاد میشود.
QoS
مخفف Quality of Service میباشد.
یک استراتژی است که از آن برای کنترل جریان ترافیک شبکه استفاده میشود تا جریان ترافیک شبکه را برای نرمافزارهایی که بیشتر به آن نیاز دارند اولویتدهی کنند. در نتیجه این نرم افزارها با توجه به نیازشان از ترافیک جریان شبکه بهره بالاتری خواهند برد. پس Qos به این معنی است که کنترلی بر پهنای باند و جریان ترافیک شبکه داشته باشید و به نرمافزارها و کاربران مختلف ترافیک متفاوتی اختصاص دهید.
RFC
مخفف Request For Comment می باشد.
یادداشتهای منتشر شده IETF که روش، رفتار، تحقیقات و نوآوریهای تصویب شده در زمینه اینترنت و سیستمهای متصل به آن را توضیح میدهند و دارای شماره منحصر بفردی میباشند.
RTP مخفف Real-time Transport Protocol میباشد.
استاندارد فرمت بستههای صوتی و تصویری در اینترنت RFC3550
SIP مخفف Session Initiation Protocol میباشد.
یک پروتکل ارتباط سیگنالی است که بطور وسیع برای جلسات ارتباطی چند رسانهای (صوت و تصویر) روی شبکههای مبتنی بر IP استفاده میشود.
Speed Dial امکان شمارهگیری سریع تلفنهایی را که پرکاربردند به کاربر میدهد.
SS7
مخفف Signaling System7 میباشد.
مجموعهای از پروتکلهای سیگنالینگ تلفنی که برای راهاندازی اکثر PSTN ها بکار گرفته میشود.
VoIP Gateway قطعهای سختافزاری است که هدف آن تبدیل ترافیک تلفنی خطوط تلفن آنالوگ PSTN به بستههای دیجیتال IP برای انتقال بر بستر شبکه و یا تبدیل دیجیتال به ترافیک تلفنی آنالوگ برای انتقال در بستر خطوط عادی شهری PSTN میباشد.