با اجازه از اساتید هر روز یکی از طراحی های خودم

belderchin

Member
سلام
دوست من كارت قشنگه ولي به نظر من خيلي ساده اس شما كه زحمت ميكشي و وقت ميزاري سعي كن افكتهاي بيشتري تو كارت به كار ببري تا بيننده مجذوب كارت بشه .
من به عنوان يه بيننده وقتي به كارت نگاه ميكنم جز يه صفحه سياه با يه جمله افكت داده شده و يه نور درخشان چيزه ديگه اي نميبينم البته منظورم اين نيست كه شلوغ كار كني بلكه ميگم افكتات بايد بيشتر باشه تا بيننده رو حداقل براي چند لحظه اي جذب كارخودت كني ..... موفق و مويد باشي
ياعلي

Mojtaba7

Member
Dear belderchin
با سلام و ممنون از راهنمائی تون بله 100% حق با شماست خودم هم قبول دارم ، چشم سعی میکنم با راهنمائی های شما و اساتید دیگر بهتر کار کنم .
موفق باشید
یا علی

Dear ,blackboy_siasia
با سلام
از راهنمائیتون ممنون ،‌خودم هم همین نظر رو داشتم ولی هر چی تو فوتوشاپ روش کار کردم باز جالب نشد ،‌شرمنده ،‌امیدوارم به بزرگیه خودتون ببخشید
موفق باشید
یا علی
خواهش میکنم و ممنون !

سلام
دوست من كارت قشنگه ولي به نظر من خيلي ساده اس شما كه زحمت ميكشي و وقت ميزاري سعي كن افكتهاي بيشتري تو كارت به كار ببري تا بيننده مجذوب كارت بشه .
من به عنوان يه بيننده وقتي به كارت نگاه ميكنم جز يه صفحه سياه با يه جمله افكت داده شده و يه نور درخشان چيزه ديگه اي نميبينم البته منظورم اين نيست كه شلوغ كار كني بلكه ميگم افكتات بايد بيشتر باشه تا بيننده رو حداقل براي چند لحظه اي جذب كارخودت كني ..... موفق و مويد باشي
ياعلي

belderchin جان درست میگه !!! به نظر من اگه 1 کار بدی که فوق العاده باشه ، خیلی بهتر از اینه که 10 تا کار بدی که زیاد روش کار نشده باشه !
موفق باشید !

aj-graphic

Member
سلام:
کارات جای کار زیاد داره و متوسط به نظره من!
رتبه بندی کارهات از نظر من:1-طرح2 2- طرح3 3- طرح1

Mojtaba7

Member
با سلام به دوستان
این هم با اجازه شما طرح امروز

پیوست ها

• majidonline2.jpg
    majidonline2.jpg
    306.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5

جدیدترین ارسال ها

بالا