با سلام مجدد

rayka

Well-Known Member
قالب قبلی رو دوستان زحمت کشیدن و مورد نقد قرار دادن من هم از این بابت خیلی خوشحال هستم حال یه قالب دیگه هم قبلا طراحی کردم ولی موفق نشدم تا اونرو به قالب سایت تبدیل کنم و تنها خروجی گرافیکی اون در ست هست ممنون میشم نطرتون رو در باره این کار هم بگید هرچند خودم احساس میکنم این قالب نیز مشکلات قالب قبلی رو دار هست چون اینرو هم من طراحی کردم و سلیقه انتخاب رنگم زیاد خوب نیست
حالا شما هم نقد کنید به امید روزی که منم بتونم رنگ هارو درست کنار هم قرار بدم البته من بیشتر توی قسمت برنامه نویسی فعالیت میکنم و کارای گرافیکی رو دوست خوبم محمد ماهر عزیز که شما هم باید باهاش آشنا باشید انجام میده
منتظر نظر های گرم و صمیمی شما هستم پیشا پیش ممنون

پیوست ها

• 123.gif
    123.gif
    32.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46
سلام
کاش میشد بزرگتر میزدی
این کارت یهکم بی روح شده
رنگ بیشر استفاده کن

SPD

Member
سلام .
اولند چند تا نكته براي طراحي قالب بهت بگم ::

كسي كه شروع به طراحي قالب ميكنه سعي ميكنه كه اين قالب از نظر رنگ بندي پر معني و جذاب باشه ... قالبي كه ساختي متاسفانه رنگبندي سردي و بي روحي داره و رنگبندي به موضوع سايت نميادش .

دومين موضوع و مهم ترين موضوع هميشه سعي كن كار قالب تكميل كني و بعد براي نظر خواهي بگذاري . اينطوري باعث دلسردي و همينطور باعث ميشه بعد ها كسي زياد به موضوعاتي كه ميزاري توجه نكنه ...و وجه كاري بياد پايين .

بهتره قالبت رو با آبجكتها و متن ها و عكسهاي مربوطه پر ميكردي تا زيبايي قالب سايتت دو چندان ميشد ..

الانواقعا من نميدونم كجا محل تكستها و كجا عكس و دكمه ها و غقيره ميباشد ... سعي كن قالب رو تكميل كني و بعد برا نظر خواهي بگذاري . بهتره برخي نمونه كارهاي مختلف رو هم ببيني .

موفق باشي ......:rose:

SPD

ArefGod

Member
نقره هاي و خاكستري استفاده نكن! { از پترن هاي مختلف استفاده كن!} :green:

MohammadGh

Well-Known Member
سلام
بدك نيست
شما از رنگ هاي شاد و جذاب استفاده كني بهتره تا از رنگ هاي سرد و بي روح
موفق باشي

main

Well-Known Member
با دوستان موافقم خعلی بی روحه.....
در ضمن دوست من اسم تاپیک رو سعی کن بهتر انتخاب کنی . حتما راهبران هم در این مورد تذکر خواهند داد.
موفق باشی :rose:

to remember sb

مدیر انجمن
بهتره از رنگهای گرم استفاده کنید
خیلی سرده
و موافقت با نظر دوستان
موفق موفق باشید:paint:

Saeed

Well-Known Member
چقدر سایزش کوچیهـ .. !! واتر مارکهـ سایزش از قالب بزرگترهـ :lol:

نسب بهـ قالب قبلی خیلی بهترهـ ولی دوستان بهـ همهـ نکات اشارهـ کردن .. :rose:

موفقیت .. !!

rayka

Well-Known Member
دوستان بخاطر سایز عکس معذرت میخوام گفتم شاید دیر باز بشه کوچیک کردم دیگه تکرار نمیشه

دوست عزیز فکر می کنم هر کاری با داشتن یکی از 2 مورد تنظیمات رنگی یا فرمی چشمگیر خودش رو نشون می ده از نظر من اگر از رنگهای سرد هم استفاده می کنید به فرم ها بیشتر توجه کنید
ضمن اینکه لازمه قضاوتی کامل وجود تمامی جزئیات نهایی یک اثر است
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا