با این چیکار میشه کرد؟!!

benyamin_pc

Well-Known Member
با این دیگه چیکار کنیم! :-?
تو ی تکست باکس در حدود 300 کیلو بایت بیشتر متن تایپ کنید بعد که میخاد swf اجرا شه تو اون قسمت که متن هست خیلی کند میره و اگه مثلا 1 مگ متن باشه به اون فریم دیگه نمیره چون هنگ میکنه!!!!:sad:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
textFild خود را درون یک MovieClip قرار دهید و بعد از پانل Properties و بخش Display آن را روی حالت Export as Bitmap قرار دهید (پیش نیاز داشتم فلش cs5.5)

موفق و پیروز باشید

benyamin_pc

Well-Known Member
تکست هم از xml میخونه و کلی پردازش روش انجام میده و باید بشه سلکتشم کرد و ....
فقط خیلی جالبه که با 300 کیلو تکست فلش زور میزنه و با 1 مگ cpu core i3 هنگ!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب می بایست محتوا را به چند بخش تقسیم کنید و فقط مقداری از محتوا را درون تکست فیلد خود قرار دهید که در آن زمان قابل مشاهده است و در زمان مورد نیاز بخش بعدی بارگزاری و یا مقدار دهی شود
موفق و پیروز باشید

benyamin_pc

Well-Known Member
خودم هم همین فکرو کردم اما نوشتن همچین چیزی برای ی پروژه معمولی اقتصادی نیست . باید ویرچوال اسکرول بار بنویسم که با توجه به حرکت اسکرول بار بخشی از متنو که اسکرول در اون ناحیس نمایش بده و اینکه این متن ی متن معمولی نیست و هر بار از ی درخت میاد که رو درخت سرچ باید انجام شه و .... که پیاده کردن همچین چیزی توش اندازه ی پروژه دیگه هزینه بره

mehdadoo

Member
اگر دقیقا کدی رو باهاش مشکل داری رو بفرستی، میشه بدون نیاز به نوشتن کلاسهای پیچیده مشکل رو حل کرد.
باید بدونی فلش پلایر از همون تکست انجینی استفاده میکنه در مشهور ترین نرم افزار صفحه آرایی، ایندیزاین استفاده میشه و کار با تکت در فلش خیلی وسیعه.

برای مشکلت، میشه از کلاس های flex یا حتی از تکنیک blitting استفاده کرد، البته باید کدت رو کاملا توضیح بدی. شاید هم این مقاله به مشکلت مربوط باشه.

benyamin_pc

Well-Known Member
البته مقالرو که حتما میخونم اما مثلا با C# که کار میکردم به این راحتی ها با 300 - 400 کیلو تکست هیچ موقه گیر نمیکرد با خود بروزرها که مثلا ی متن 10 مگی هم که باهاش باز کنیم انقدر طول نمیکشه که 1 مگو با tlf باز کنیم و ی موتور خوب متن هم حداقل این ویژگی هارو تو خودش داشته باشه خیلی بهتره
الان فکری که کردم اینه که بردارم کل متنو اول بکشم تو ی متغییر بعد اونو با اسلایس که سریعه تو چنتا متغییر بریزم و بسته به محل اسکرول بار مثل ی ام پی تری پلیر متغییر مورد نظرو بکشم تو تکست باکس اما چنتا بدی داره که یکیش اینه که چون رو کل پروژه تاثیر میذاره فقط محدود به اون اسکرول بار مجازی نیست و کلی کار میبره و خودش میشه ی پروژه و نمیشه اینکارو کرد اما اگه خود as3 تکنیکی تو این زمینه داره خیلی خوب میشه
کد هم کد خاصی نیست که باهاش مشکلی باشه در کل بر میگرده به همینهائی که الان گفتم

جدیدترین ارسال ها

بالا